Başak Erkeği Etkileme Yöntemleri

Başak erkeği etkileme yöntemleri

      Başak erkeği etkileme yöntemleri, başak burcu erkeklerinin korkak olmasıyla birlikte biraz zorlaşabilir. Başak burcu erkekleri duygusal bir yapıda değillerdir ve aşık olmaktan çok çekinirler, hatta fazlaca korkarlar. Korkularının en büyüğünün bu olması, onları etkilemeye çalışan kadınlar için elbette pek iyi bir durum açığa çıkarmaz. Oldukça naif bir düşünce tarzına sahiptir ve gösterişten uzaktır, hatta gösteriş yapmayı hiç sevmez. Başak burcu erkeği bir kadından hoşlandığını ve etkilendiğini kolaylıkla belli eder, saklayamaz. Eleştirme konusundaki tutumu son derece üst seviyededir. Bir kadını eleştirmekten asla çekinmez çünkü yaptığı eleştirilerin onun iyiliği için olduğunu düşünür. Karşısındaki kadın kırılsa bile bunun doğru olduğu kanısından sapmaz ve saptırmaz. Başak burcu erkeği ile bir arada olacaksanız, biraz eleştirilere açık olmanızda fayda vardır. Aşık olmaktan korkan başar erkeğini etkileme girişiminde bulunacaksanız eğer, romantik durumlardan kaçınmalısınız. Evlilik gibi konuları, ciddi ilişki boyutlarını hemen ona açmamalısınız. Bu onu korkutacak ve sizden uzaklaşmasına sebep olacaktır. Kendinden emin olan başak erkeği, kendine özen gösteren, şık tercihlerde bulunan ve bakımlarını eksik etmeyen kadınlardan hoşlanır. Taşıdığı titizlik ve düzen çılgınlığını üstlenmiş başka bir kadın gördüğü zaman dikkatini ona yoğunlaştırır ve gözlerini ondan çekmesi biraz süre alabilir.

Başak erkeği etkileme yöntemleri size uygun olan yöntemin ya da durumun ne olduğunu bulabilmeniz için çok önemlidir. Örneğin başak burcu erkeği, değişime açık ve her konuya uyumlu olan kadınlardan çok hoşlanır. Karşısındaki kadının cana yakın olması onu etki altına alır. Sorun çıkarmayan ve her duruma ayak uyduran kadınlarla olmayı severler. Tamamen güçleri kadının eline vermeyi sevmez ama karşısındaki kadının biraz da olsa dişlerini geçirmesini, kendini hak sahibi yapmasını bekler. Genele bakıldığında çok fazla isteği var gibi görünse de, sadece kendine benzeyen birilerini arar ya da kendi özelliklerinden bazılarını karşısındaki kadında görmeyi ister. Tüm bu koşullar sağlandığı zaman sonsuz sevgisini gönül rahatlığı ile gösterebilir, aksinin yaşanması durumunda ise kolayca uzaklaşabilir. Karşısında olan kadını mantığı çerçevesinde değerlendirmeye başlar ve gerçekten hoşlandıysa kendini açmaktan asla çekinmez.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir