Boğa Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Boğa burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Boğa burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar kategorisindeki ilk sırayı başak ve oğlak burçları almaktadır. Boğa burcu kadını, sakin, huzurlu ve dengeli yaşamı sever. Sabit bir yapıya sahip olan boğa kadını temsil eden element toprak olarak bilinmektedir. Boğa burcu kadını lükse önem veren, insanları dinleyici bir yapıya sahiptir. Bundan dolayı kendi gibi toprak elementinden olan burçlarla çok iyi anlaşır.

Boğa Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

Boğa burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar toprak elementine ait olan burçlardır. En iyi anlaştığı burçlar kategorisindeki bu burçlar başak ve oğlaktır. Toprak elementinden olan burçların genel olarak yapıları birbirlerine benzemektedir. Boğa burcu kadını sağlamcı bir karakter sergiler. Boğa burcu kadınının en iyi anlaştığı burçlardan biri oğlak burcudur. Gerçekçi ve kaliteye düşkün bu iki burç birbirlerinin hallerinden çok iyi anladıkları için uyumlu olurlar.

Boğa burcu kadınının en iyi anlaştığı diğer burç ise başaktır. Yavaş bir yapıya sahip boğa burcu kadını harekete geçmekte zorlanır ama başladığı işi muhakkak ki bitirir. Detaycı ve titiz bir burç olan başak burcu hemen hemen her konuda boğa burcu kadınını destekler. Çok iyi anlaşan bu iki burç harika bir uyum yakalar. Mantıklı ve stratejik olan başak burcu ile iş bitirici boğa kadınının çok iyi bir beraberliği olur.

Boğa burcu kadını; akrep, yengeç ve balık burçlarıyla da iyi anlaşmaktadır. Su grubundan olan akrep ile güvene dayalı bir uyum sağlarlar. Şefkatli ve sahiplenici boğa burcu kadını yengeç burcunun birine ait olma hissini tamamlar. Sanata değer veren boğa burcu kadını aynı özelliğe sahip balık burcuyla da uyumu yakalamaktadır. Balık burcu aynı zamanda boğa burcu kadınının yaratıcılığını da artırmaktadır.

Boğa Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu

Boğa burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar olarak ateş grubuna mensup olan koç burcudur. Koç burcu kendini güçlü göstermeye çalışan bir burçtur. Boğa burcu kadını bu güçten etkilenir ve ilişkisini yoğun yaşamak ister. Bu durum Koç’un hoşuna gitmez. Uzun vadede ikisi de anlayışlı olursa uyum yakalanabilir.

Aslan burcunun kendine olan güveni boğa burcu kadınını etkileyebilir. Fakat boğanın üzerinde hâkimiyet kurmaya çalışması aradaki uyuma olumsuz bir etki yapar. Bu yüzden aslan burcu bu yönünü pek göstermemelidir. Karşılıklı anlayışlı olurlarsa anlaşabilirler. Her ikisi de arkadaşlık konusunda birbirleri ile uyum içerisinde olurlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir