Boğa Burcu Özellikleri

Boğa burcu özellikleri

Boğa burcu özellikleri arasında en güvenilir burçlardan biri denilebilir. Hevesli, kararlı ve materyalistlerdir. İnatçılıkları güçlü irade ve kararlılıklarından kaynaklanmaktadır. Güçlü ve sarsılmaz bir karaktere sahiplerdir. Derinden şefkatli ve akıllılardır. Zodyakta büyüme ve gelişmenin en iyi temsilcileri olarak bilinirler. Gelin diğer Boğa burcu özelliklerine beraber bakalım.

Boğa Burcu Olumlu Özellikleri

Boğa burcunun olumlu özellikleri ve detayları:

Mantıklı

Sağduyuyla dolu oldukları için çoğu zaman başkaları tarafından tavsiye istenir. Eylemlere yaklaşım konusunda yöntemlilerdir ve mantıklı düşünmeleriyle meşhurlardır.

Cömert ve Güvenilir

Etrafında ki insanlara çok cömert bir burçtur Boğa. Siz onlardan güven kazandıktan sonra ilişkileri sonuna kadar sürdürmeyi seven sadık kişilerdir. Çok şefkatli ve merhametlilerdir. Herkesin iç sırrını saklarlar.

Seçilmişlik

İşine çok odaklanmış, kararlı ve gayretli kişilerdir. Acele etmemeyi çok iyi bilirler. İşe adanmışlıkları üst seviyededir. Çalışkanlardır ve görevi başarılı bir şekilde tamamlamak için ellerinden geleni yaparlar. İşlerinde tutarlılardır ve tek bir projede uzun yıllar kalabilirler.

Anlayışlı

Doğal bir takım lideri, güçlü gözlem ve anlama becerilerine sahiplerdir. Boğa bireyleri haritalama, strateji oluşturma ve çözme ya da planları uygulama becerisine sahiptir. Gerçekçi ve gerçeklerle ilgilenirler, kurgularla değil. Proje için doğru olan kişileri tarama yeteneğine sahiplerdir.

Boğa Burcu Olumsuz Özellikleri

Tabi Boğa burcu olumsuz özellikleri de var. Ancak bunlar aşılamayacak sorunlar değildir.

Kıskanç

Boğa burçları ilişkilere çok bağımlı, çok kıskanç ve bazen gözü dönmüş olabilir. Takıntıya yatkın bir karaktere sahiplerdir. Fiziksel zevkler ve görünüşler söz konusu olduğunda doğal olarak kıskanırlar.

Tembel

Boğa burcunun bazen tembelliği tutabilir. Özellikle de zihinlerini yorgun hissettikleri zamanlarda. Bazen sakinlik isteyebilir ve günlerce sürecek bir inzivaya çekilebilirler. Rahatlamak ve kafalarını boşaltmak için günlük işlerinden feragat edip kendilerine zaman ayırabilirler.

İnatçı

Bazen inatçıdır Boğa burcu, özellikle de haklı olduğuna gerçekten inandığı zaman. Bir fikre inandıktan sonra Boğa burcunun fikrini değiştirmek çok uzun zaman alabilir. Sabit fikirlidirler ve fikirlerine safık kalmaya ant içmiş gibilerdir.

Dengesiz

Boğa burçları bir erteleyicidir. İş ve dinlenme zamanlarını dengelemekte zorluk çekerler. Hem işi hem de boş zamanları severler, ancak her ikisini de aynı anda arzulayabilirler. Ya sıkı çalışırlar ya da çok fazla boş vakitleri vardır. Hayat üzerinde ki dengeyi çoğu zaman kuramazlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir