Başak Burcu Aşk İlişkilerinde Nasıldır?

Başak burcu aşk ilişkilerinde nasıldır

Başak burçları, her şeyde olduğu gibi ilişkikerinde de mükemmeliyetçi bir yapıya sahiptir. Başak burcuyla bir ilişki yürütmek zordur. Her burç, ne yazık ki başak burcuyla anlaşamaz. Gelelim Başak burcu aşk ilişkilerinde nasıldır? Sorusunun cevabına:

Başak Burcu Aşk Hayatı

Başak burcunun sosyal olması, aşk hayatının kolay olduğu anlamına gelmez. Başak burcunun Aşk Hayatı karmaşık olabilir. Başak herkese karşı nazik ve arkadaş canlısı olmasına rağmen, uzattığınız ilk daveti geri çevirirse şaşırmayın. Başak burcunun etraflarında bazı duvarları olabilir. Kendilerini ve zaten sahip oldukları arkadaş çevrelerini korumak için bu duvarları inşa etmiş olabilirler. Başak burcu ilişkileri çok ciddiye alır ve ayrıca kendilerinin ilk sıraya konulmasını isterler. Bu yüzden Başaklar, devam edebileceklerini düşünmedikleri bir ilişkide ısrarcı olmazlar.

Bir Başak partnerini, olduğunda, yaşam boyu bir arkadaşınız olur. Başaklar, sizin vicdanınız olabilir, fikir vermekten mutluluk duyar ve elinizden gelenin en iyisini yapacağınızı size bildirir. Başaklar, hayatlarındaki herkesden mükemmellik ister ve potansiyelinize göre yaşadığınızı düşünmezlerse hızlı bir şekilde sizi sarsmak isterler. Başak ilişkilerini dikkatli seçtiği için, “ilişki” etiketine saygı duyar ve sizden de aynısını yapmanızı bekler. Bir Başak, son dakika plan iptal edildiğibde çok sinirlenir ve sadece güvenebilecekleri kişilerle randevuya çıkarlar. Başak değişken bir burçtur. Her duruma veya herhangi bir sosyal ortama kolayca ayak uydurabilirler. Nadiren çatışma çıkartırlar, ancak ortaya çıkarsa hızlı bir şekilde sizi alt etmek isterler. Başak burcu çok saldırgan veya otoriter değildir ve partnerinin peşinde koşmak için herhangi bir coşku barındırmaz.

Başak aşık olsa bile, ancak onları kazanmak çok özel bir insan gerektirir çünkü doğadan bağımsızdırlar ve incinmekten korkarlar. Başkalarına karşı savunmasız olmaktan nefret ederler ve aşk en büyük kırılganlıktır diye düşünürler. bu yüzden kolayca aşık olmazlar ve çok seçicidirler. Bazı Başak burçları, duygusal dikkatsizlik nedeniyle veya kötü kusurlu bir ilişkiye razı olmak yerine kendi başlarına olmayı tercih ettikleri için gönüllü olarak bekar kalırlar. Ayrıca titiz olma eğilimindedirler ve temizlik ve kişisel hijyen konusunda dikkatsiz insanları tolere etmekte zorlanırlar

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir