Boğa Burcu Kadını Özellikleri

Boğa burcu kadını özellikleri

 ( 21 Nisan- 20 Mayıs)

Boğa burcu kadını özelliklerine bakıldığında en belirgini sakin ve güvenilir olmalarıdır. Ancak sakin yapıları olan bu kadınlar sinirlendiklerinde öfkeleri tahmin edilemeyecek boyutlara ulaşabilir. Bu burca mensup kadınlar aynı zamanda oldukça sabırlılardır. Zorluklara karşı kolay pes etmezler. Maddi zekâları gelişmiştir. Paranın öneminin farkında olup, parayı üstünlük kazanmak için değil, kaliteli bir hayat için gerekli görürler. Her zaman garantici davranırlar. Riskli işlere girmekten daima kaçınırlar. Bu kadınlar lükse düşkündür. Pahalı ve modaya uygun giyinmeyi, mücevherleri severler. Ancak garantici olduklarından dolayı,  önce para kazanıp yaşam kalitesini arttırır, daha sonra lüks harcamalara yönelirler. Venüsün yöneticisi olduğu bu burcun kadınları güzelliğe önem verirler. Gelişmiş bir güzellik algıları vardır. Hayatlarında her zaman güzelliklere yer verirler.  Hatta iştahları açık olan bu kadınlar, sıradan yemekler yemekten değil, güzel yemekler yemekten hoşlanırlar. Onların sofralarındaki her şey önce göze sonra damağa hitap etmelidir.

Boğa Burcu Kadını Aşk

Bu burca mensup kadınlar uzun soluklu ve ciddi ilişkiler yaşamaya önem verirler. Aşkı sadakat üzerine kurarlar. Boğa burcu kadını özellikleri dolayısıyla kendileri gibi güvenilir ve hayat standartları yüksek partnerlerle birlikte olmak isterler. Bu burcun kadınları kaliteli ve rahat yaşamaya önem verdiklerinden bunları engelleyecek partnerlerle ilişki kuramazlar. Aşkta tutku onlar için çok önemlidir. İçerisinde tutku barındırmayan ilişkiler onlara göre değildir. Gerçekten âşık olduklarında karşı taraf için fedakârlıklarda bulunmaktan çekinmezler.

Boğa Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Boğa burcu kadını özellikleri arasında yer alan aşırı garantici oluşları, maddiyatçılığı ve inatçılığı onları bazen çok zor karakterler haline getirebilir. Bu burcun kadınları bazı durumlarda boynuzlarını çıkarmış bir boğa kadar inatçı olabilirler. Ancak bu inatçılıkları yaptıkları işe bağlılık hususunda olumlu çalışır. Bu burcun kadınları hantal olabilirler. Dolayısıyla gidecekleri yerlere ya da yapacakları işlere geç kalabilirler.  Maddiyatçılardır ve parasız kalmak, hayat standartlarının düşmesi onların en büyük korkularındandır. Bu burcun kadınları fazla gelenekselci olduklarından bazen fikirlerini değiştirmek oldukça zor olabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir