Kova Burcu Erkeği ve İkizler Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği ve İkizler Burcu Kadını

Kova Burcu Erkeği :

Daima duygusallıktan kaçan kova erkeği duygularının esiri olmaktan daima çekinmiştir. Mantıklarına sıklıkla yer veren kovalar. Kaybetmekten asla korkmazlar. Cesaretleri daima diri duru içlerinde. İlişki hayatlarında uzun ilişki adamları değillerdir. Çünkü Kova burcu erkekleri özgür ruhludurlar yani ne yapacakları hiç belli olmaz ve flörtleşmeyi severler. Genel olarak gezmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi seven kova erkekleri gürültü ve kargaşadan uzaklaşmayı her zaman tercih eder. Onlar sakin adamlardır. Dışarıdan bakınca sert gözükseler de içlerinde daima bir çocuk yaşar.

İkizler Burcu Kadını :

İkizler burcu  kadını dengesizlikleri ile meşhurdur. Hayatlarında mantıkları ile duyguları arasında çoğu zaman kalsalar da mantıklarını tercih etmeleri doğru karar vermelerine neden olur. Ortamlara çok rahat ayak uydururlar kendilerine güveni tamdır fakat ego şeklinde değildir. Egolu insanlardan da haz almazlar. Çünkü paylaşımcı yapıları  toplumun bir parçası olduklarını her zaman anlatır ona. İkizler burcu kadını dinamiktir ilişkisinde de karşıdaki insandan heyecan ve hareketlilik bekler. Kafası estiğinde her an her yerde gezide olabilir.

Kova Burcu Erkeği ile İkizler Burcu Kadını Uyumu :

Kova Burcu Erkeği ile İkizler Burcu Kadını ilişki kurarsa nasıl olur, devamlılığı sağlanabilir mi gelin hep beraber görelim :

Kova burcu erkeği ikizler  kadınına ilgi duyuyorsa öncelikle duygularını hemen belli etmemelidir. Becerikli davranışları ve kıvrak zekasının yanı sıra genelde derin bakan gözleri ile de kova burcu erkeğini kendisine çekebilecek olan ikizler burcu kadını her şeyden önce akılcı davranmaya çalışır. İkizler kadını hayatında ki çoğu konuda iki seçenek arasında kalır. Kova burcu erkeği için ilişki de kafa yapılarının uyuşması çok önemlidir. Bu durum ikizler burcu kadını için de geçerlidir bu sebeplerden dolayı konuşarak ve birbirini anlayarak başlayabilecek olan bir ilişki ikisi içinde temeli sağlam bir ilişki olur. İkizler kadını özgürlüğüne fazla düşkün olduğundan dolayı  kendisinin kısıtlamasına izin vermek istemez. Böyle  bir  durumun içerisinde kalacağı ilişkiye de zaten başlamaz. Kova  erkeği de ikizler burcu kadını da flörtleşmeyi sever bu durum ilişkinin temelini yerinden sarsabilir.

Kova Burcu Erkeği ile İkizler Burcu Kadını İlişkisi Hakkında :

Evlilik hayatını önemsediği kadar kariyerini de önemseyen ikizler kadını için hayatında ki en değerli şeylerden birisi de ailesidir. Kova burcu erkeği ve ikizler  kadınının cinsel ilişkilerine bakacak olursak ikisi de fantezi dünyaları geniş olan ve birbirlerini tatmin edebilecek yapılara sahip insan tiplerdir. Bu yüzden bile ilişkileri uzun sürebilir.  Aslında ilişkinin temeline bakacak olursak karşılıklı güven sağlandığı zaman kova burcu erkeği de ikizler burcu kadını da aynı şeyi arzularlar. İkisi de özgürlüklerine ve kendi yaşamlarına düşkündürler. Hayatlarını birleştirmek zor bir karadır fakat eğer aralarındaki güven bağı  sağlam kurulursa bu zor karar ikisi için de ömür boyu sürebilecek güzellikler getiren zamanlara kapılarını açmak olacaktır. Bu sebeplerden dolayı kıskançlık krizlerine girmeden ve fazla da birbirlerini kendi başlarına bırakmadan düzeyli bir ilişki içerisine girmek hem kova burcu  erkeğine hem de ikizler kadınına iyi gelecektir. Bu sebeplerden dolayı uzun süreli ilişkileri zor değil zamana ve tavırlarına bağlıdır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir