Boğa Burcu İçin En Uygun Eş Adayı Hangisi

boğa burcu için en uygun eş adayı hangisi

Kaliteli iş disiplini, saygılı, sevgi dolu ve özverili insan ilişkileri ile öne çıkmayı başaran boğa burcu, boğa burcu için en uygun eş adayı hangisi? Soruları ile adeta toplumun kafasındaki sorulara ayna tutuyor.  Boğa Burcu takipçilerine sunduğu çözüm ve bilgi içerikli burç uyum haritaları ile adeta yeniden hayat kazanıyor. Aile babası ta da evin hanımı olarak gerek işte gerekse aile ortamında muazzam bir girişimci model olarak boğa burcu, adeta diğer burç kuşağına ve topluma fark atarak toplumun ilgi ve merakını üzerine çekmeyi başarıyor. Bu kapsamda boğa burçları içindeki çocuk,  vefalı insan örneği ve iyi anne baba modeli olarak bütün kuşakların adeta peşinden sürüklendiği kaliteli ve başarılı bir rol model olarak etkinlik kazanıyor.  Boğa burcu toprak elementi bir burç olarak özellikle su grubu elementine sahip olan yengeç burcu ile uyumlu bir birlikteliğe imza atıyor.  Boğa Burcu kendisi ile aynı elementten olan boğa,  oğlak ve başak burcu ile de anlaşabiliyorken en çok su grupları ile uyumlu bir eş modeli olarak gösteriliyor.

Boğa Burcu ve Yengeç Burcu Eş Uyum Süreci

Boğa burcu ve yengeç burcu eş uyum süreci boğanın yüksek disiplinli yapısı ile yeniden şekilleniyor. Bu kapsamda boğa burcu; tuttuğunu koparan azimli ve dengeli karakter prensibi en çok su grubu elementi olan yengeç burcuna hitap ediyor.  Boğa burcunun doğrularına, iş ve sosyal cevrede verdiği kararlara saygı duyarsanız zaten sizi pamuk kalbinde yaşatmaya sonsuza dek devam edecektir bunu unutmayın. Boğa burcunun kaliteli olduğu kadar sevgi ve şefkat dolu kalbi, ekonomiye verdiği değer ve iş disiplini adeta yengeç burcunun tamamlayıcısı olarak kendini ispat ediyor.  Çünkü yengeç burcu da tipli boğa burcu gibi hümanist olduğu kadar sanat ruhu olan eşsiz ve renkli bir kişiliğe sahip.  Yengeç burcunun duyarlılığı ve insanlara olan saygısına, eğlenceli mizah anlayışı karşısında adeta büyülenecek onun kavga ve sinir anında bile ne kadar ihtişamlı bir kişiliğe ve vücut diline sahip olduğuna şaşkınlıkla hayran kalacaksınız.  Bu kapsamda boğa burcu ve yengeç burcu en çok aşkta temkinli olma bakış açısı ile hemen kapılmaktan korkan iki burç olarak kendini gösteriyor.

Yavaş adımlarla hareket eden, sorumluluk bilinci aşırı gelişmiş olan bu renkli iki burç özellikle sevgi dolu kalpleri ve vefalı arkadaş ilişkileri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Boğa Burcunun verdiği güveni ve anaç,  güvenli baba tavrını hiç bir yerde bulamayacak adeta bu burcun etkisi altından kurtulamayacaksınız. Ayrıca hayran bir şekilde boğa burcunun gizemi karşında adeta yeniden hayata farklı pencerelerden bakmayı deneyeceksiniz.  Boğa burcunun essiz özelliklerinin farkında olan aynı zamanda yengeç burcunun ışığı, estetiği, mizah anlayışı ve hayatı kavrayış biçimi ile adeta uyum Sağlayacak bu iki burç, görenleri kendine hayran bırakmaya devam edecektir. Boğa burcunun toprak elementi karşında yengeç burcunun şu grubu içinde yer alması adeta bu burçların birbiri içinde hayat bulmalarına çok büyük faydalar sağlayacaktır. Boğa burcu yengeç burcu için yengeç burcu da boğa burcu için adeta nefes alarak büyüyen bir filiz gibi her gün yeniden filizlenerek yeşillenecek, uzun yıllar etkisini sürdürecek olan aralarında, verimli, uyumlu, faydalı ve sevgili dolu bir eş uyumunu da sağlamış olacaklardır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir