Oğlak Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

oğalk burcu anlaşamadığı burclar

Oğlak burcu genellikle duyguları ve mantıklarıyla hareket ettikleri için anlaşamadığı burçlar daha çok duygusal olan burçlar olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Oğlak burcunun zıttı olan burç grubunu yengeç olduğu için yengeç burçları ile anlaşması çok ama çok zordur. Oğlak burçlarının kendine yakışır ve kendine has tavırlarının olması sebebiyle yengeç burçları gibi hassas burçlarla birlikte olmak veya bir arkadaşlık veya bir ilişkinin başlaması imkansız denecek kadar az bir ihtimali barandır. O

Oğlak Burcu Kadınının Anlaşamadığı Burçlar Nelerdir?

Oğlak burcu kadınının anlaşamadığı burçlar genellikle çalışkan olmayı reddeden veya kendilerinde benzemeyen burçlardır. Bunlar kimler olabilir diye baktığımızda bu burçlar;

  • Yengeç
  • Boğa
  • Akrep

Bu üç burç genellikle kendilerindeki duygu durumlarından asla çıkamazlar. Mantıklarından ziyade hep duygularıyla hareket etmeleri sonucunda ya kazanırlar ya kaybederler ama oğlak burçları asla böyle değildir. Duygularını bir kenara koyup mantığı ile hareket ettikleri için başarılarını da kazançlarında her şeyimi zekalarına ve akıllarından borçlu olduklarını düşünürler.

Duygularıyla hareket eden insanların yanlış yaptığını ve duyguların bizi yanıltabileceğini düşünür.

Oğlak Burcu Erkeği Hangi Burç Grubu İle Anlaşamaz?

Oğlak burcu erkeğinin genel özellikleri olarak kendilerine has tavırları olmasının yanı sıra akıllarındaki fikir neyse onu yapmanın peşinde olan bir burçtur. Oğlak burcunun kendi istemediği bir şeyi yapması imkansızdır. Kendini zorlayacak insanlardan genellikle bu yüzden kaçmak ve hatta İletişimlerini koparmak isteyecektir.

Bu yüzden oğlak burcu erkeğinin anlaşamadığı burçlar ise şu burçlardır;

  • Yengeç
  • Koç
  • Boğa

Bu üç burçta kendilerine has tavırların olmasının yanı sıra rahatlarına düşkün, duygularıyla hareket eden veya kendi akıllarına fikirlerine yatmayan şeylerden ziyade hislerinden cevap aradığını ve bu cevaplar sayesinde hayatta kaldığını düşünen burç grupları olduğu için oğlak burçları bu üç burcuda pek sevmez.

Oğlak Burcuyla Neden Anlaşmak Zordur?

Oğlak burçlarını anlamak onların yapıp etmelerinin sebebi ne anlamaya çalışmak gerçekten çok zor olabiliyor. Bu yüzden bir oğlak burcunun ne yapmak istediğini neyden hoşlandığını veya neden o şekilde davrandığını anlamaya çalışmak zaman alabilir.

Oğlak burçları kendi dünyalarında yaşayan ve kendilerini anlamadıklarını düşündüğü herkesten uzak kalmaya çalışır. Çünkü kendilerine benzemeyen insanların doğru kişiler olmadığını ve onlara zarar vereceğini düşünebilir. Oğlak burçların kendilerini korudukları bir kalkan olması sebebiyle burada hem soğuk davranışları hem de anlaşmadığı insanlar çok fazladır. Bir kişiyle anlaşması çok zaman geçebilir. Yani oğlak burcu ile arkadaş olmak bile çok zordur. Arkadaşların seçerken bu kadar temkinli davranır ki ve kimseye kolay kolay güvenmez. Çok uzun zaman boyunca karşısındaki kişiye tartar, ölçer ve ardından “Tamam” diyecek kıvama ancak gelecektir.

Oğlak burçlarının aşk hayatında da bu kadar sessiz davranmaları bazen karşında çok onu seven biri olması durumunda bile hayal kırıklığı ile bitecek bir ilişki yaşamasını sonucuna varılabilir. Çünkü Oğlak burçları her zaman kendi emin olana kadar bir teste tabi tutmaya devam edecektir. Bu test bazen çok sinir bozucu olabileceği gibi bazen ise karşısındaki insanı kırabilecek duruma bile gelebilir.

Bu yüzden oğlak burçları ile aşk yaşayan kişiler gerçekten çok çok zorlanabilir. Oğlak burcu da kadında aslında kendi içlerinde çok zordur ve birbirlerine çok benzerler. Bu yüzden oğlak burcu kadını erkeği ayrımı yapmadan genel özelliklerini bilmek gerekir. Oğlak burcu ne isterse o şekilde davranır davranışın dışında bir şey istemediği için aslında karşısındaki insandan da bunu bekler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir