Aslan Burcunun Yükselenleri ve Hesaplama Yöntemi

ASLAN BURCU YÜKELENİ

22 Temmuz- 23 Ağustos tarihleri arasında dünyaya gelen insanlar aslan burcuna sahip olmaktadır. Aslan burcu yükseleni nedir sorusu internette birçok insan tarafından aratılmaktadır çünkü tıpkı asıl burç gibi yükselen burç da insanlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir.

Yükselen Burç Nedir?

Yükselen burç, insanların kişilik özelliklerini ve neye yatkın olduğunu, yeteneklerini belirleyen burçtur. Yükselen burç, insanların doğum anında ufukta yükselmekte olan burca göre belirlenmektedir yani yükselen burç hesaplama konusunda önemli olan kişinin günün hangi saatinde doğduğudur.

Yükselen burç doğru hesaplama yapmak biraz zordur çünkü ufukta yükselmekte olan burçlar 2 saatte bir değişiklik göstermektedir. Bu sebeple kişinin tam olarak saat kaçta doğduğunu bilmek gerekmektedir.

Asıl burçlar, kişinin genel özelliklerini belirlemektedir fakat kişinin özelliklerinde yükselen burcun da çok önemli bir payı bulunmaktadır. Genellikle kişinin görünüşünü anlatan yükselen burç hesaplama, gün, ay şeklinde doğum tarihinin yanında cinsiyet ve doğum saati belirtilerek hesaplanmaktadır.

Asıl burç denilen koç burcu, insanın iç yüzü ve kendisi ile ilgili bilgileri barındırırken yükselen burç ise kişinin diğer insanlar tarafından nasıl göründüğünü göstermektedir.

İnsanların yükselen burcu, fiziki olarak kendilerini göstermektedir. Kişilerin sağlıklarındaki problemlerin de yükselen burçlarından kaynaklanma ihtimali vardır.

Aslan Burcu ve Özellikleri

  • Aslan burcunun elementi ateştir ve niteliği sabittir.
  • Aslan burcunun yönetici gezegeni güneştir.
  • Koyu sarı, kehribar, turuncu ve altın rengi aslan burcunun renkleridir.
  • Aslan burcunun uğurlu taşı sarı safirdir.
  • 1 ve 4 sayıları aslan burcunun uğurlu sayılardır.
  • Pazar günü, aslan burcunun şanslı günüdür.
  • Aslan burcunun karşıt burcu kovadır.

Aslan burcu olan insanlar genellikle yüksek özgüvenleri ve dikkat çekici zekaları ile bilinmektedir. Girdikleri her ortamda kendilerinden söz ettiren aslan burçları, sempatik ve iyimser insanlardır.

Aslan burcu olan insanlar dış görünüşlerine çok önem vermektedirler bu sebeple bir ortama girdiklerinde herkesin dikkatini çekmeyi başarmaktadırlar ve onların istedikleri de budur. İlgi odağı olmak aslan burcu için olmazsa olmazdır.

Aslan burcu olan insanlar adeta lider olmak için doğmuş gibidir. Önder ruhlu olan aslan burçları, kendi hayatını olduğu gibi diğer insanların hayatlarını da organize etmek istemektedir. Kendi istediklerinin yerine getirilmesi aslan burcu olan insanlar için son derece önemlidir.

Kibirli olarak bilinen aslan burcu, birçok şeye karışmak ister ve bu yönüyle pek hoş karşılanmamaktadır.

Yükselen Aslan Burcu

Yükselen burcu aslan olan insanlar azimli, iyimser ve sevimli kişilerdir. Hayatlarını güzelleştirmek için daima çalışan bir yapıya sahiptir.

Yükselen burcu aslan olan insanlar, gösterişli bir imaja sahiptirler. Yüksek ideallere sahiptirler ve sabırlı kişilerdir. Kontrol sahibi olmayı sevmektedirler.

Yükselen burcu aslan olan insanlar asaletli bir görünüşe sahip olmaktadırlar. Sıcakkanlı ve samimi bir yapıya sahiptirler ve dışadönük insanlardır. Kendilerine yapılan iyilikleri unutmazlar ve karşılığını mutlaka vermektedirler.

Sanatçı bir ruha sahip olan aslan yükseleni, yüksek bir özgüvene sahip olması ile dikkat çekmektedir. Zayıf yönlerini kimseye karşı göstermek istemezler. Baskın bir karakterleri vardır ve herkes tarafından saygı gösterilen bir kişidir.

Lider ruhlu olan aslan yükselenleri, yer aldıkları işte öncü olmaktan hoşlanmaktadırlar. Bir şeyleri organize etmek tam onlara göredir ve dinamik bir yapıya sahiptir. Yükselen aslan, kendisini iyi ifade etmesi ile dikkat çekmektedir

Yükselen burcu aslan olan kişiler, çok yüksek bir enerjiye sahiptirler ve bunu evde harcamaktan hoşlanmamaktadırlar. Dışarıda sosyalleşmek ve eğlenceli vakitler geçirmek onlar için çok önemlidir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir