Oğlak Burcunun Anlaştığı Burçlar

oğlak uyum

Oğlak burcu, Toprak burçları arasındadır ve “öncü” adıyla da tanınmaktadır. Hayattaki en büyük tutkusu düzen ve ahenk sağlamak olan Oğlak burcu, hem iş hem aşk hem de arkadaşlıklarında bu uyumu yakalamaya çalışacaklardır. Hırslı ve inatçı olacaklardır. Bu durum da kararlılıklarından kaynaklanır. Güvenmedikleri insanlardan kaçmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar çünkü bu durumun, onların duygularını incitebileceğinden, özgüvenlerin sarsabileceğinden ve hayatlarında yakalamak için çok uğraştıkları düzeni bozabileceğinden korkarlar.

Oğlak Burcunun Sevdiği ve Sevmediği Şeyler

Bir Oğlak burcu erkeğinin sevdiği şeyler arasında kariyeri baştadır. İşkolik olarak adlandırılabilirler. Hayatlarını idame ettirebilmek için var güçleriyle çalışırlar ve zorluklardan korkmazlar. Bu anlama hem psikolojik hem de fiziksel açıdan güçlü bir yapıları olduğunu söyleyebiliriz. Kara mizah ve esprilerden de çok hoşlanırlar.

Oğlak burcu erkeğinin sevmediği şeyler arasında ise huzursuz durumlar vardır. Kararsız bir kişilikleri olan Oğlaklar, birçok farklı seçeneğin arasında kaybolmaktan sıkıntı duyacaklardır.

Oğlak burcu kadınının en sevdiği şeyler arasında ise beğenilme duygusu vardır. Dış görünüşlerine oldukça önem verirler ve bunun fark edilmesinden hoşlanırlar. Hırslı yapı, Oğlak kadını için de geçerlidir. Detaylara dikkat ederle ve her şeyin dört dörtlük olmasını isterler.

Oğlak kadınının sevmediği şeyler arasında ise planlarının işlememesi ve başarısızlık duygusunun pençesine düşmek sayılabilir. Kariyerleri için yaşarlar ve tökezlemekten hoşlanmazlar. Ciddi ve oldukça iş odaklılardır, bu sebeple de çok fazla eğlence arayan insanlarla zaman zaman bir araya gelmekten kaçınabilirler.

Oğlak Burcunun İdeal Eşinde Bulunması Gereken Özellikler

Oğlak burcu aşktan ne bekler sorusuna gelindiğinde ise her zaman olduğu gibi düzen karşımıza çıkar. İnişli ve çıkışlı ilişkilerden kaçınan Oğlak burcu, kendisini takdir eden kişilerden hoşlanacaktır. Bir Oğlak burcunun ideal partneri için bulunması gereken özellikleri şöyle listeleyebiliriz;

  • Kariyer tutkusunu destekleyecek ve kendine özgü hedefleri olacak kişiler
  • Kendisini el üstünde tutacak kişiler
  • Beğenildiğini aktarabilecek kişiler
  • Hayatındaki ahengi bozmayacak kişiler
  • Güven duyulabilecek kişiler

Eğer bu özelliklere sahipseniz, bir Oğlak burcu için ideal eş özelliklerini taşıyorsunuz demektir. Ayrıca Oğlak burcu kısıtlanmaktan hoşlanmayacağı için ona ne yapıp ne yapamayacağını söylememek de önemlidir.

Oğlak Burcunun Anlaştığı Burçlar

Oğlak burcunun anlaştığı burçlar arasında önceliği, kendisi gibi toprak grubundan olan Başak ve Boğa alacaktır. Bu iki burç, iş tutkuları, kararlılıkları ve çalışkanlıklarıyla birlikte Oğlak burcuna oldukça uyum sağlayacaklardır.  Böylece ilahi dengeyi yakalayabilir ve ruh eşlerini bulabilirler.

Bunlar dışında kalan ve su grubuna dahil olan Akrep ve Yengeç de Oğlak burcunun ideal eşi konumundadır. Hem cinsel hem de duygusal açıdan Oğlak burcunun eksiklerini kapatabilecek, onları rahatlatabilecek ve istedikleri düzen ve sürekliliği sağlayabileceklerdir. Oğlak da ne kadar duygusal görünmese de içerisinde hassas bir ruhu olan bir burç olarak özellikle Yengeç ile büyük uyum sağlar.

Oğlak Burcunun Anlaşamadığı Burçlar

Oğlak burcunun anlaşamadığı burçlar arasında ise İkizler, Aslan ve Yay burçları sayılabilir. Bu burçlar, spontane tavırları, eğlenceye olan aşırı düşkünlükleri ile Oğlak burcunun ihtiyaç duyduğu düzeni ve çalışma programlarını bozabilirler.

İkizler değişimlere açıktır, Oğlak ise çabalarıyla kurduğu düzenin ilerisine geçmek istemezler. İki burç birbirlerini ters yönlere itecektir. Aslan ise oldukça dışa dönük yapısıyla Oğlak burcunun güveni seven sınırlarını zorlayacaktır. Sosyal Aslan, Oğlak burcunun yalnız kalma ihtiyacını da zorlayabilir. Son olarak Yay burcu, özgürlüğüne düşkün ve oldukça arkadaş canlısıdır. Yine Oğlak’ın içeri dönüklüğünü anlayamayacak olabilir. Bunun dışında ise Oğlak burcunun zaman zaman gelen kıskançlıkları, Yay burcunu uzaklaştırabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir