Aslan Burcunun Uğurlu Sayısı ve Uğurlu Rengi

UĞURLU SAYI SI

Her burcun kendine ait olan uğurlu bir sayısı ve uğurlu bir rengi bulunmaktadır. Bu burçların gezegeni veya taşı olması gibi bir özelliktir. Taşlar ve sayılar burçlara göre değişiklik göstermektedir. Burçların sayılarının her birinin kendine has özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda burçlara göre sayılar değişiklik gösterdiği gibi renkler de değişiklik göstermektedir. Aslan burcunun da uğurlu sayısı ve uğurlu günü vardır.

Aslan Burcunun Uğurlu Sayısı

Aslan burcunun uğurlu sayısı 5’tir. Aslan burçları hayatlarında bu sayıya yer verdiklerinde daha düzenli bir hayat stiline sahip olacakları ve bu rakamın onlara uğurlu geleceğine inanılır. Şanslı sayılar falı da bakılmakta bu fala göre kararlara yön verilebilmektedir. Kararlarında bu sayıya yer vermeleri işlerinin daha yolunda gitmesine yardımcı olacağı hâkim bir düşüncedir.

Aslan Burcunun Uğurlu Rengi

Aslan burcunun uğurlu rengi sarı ve tonlarıdır. Bu renkler arasından turuncu tonu daha fazla tutulmaktadır. Bu renk güneşin rengi olduğu için Aslan burcu ile doğrudan bağlantısı bulunmaktadır. Bu rengi üzerinde bulunduran ya da kullanan Aslanların işlerinin yolunda gideceğine inanılır. Aynı zamanda evlerinde bu renk aksesuarlara yer vermeleri enerjilerini oldukça yükseltir.

Aslan Burcunun Uğurlu Günü

Her burcun kendine özel uğurlu bir günü bulunmaktadır. Burçların uğurlu günlerine göre işlerine o gün başlamaları daha şanslı olacaklarına inanılır. Aslan burcu için bugün Pazar’dır. Pazar günleri yaptıkları işlerin başarıya ulaşma şansı daha yüksek olarak görülür. Pazar günü işe başlamak için uygun bir gün olarak görülmese de temelleri bugünden atılması daha uygun olarak görülür.

Aslan Burcu ve Gezegeni

Aslan burcunun gezegeni yıldızların en parlağı olan Güneş’tir. Aslan burcu da tıpkı gezegeni gibi herkes arasında ışıldamayı ve parlamayı sever. Her zaman merkezde ve dikkat çekici olan gezegen Güneş gibi Aslan burcu da bu özellikleri taşımaktadır. Aslan burcu adeta Güneş gibi parlamaktadır.

Aslan Burcu ve Elementi

Burçların elementi gruplarına göre değişiklik göstermektedir. Elementlerin burçların temel özelliklerini temsil etmektedir. Aynı zamanda gezegeni Güneş olan bu burcun elementinin ateş olması doğal bir durumdur. Oldukça hareketli ve aktif olan bu burcun enerjisi gezegeninden ve elementinden kaynaklanmaktadır.

Aslan Burcu Hangi Şifalı Taşı Kullanmalıdır?

Aslan burcunun şifalı taşı tıpkı kendisi gibi dikkat çeken ve göz alıcı Kedi Gözüdür. Bu taşın görünüşü güzel olduğu kadar etkisi de oldukça olumludur. Negatif enerjiyi vücuttan atan ve metabolizmayı hızlandıran bu taş özellikle Aslan burçlarına tavsiye edilir. Aynı zamanda konsantrasyonu artırarak kişinin işlerini daha dikkatli yerine getirilmesini sağlar. Gerginliğe yatkınlığı olan bu burcun gevşemesine ve sinirlerinden kurtulmasına yardımcı olur.

Aslan Burcunun Şifalı Bitkileri

Aslan burcunun şifalı bitkisi Güneş gezegeninden etkilenen bitkilerdir. Bunlardan bazıları ardıç, gül ya da ayçiçeği bitkileridir. Aslan burcunun bitkilerin çaylarını tüketmesi ya da saksı çiçeği olarak evinde bulundurması oldukça faydalıdır. Bu bitkiler sinir sitemlerini düzenler ve vücutlarına fayda sağlar.

Aslan Burcunun Sağlık Sorunları

Vücutlarını önemseyen Aslan burçları için sağlık konusu da oldukça önemlidir. Aslan burçları çok enerjik ve hareketli olduğundan bazen bununla ilgili sorunlar yaşayabilirler. Bu hızlı hayat onları sarsarak bünyelerinin zayıf düşmesine sebep olabilir. Bu durumlara yol açmaması için yeme düzenlerine oldukça dikkat etmelidirler. Özellikle klorofil içeren yeşil içerikli bitkileri fazla tüketmelidirler. Bu klorofil yoğunluklu yiyecekler Aslan burçlarının sağlık sorunlarının giderilmesinde büyük oranda yardımcı olurlar. Hareketli yaşayan ve durağanlıktan sıkılan bu burçların enerjilerini yükselterek hayat kalitelerini daha iyi hale getirirler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir