Başak Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Başak burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Başak burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar ilk olarak toprak grubundan olanlardır. Başak burcu kadını oldukça titiz ve seçicidir. Bu yüzden çevresinde çok az sayıda arkadaşı bulunmaktadır. Başak burcu kadını en çok boğa ve oğlak burcu ile anlaşmaktadır. Bunun yanı sıra diğer burçlarla da uyumu söz konusudur.

Başak Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasından Hangileri En İyidir?

Başak burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar arasından en bilindikleri boğa ve oğlak burcudur. Başak burcu kadını titiz, arkadaş canlısı olduğu ve aynı zamanda çok seçicidir. Başak burcu kadınının anlaştığı ilk burç boğadır. Evcimen boğa erkeği, başak burcu kadınını ruhsal anlamda tamamlar. Boğa burcunun aileye olan bağlılığı ve hassasiyeti başak burcunun çok hoşuna gidecektir. Başak burcu kadını ile boğa erkeğinin arkadaşlığı uyumlu olur.

Başak burcu kadını ile anlaşan diğer burç ise oğlak burcudur. Oğlak burcunun duygusal, düşünceli ve sabırlı olması başak burcu kadınını etkiler. Birbirlerine her konuda destek olup, anlarlar. Oğlak burcu erkeği kıskanç ve sahiplenicidir. Başak burcu kadını ile oğlak erkeği çok iyi bir sırdaş olurlar. Oğlak burcu erkeği ile başak burcu kadınının sağlam arkadaşlıkları olur.

Başak Burcu Kadınının Anlaştığı Diğer Burçlar

Başak burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar arasında koç burcu da bulunmaktadır. Başak burcu kadını, akıllı, zarif ve içten tavırlarıyla koç burcu erkeğini etkiler. Koç burcu erkeği ilişkide üstünlük kurmaya çalışmadığı sürece iyi anlaşırlar. Başak burcunun zeki tavırları koç burcunun ona hayranlık duymasını sağlar. Güvenilir ve detaycı olan başak burcu kadını, sadık yapısıyla koç burcuyla uyum içerisindedir.

Başak burcu kadını munis mizacı ve samimi tavırlarıyla aslan burcunun dikkatini çeker. Aslan burcunun korumacı, sevecen, duygusal ve hareketli yapısı başak burcunu etkiler. Ayrıntılara önem veren başak burcu Aslan’ın çıkmazdan kurtulmasına katkıda bulunur. Aslan burcunun gösterdiği uyum zamanla başak burcunu da etkileyecek ve birbirlerine bağlanacaklardır. Başak burcu kadınının diğer anlaştığı burç akrep burcu erkeğidir. Başak burcu kadını olayları büyüterek aktarmadığı müddetçe akrep burcu erkeği ile güzel bir uyumları olur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir