Boğa Kadını Etkileme Yöntemleri

Boğa kadını etkileme yöntemleri

      Boğa kadını etkileme yöntemleri konusunda en önemli nokta, üzerinde çok fazla baskı kurmamak ve zaman tanımaktır. Boğa kadınları aşırı detaycı davranan kişiliğe sahiplerdir. Bu detaycılığı karşısındaki erkekte de görmeyi çok ister. Çevresi tarafından temizliğe ve titizliğe önem gösteren bireyler olarak görünen boğa kadınları, koşullar ne olursa olsun tertemiz giyinir ve üzerindeki yumuşatıcı kokusunu her şekilde sezdirir. Bu kadar temiz yapıda olduğundan dolayı, titiz görünümde olan bir erkeği bulduğu zaman asla kaçırmayacaktır. Kendisi için uygun erkeğin özellikleri bakımından, temizlik kesinlikle ön plandadır. Boğa kadınları ilk tanışmada genelde soğuk ve tedirgin görünebilir ancak karşısındaki kişi ile iletişime geçtikçe bu tabularını yıkabilir ve sevecenliğine kavuşabilir. Acele işleri sevmeyen boğa kadını, temkinli ve emin olduğunuz anlarda sizden biraz daha yakınlık sezecektir. Dışardan baktığınız zaman duyguları içinden yaşayan boğa kadınları, bir erkekle görüşerek normalden fazla zaman harcıyor ise bu kesinlikte ondan hoşlandığını göstermektedir. Çünkü boğa kadınları hoşlanmadıkları bir erkeğe bu kadar vakit ayırmakta uğraşmazlar. Estetiğe önem veren ve oldukça lükse kaçan zevkleri olan bu kadınları ilk buluşmadaki yerler, yapılan eğlenceler ve görünüş oldukça önemlidir. İdeal erkeği seçme yolunda ilerlerken, gözlerine takılan ayrıntılar güçlü ve kariyer sahibi olan heybetli erkeklerden geçmektedir. Hayatındaki erkeğin sorumluluk sahibi olmasını ve hayatta başarılı olmasını o kişiden daha çok ister.

Boğa kadını etkileme yöntemleri olarak sayabileceğimiz bir diğer önemli husus ise iltifattır. Boğa kadınları iltifata bayılır, ilgi gösterileri ve üzerine düşme durumları onlar belli etmeseler bile çok hoşlarına gider.   Kazançlarında onları övmek, kutlamak ve bir işte iyi olduklarını söylemek onların kalplerini kazanma yolunda en büyük etkiye sahiptir. Boğa kadınları evlerine sadık ve ev kuşu olan insanlardır. Arkadaşları arasında, arkadaşlık bağlarında sorun yaşamayan ve sadıklığını koruyan boğa kadınları arkadaşlık konusunda kendileri gibi güvenilir insanlar aramaktadırlar. Eğer bir boğa burcunun gönlünü çelmek istiyorsanız aldatmaktan veya bunun en ufak bir sezgisinden kaçınmalısınız. Yerinde kıskançlık yapmalı ve ilişkide ciddiyet korunmalıdır. Boğa kadını, cinselliğe önem veren ve ilişkiyi canlı tutan bir kadındır. Güvenini boşa çıkarmadan devam ederseniz, boğa kadını sizden vazgeçmeyecektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir