Balık Burcu Yükselen Hesaplama

balik-burcu

Bir ortamda karakterimiz hakkında yorum yapılmasını sağlayan, dışarıdan hangi özelliklerimizin önde olduğunu tahmin ettirebilen özellikler yükselen burç ile rahatlıkla anlaşılabilir. ‘’Seninle ilk tanıştığımda seni hiç sevmemiştim, x davranışını çok saçma bulmuştum fakat seni tanıdıkça aslında öyle olmadığını anladım’’ gibi cümleler genelde yükselen burcumuzun özelliklerini yansıtmamızdan kaynaklanır. İnsanlarda daha uzun vakitler geçirdikçe ve onları daha iyi tanıdıkça, iç dünyalarına dahil oldukça Güneş burçlarının taşıdığı özellikler açısından da benzerlik taşıdıkları görülür.

Yükselen burcumuz kendimizi dışarıya ilk ifade ediş tarzımızdır. Günlük, haftalık, aylık ve yıllık burç yorumlarını takip ederken sadece Güneş burcuna değil yükselen ve Ay burcuna da bakılmalıdır. Fakat bunlar arasında en önemli olanı kesinlikle yükselen burçtur çünkü yükselen burcumuz bizim imajımız demektir. Astrolojide simgesi ASC ile gösterilir. ASC, ‘’Ascendant’’ kelimesinin kısaltılmış versiyonudur. DC de ‘’Descendant’’ kelimesinin kısaltılmış halidir ve alçalan burç demektir.

Yükselen Balık Burcu

Yükselen balık burcu, kişilerin dış görünüşlerini ve imajlarını ifade eder. İlk izlenimde edinilen bilgiler ve fikirler yükselen burcuyla doğrudan bağlantılıdır. Yükselen balık burcu demek, o kişinin doğduğu anda gökyüzünde balık takımyıldızının yükselmesi anlamına gelmektedir. Yükselen burcu, giyilen bir aksesuar gibidir. Tamamen bir kişinin özelliklerini göstermez fakat dışarıdan nasıl olduğunu anlamamıza yardımcı olur. Değişken burç grubunda yer alan balık burcu adından da anlayabileceğimiz üzere, kişinin dışarıdan değişken gözükmesine sebep olabilir. Yükselen burcu balık olan kişiler dengesiz bir ilk izlenim oluşturabilir.

Yükselen Balık Kadını

Yükselen balık burcu kadını sakin ve anaç gözüken bir kadındır. Bazı belirgin yükselen balık burcu kadını özellikleri şöyledir:

  • Uyumlu: Yükseleni balık olan kadınlar her ortamda uyum sağlayan kadınlardır. Rahatsız oldukları durumlarda bile sırf huzursuzluk yaratmamak adına sessiz kalmayı başararak, rahatsızlıklarını içine atmayı tercih ederler. Dışarıdan balık burcu kadınıyla tanışan insanlar da onların ne kadar sakin, uyumlu, anlaşılabilir insanlar olduklarını düşünürler.
  • Hayalperest: Yükselen burcu kadını, sohbet edilen bir ortamda gelecek hayallerinden bahsettiğinde, ortamdaki insanlar onları fazla hayalci bulurlar. Gerçekçi gözükmezler. Onlarca yeni tanışan insanların, onları adeta bir masal aleminde yaşıyorlarmış hissine kapılmalarına neden olurlar.
  • Yardımsever: Yükselen balık burcu kadını eğer yardıma ihtiyacı olan bir canlı gördüğünde, elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.
  • Değişken: Değişken grup burcu olan balık, bazen yükselen balık kadınlarının dengesiz görünmelerine neden olabilir. Aslında sadece iç ve dış dünya çatışmaları yaşıyorlardır.
  • Kararsızlık: Yükselen balık burcu kadını, arkadaş ortamında yemek yerken ne yiyip içeceğine her zaman en son karar veren kadınların yükselenidir. Asla karar veremezler. Karar verebilmek için öncelikle diğer insanları gözlemlemeyi tercih ederler. Her konuda son derece kararsız kalabilirler. Çünkü yükseleni balık burcu olan kadınlar, daha sonradan pişman olmaktan her zaman çok korkmuşlardır. Pişmanlık yaşamamak için tüm önlemleri alıp, detaylıca düşünmeyi kendilerine bir zırh olarak seçmişlerdir.

Yükselen Balık Erkeği

Yükselen balık erkeği çok hassas ve çıtkırıldım olan insanlardır. Her şeye kolaylıkla ağlayabilirler ve alınabilirler. Yükselen balık burcu erkeklerinin en belirgin özellikleri şu şekildedir:

  • Alınganlık: Yükselen balık burcu erkeği her şeyi kişisel alabilme özelliğine sahiptirler. Bu özellikleriyle çevresindekileri bezdirebilirler.
  • Romantiklik: Yükselen balık burcu erkeği aşkı ve romantizmi en çok seven erkeklerdendir. Cinselliği ikinci plana atan nadir erkeklerdendir. Onların tek derdi bebek gibi sevmek ve sevilmektir. İlgiyi çok severler.
  • Yardımseverlik: Yükselen balık burcu erkeği, yükselen balık burcu kadını gibi ihtiyacı olan herkese yardım etmek için koşarlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir