Boğa Burçları Hangi Burçlarla Anlaşır?

Boğa burçları hangi burçlarla anlaşır

Güvenilirlikleriyle ünlü boğa burçları, şüphesiz zodyakın en değerli burçlarından biridir. Yufka yürekleri ve saygılı tabırlarıyla herkes tarafından sevilir ve sayılırlar. Boğa burcu, genel olarak anlaşması zor bir burç değildir. Ancak yine de 12 burç içerisinde en iyi anlaştığı burçlar da bulunmaktadır. Boğa burçları hangi burçlarla anlaşır? Sorusunun cevabı olarak Balık, Yengeç ve Akrep burcu diyebiliriz.

Boğa ve Balık Burcu Uyumu

Boğa ve Balık burçları uyumlu bir aşk ilişkisinde bir araya geldiklerinde, bu genellikle mutlu bir birliktelik olur. Onlar Zodyak içinde iki konumdur ve bu burçlar karmik bağlara ve birbirleriyle derin bir empati ile yaşama eğilimindedirler. Balık idealist, rüya gibi ve izlenimci olmakla birlikte, Boğa daha çok gerçekçi ve pratiktir. Ancak ikisi bir ilişkinin bütününü oluşturacak ve birbirlerine bağlanacaklardır.

Boğa, Venüs (Aşk) tarafından yönetilir ve Balık, Jüpiter (Şans) ve Neptün (İllüzyonlar) tarafından yönetilir. Venüs ve Neptün buluştuklarında güzel bir manevi bağlantı kurulur. Bu gök cisimlerinin her ikisi de kadınsı enerji ile titreşir. Birlikte, ilahi olana sınır veren idealist bir ilişkiyi temsil ederler. Jüpiter eril enerjisini kombinasyona ekler; bu Gezegen felsefeyi, genişlemeyi ve aşırılıkları temsil eder. Bu iki burç birlikte hayal ettikleri birliği üretebilir; her ikisine de yeryüzü cennet gibi gelebilir.

Boğa ve Yengeç Burcu Uyumu

Boğa ve Yengeç bir aşk ilişkisinde bir araya geldiğinde, bu genellikle çok iyi bir kombinasyon olur. Zodyak’ta iki ayrı konumdalar ve bu burçlar kozmik bağları ve derin bir karşılıklı anlayışı paylaşma eğilimindedir. Bu iki burcun ortak noktası çoktur: Her ikisi de hemen hemen her şeyin üstünde bir aşk ilişkisinde güven duygusunu savunurlar. her ikisi de partneri sevgiyle besleme eğilimindedir. Boğa sevgililerini şehvetli sevinçler, hediyeler ve zengin yemekler ile şımartmayı severken yengeç duygusal olarak beslenir. İkisi de film ve atıştırmalıklarla evde beraber geçirecekleri sessiz bir geceyi tercih ederler.

Boğa Venüs (Aşk) tarafından yönetilir ve Yengeç Ay (Duygular) tarafından yönetilir. Bu gök cisimlerinin her ikisi de kadınsı enerji ile titreşir. Yengeç genellikle duyguları şişirir ve içeride kaynar tutar ve bu da zaman zaman taşmaya neden olabilir. Böylece Yengeç, Boğa’nın açık, dürüst, korkmayan doğasına çekilir. Ay, Dünya’nın gelgitlerini kontrol ederken, tüm hayatı sessizce etkiler. Yengeç duygusal olma eğilimindedir ve her iki partner de büyük gruplarla sosyalleşmek yerine birbirlerinden zevk almayı tercih eder.

Boğa ve Akrep Burcu Uyumu

Boğa ve Akrep bir aşk ilişkisinde bir araya geldiklerinde, olumlu ya da olumsuz bir şekilde olsun, birliktelikleri yoğun olmasa bile sorun çıkmayacaktır. Zodyak’taki burçların karşısında, onlara özel, karmaşık bir bağlantı veriyorlar. Her partnerin güçlü yönleri diğerinin zayıf yönlerini dengeler. Cinsel cazibe tablolardan çıkmış gibi görünür. Boğa ve Akrep’in tonları ortaktır, ancak kişilikleri çok güçlü olduğu için, genellikle tutkulu aşk ve tutkulu anlaşmazlık arasında salınırlar!

Boğa Venüs (Aşk ve Para) tarafından yönetilir ve Akrep Mars (Tutku) ve Plüton (Güç) tarafından yönetilir. Bu kombinasyon, Pluto’nun etkisi sayesinde çok yoğundur, ancak erkeksi ve kadınsı enerji arasında mükemmel bir denge kurulmuştur. Akrep ve Boğa birlikte tüm aşk ilişkilerinin temelini oluşturur, yani aşk ve tutkuyu. Venüs ve Mars birlikte iyi gider; Venüs romantizmin güzelliği ve Mars romantizm tutkusuyla ilgilidir. Akrepin içinde yanan şehvet, yorulmayan bir âşık olan Boğa bu yoğunluğa çekiliyor. Buna karşılık, Akrep, Venüs tarafından yönetilen Boğa’ya özgü özveriyi sever.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir