Aslan Burçları Nelerden Hoşlanır ?

ASLAN BURCU NEYDEN HOSLANIR

Aslan burcunun nelerden hoşlanır diye baktığımızda en sevdiği şey tartışmasız gösteriştir. Aslan burcu güçlü olmayı ve bu gücü göstermeye bayılır. Bu neden ile aslan burcunun en hoşlandığı şey kesinlikle gösteriştir. Diğer yandan aslan burcunun lüksten ne kadar hoşlandığı da apaçık ortadır. Lüks hayatının büyük bir parçası olması için sürekli çalışır ve bu hayat için sürekli çalışır. Aslan burcunun diğer hoşlandığı şeylerden biri ise eğlencedir. Bu eğlenceyi yakalamak için birçok sanatsal aktiviteye katılıp hem görsel zevkini doyurmak ister hem de eğlenceli vakit geçirmek aslan burcunu çok mutlu eder. Aynı şekilde spor yapmak hem motive eder hem zihnini dinç tutar. Bu şekilde işinde başarıya ulaşması onu tatmin eder.

Bir aslan burcu hediyelerden ve güzel sözlerde çok hoşlanır. Hediyeler kendisini daha özel hissetmesine sebep olur ama tabi ki seçeceğiniz hediyelerde çok önemli. Sakın unutmayın! İltifattan aşırı hoşlanan aslan burcu içinde bulunduğu ilişkide onore olmak ister ve bu ilişkide aldığı her iltifat, duyduğu her güzel söz onu bu ilişkide mutlu olmasına sebep olacaktır. Uzun soluklu bir ilişki için aslan burcuna her iltifat ilişkiye büyük bir yatırımdır.

Aslan Burcu Neyi Sevmez?

Aslan burcunun sevmediği şeyler diye baktığımızda sevmediği şeyler daha çok vasat olan şeylerdir. Bir aslan burcunun katlanamadığı şey daha çok sevmediği bir şeye maruz kalmaktır. Bir şeyin kötü olması değil mesele o şeyin aslan burcuna göre hiç güzel olmamasıdır mesele. Eğer bir aslan burcu her hangi bir şeyi beğenmezse o zaman dünyayı herkese dar eder. Aslan burcunun o üst bakışı bir yerden sonra sinir bozucu bir hal almasına sebep olması bu yüzdendir. Aslan burcu nelerden hoşlanmaz diye baktığımızda hep kendi beğenmediği şeylerdir. Sıradan insanların bile olması aslan burçlarını memnun etmez aksine sinirlendirir. Bu yüzden bir aslan burcu ile bir iletişim kurmak istemesi hem çok zordur hem de sinir bozucu olabilir. Aslan burcunun genel yapısına katlanamayacak birçok insan olabilir ama unutmamak gerekli ki aslan burcuda kimseye tahammül etmez. En iyisinin kendisi olduğuna inandığı gibi başka insanların sıradan oluşları her zaman aslan burcuna garip gelir.

Aslan Burcu Ne Sever?

Aslan burcunun en sevdiği şey ne diye baktığımızda daha çok kendisine iyi gelecek şey olduğunu görüyoruz. Aslan burçlarının o vazgeçilmez yanları ve mağrur yanları sayesinde her zaman kendileri için uğraştıklarını görürüz. Her zaman kendilerine olan sevgileri vardır. Hatta çoğu aslan burcu kendine hayrandır. O hayranlık hatta bazen akıl almaz derece insanı şaşırtabilecek bir hale gelebilir. Bu yüzden bir aslan burcunun sevdiği şey en çok kendisidir. Kendisini sevmeyen bir aslan burcu aslan burcu değildir bile diyebiliriz. Bu yüzden bir aslanın ne sevdiğine bakmak istiyorsak kendisine olan sevgisinin çok yoğun bir duygu olduğunu unutmamamız gerekiyor.

Aslan burçlarının kendilerine has bir yapısı vardır. Sadece sevdikleri şey değil yaşayışları, dünyaya bakış açıları çok ama çok farklıdır. Aslan burçlarının kendisinin dışında en çok sevdiği şeylere baktığımızda garip seçenekler görebiliriz. Aslan burçlarının kendileri gibi garip zevklerinin olduğunu bilmemiz gerekir. Bunların ne gibi şeyler olabileceğine baktığımızda bir asan burcuna en yakın olanlardır. Aslan burcunun en sevdiği şeyler listesi ise şu şekildedir;

  • Kaliteli bir şarap içmek
  • İyi dekoru olan bir tiyatro izlemek
  • Yüksek kaliteli bir restoranda yemek yemek

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir