Akrep Burcu ile Sevgili Olabilecek Burçlar

akrep burcu ile sevgili olma

Kolay bir şekilde açılamayan, duygularını ifade edemeyen ve hep adım atmaya korkan taraf olan akrep burcu; aşk hayatında aslında gizemli bir yapıya sahiptir. Akrep burcunun terazi, aslan ve balık burcu ile mükemmel bir uyum içerisinde olduğu da bilinir. Akrep burcunun diğer burçlar ile uyumu nasıldır?

Akrep Burcunun Diğer Burçlar ile Uyumu

Akrep burçlarının yön haritası, yaşamın her alanına duydukları derin tutku ve hazlardan oluşur. Aşkı, sevgiyi ve tutkuyu o kadar derin yaşarlar ki, sevdikleri kişiyi elde edebilmek için her yola başvurmaktan çekinmez, kaçınmazlar. Elde ettiklerinde de çabucak sıkılma eğilimleri vardır. Akreplerin her zaman sır dolu karanlık bir yönleri de bulunmaktadır. Akrep burcunun diğer burçlar ile uyumu ise şu şekildedir:

Akrep Burcu ile Koç Burcunun Uyumu

İki burcunda inatçı bir burç olmasından dolayı her iki tarafta sık sık tartışma konusu yaratabilecek potansiyele sahiptir. Akrep burcu kadınları cesur olduğu için duygularını açmakta kendilerini özgür hissederler ve bu konuda sıkıntı çekmezler. Hırslı koç burcu erkeği ise genelde hayal kurar, hayaller içinde yaşar, gerçeklikten uzak bir yapıları vardır.

Akrep Burcu ile Boğa Burcunun Uyumu

Boğa erkeği ile oldukça iyi anlaşabilen akrep burcu kadını, her iki tarafında sosyal bir burç olmamasından dolayı iyi anlaşabilirler. Evde kalıp müzik dinlemeyi; kitap okumayı, yemek yapmayı ve film izlemeyi çok severler, bu konuların türevlerini de unutmamak gerekir. Her iki tarafında sahipci ve kıskanç tarafı olsa dahi, bu durumlarda bile birbirleriyle gayet iyi anlaşabilirler.

Akrep Burcu ile İkizler Burcunun Uyumu

İlk bakışta burç özelliklerine bakılarak birbirleriyle anlaşılabileceği düşünülmeyen bu iki burç, aslında birbiriyle anlaşabilirler. Çünkü partneriniz, sizin sosyalleşmeniz için elinizden geleni yapar, bu sayede daha mutlu olabilir, birlikte daha çok vakit geçirebilirsiniz. Partnerinizin mizah ve espri anlayışı, sizi oldukça mutlu eder ve bu durumdan hiç sıkılmazsınız. Sizi, depresif ruh halinden tamamen uzaklaştırabilir. Akrep burcunun yengeç burcu ile uyumu nasıldır?

Akrep Burcu ile Yengeç Burcunun Uyumu

Bir akrep burcu kadınıysanız ve karşınızda yengeç burcu bir erkek varsa, anlaşabileceğiniz ortadadır. Akrep burcu kadını ne kadar duygusal; nazik ve naif bir yapıya sahipse, yengeç burcu erkeği de o bir o kadar duygusal, nazik ve naiftir. Duygularda her insan gibi zaman zaman değişiklikler yaşansa da, genel anlamda birbirinizle sürekli iyi anlaşırsınız.

Akrep Burcu ile Aslan Burcunun Uyumu

Akrep burcu ile aslan burcu genel olarak anlaşamamalarının yanında, ilişki anlamında da birbirlerine çok uzaktırlar. İlişkinin iyi bir seviyeye gelebilmesi için her iki tarafında oldukça özen; zahmet ve uğraş göstermesi gerekmektedir, aksi takdirde bu iki burcun birbiriyle uyumu her iki taraf içinde kötü olacaktır. Her iki tarafın tek birbirine uyan kısmı ise; gülmek ve eğlenceli bir yapıya sahip olmaktır. Kavga edip, tartışsanız bile; gülüşmelerden uzaklaşamazsınız. Akrep burcunun başak burcu ile uyumu nasıldır?

Akrep Burcu ile Başak Burcunun Uyumu

Akrep burcu ile başak burcu oldukça iyi anlaşabilen burçlardan diğeridir. Başak burcunun sakin; sabırlı ve kibar olmasından dolayı, bu iki burç oldukça iyi anlaşabilir. Duygularını oldukça yoğun yaşayan bir akrep kadınıysanız, başak burcu erkeği sizin için en ideal ilişkilerden birisi olacaktır. Başak burcu erkeği sık sık eleştiri yapabilir ama siz bu durumdan özgüvenli oluşunuzdan dolayı rahatsız olmazsınız. Eleştirel özelliği, sizin de gelişiminize büyük katkı sağlar. Akrep burcu ile terazi burcunun uyumu nasıldır?

Akrep Burcu ile Terazi Burcunun Uyumu

Yalnızlığı ve tek başına vakit geçirmeyi seven akrep burcu, aşırı sosyal olan ve sürekli gezip alış – veriş yapan terazi burcu ile uyumu pek söz konusu değildir. Terazi burcunun bu özelliği, akrep burcunun çoğu zaman sinirini bozabilir. Arkadaşlarıyla sürekli görüşmesi, akrep burcunun canını sıkabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir