Aslan Burcu Yengeç Burcu Uyumu

ASLAN YENGEÇ

Aslan Burcu ve Yengeç burcu arasında pek uyum görülmez. Bu iki burcun hemen hemen hiç ortak noktası yoktur. Bu yüzden ilişkileri sıklıkla sarpa sarar. Ancak emek vererek fazlasıyla özveri gösterilirse bu ikili arasındaki ilişki bir yola girebilir. Yine de bu ilişkiye çok uzun ömür biçilmemektedir.

Aslan Burcu ve Yengeç Burcu Anlaşabilirler mi?

Aslan burcu ve yengeç burcu karakter olarak oldukça fazla zıtlık bulundurur bu yüzden anlaşmaları çok zordur. Duygusal yengeç burcunun mantık ağırlıklı aslan burcu ile anlaşabilmesi için kendinden çok fazla taviz vermesi gerekebilir. Bunun sebebi aslanın karakterinde bulunan asla taviz vermez lider özelliğidir. Lider özelliği yüzünden karşısındaki insanın kalbini sık sık kırabilir. Bu tartışmalar aralıksız devam ettiğinde ilişkinin temel taşları sarsılır ve çözülmez problemlere yol açması muhtemel hale gelebilir.

Yükselen Aslan Burcu ve Yengeç Burcu Anlaşabilirler Mi?

Yükselen Aslan burcu da Aslan burcuna benzer özellikler taşır. Lider özellikleri tıpkı burç özelliklerinde olduğu gibi yükselen özelliklerinde de liderlik özelliği verir. Aynı zamanda yüksek özgüven ve kibre varabilecek kendinden eminlik konusunda benzer özellikler taşır. Bu duyguları oldukça hassas olan Yengeç burcu için oldukça güç bir ilişki yaşamasına sebep olur. Anlaşmaları için iki tarafında karşılıklı olarak çok fazla fedakarlık yapması gerekir.

Aslan Burcu ile Yükselen Yengeç Burcu Anlaşabilirler Mi?

Yükselen burçlar benzer karakter özelliklerinin karaktere yerleşmesini sağlar. Bu sebeple yükselen yengeç burcu da oldukça duygusal bir karakter özelliğine sahip olur. Mantık dolu ve kibirli Aslan ise Yengeç’in bu duygusal bakışını anlayamayacaktır. Bundan öne gelen ilişki sorunları da bu ikili arasında oldukça sık yaşanır. Aslan burcu ve Yengeç burcu oldukça zıt karakterlerdir.

İlişki Uyumu

Yengeç burcunun aşk için çok fazla düşüncesi vardır. Oldukça duygusal bir yapıya sahip olan bu burç için duygularını geri planda bırakan ve mantığını ön planda tutan Aslan burcu ile anlaşması çok zor olacaktır. Yengeç burcu kolayca incinebilir ve duyguları karmaşık hale gelebilir. Aslan burcu bunu anlamak için gerekli çabayı harcaması gerektiğini anlayabilmek için bile önemli bir çaba göstermesi gerekir. Aslan burcu yengeç burcunun istediği hassasiyeti göstermek de zorlanabilir. Derdini her zaman sesli anlatmayan yengeç burcu için bu durum depresyona sürükleyici bir durum haline gelebilir. Bu yüzden aslan ve yengeç burcunun ilişkisi çok uzun ömürlü görülmemektedir.

Aşk Uyumu

Aşk uyumları oldukça düşüktür. Bu iki burcun anlaşması oldukça güç durumdadır. Yengeç aşka duygusal olarak çok anlam yüklerken, Aslan burcu ilişkilerine daha mantık perspektifinden bakmaktadır. Bu sebeple ilişkilerde benzer duyguları yaşamazlar. Ortak bir duygunun yaşanmadığı ilişkiler iki taraf için de eziyet haline dönüşebilir. Karşısındakini kendine çok önemseyen Yengeç sıkıntılarını Aslan ile paylaşamaz hale gelecektir. Bu da onu muhtemelen daha büyük sıkıntıların içine iter. İletişim sorunları yaşanan bu ilişki kısa sürede bitişi çağırmış olur.

Cinsel Uyum

Yengeç burcu ateşli bir burç değildir bu yüzden de cinselliğe çok önem veren bir profil sergilemez. Ancak aslan burcu oldukça ateşlidir ve cinsellik onun için büyük bir anlam taşır. Tutku dolu ve doludizgin bir ilişki yaşamak isteyen aslanın bu konuyu pek de önemsemeyen ve yalnızca partnerinin isteklerini yerine getirmek için iştirak eden bir burçla ilişkisini çok sağlıklı yürütmesi beklenemez. Aslan her zaman cinselliği bir adım öne koyar ve yengeç bu duruma ayak uyduramaz hale gelir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir