Başak Burcu Erkeği

basak-burcu

Dünden bugüne değişkenlik skalasında olan başak burcu, günümüzün de gözde burçları arasında yerini alıyor. ‘’Değişkenlik Skalası’’ cümlesi, okunduğunda ilk başta gözdağı verebilir. Endişelenmeyin! Bu burç, diğerlerinin aksine farklı bir rol oynuyor. Başak burcu erkeği de çoğu insanın kafasını kurcalıyor. Başak burcu erkeği, genel anlamda samimi ve içten bir kişilik yapısına sahiptir. Bu kişilik yapısını destekleyen doğallık ve titizlikte de ortak paydada buluşuyor. Aynı zamanda başak burçları, yaşadığı sert olaylara karşı soğukkanlı bir tepki gösterirler.

Yukarıda bahsi geçen özellikler başak burcu erkeğini kişisel yönden ele alan maddelerdi. Başak burcu erkeğinde dış görünüş olarak dile getirilmesi gereken çok şey var! Oldukça çevik ve sağlam bir vücut yapısına sahip olan başak burcu erkeği, çevresindekilerin gözdesi konumunda. Olumlu kişisel özellikler ve değişkenlik gösterebilecek vücut tipinin dışında onlarca madde sayabiliriz! Fakat gidişat daima olumlu olamayabilir. Neden mi? Başak burcu erkeği, inatçı kişiliğiyle sert bir duruş sergiler. İstediği şeyin o an olmasını ister. Bu madde de başak burcu erkeğinin sabırsız olduğunun en belirgin göstergesidir.

Seven Başak Burcu Erkeği

Seven başak burcu erkeği, çoğu belirgin özellikte olduğu gibi benimseyici niteliktedir. Sevdiği kadına karşı kibar ve anlayışlıdır. Bu özelliği sayesinde de birçok kadını cezbeder. Günümüzde herkeste olması gereken önemli özelliklerden olan ‘’Saygı’’ en belirgin olarak başak burcu erkeğinde gözlemlenir. Ayrıyeten seven başak burcu erkeği, sevdiği kişiyi dozunda kıskanır. Herkesin bildiği üzere fazla kıskançlık, hastalıktır. Fakat bu durum, başak burcu erkeğinde dozunda ilerler. Bu vesileyle yakınındaki kişileri kırmadan iletişim kurarlar. Tüm bunların dışında seven başak burcu erkeğinde genel olarak gözlemlenen özellikler şu şekildedir;

  • Sevdiği kişiye karşı kibar bir davranış sergiler.
  • Çevresindekilerle iletişimi saygı çerçevesinde olur.
  • Olaylara bakış açısında duygusal mantık ağır basar.
  • Temiz ve titiz insanlardır.
  • Neşeli, pozitif bir kişilik özelliğine sahiptir.
  • Sabırsız ve heyecan içindedir.

Başak Burcu Erkeği Hoşlandığı Kıza Nasıl Davranır?

Çoğu kişinin kafasını kurcalayan bir diğer soruya değinelim. Başak burcu erkeği hoşlandığı kıza nasıl davranır? Bu soruya istinaden yukarıda benzer yönlerinden bahsettik. Sıra geldi buz dağının görünmeyen kısmına! Başak burcu erkeği, hoşlandığı kıza karşı çekimser yaklaşabilir. Bu durum her burç sahibi için geçerli değildir. Kimi başak burçları, yüksek öz güven vesilesiyle çoğu ilişkide başarısız deneyimler yaşamış olabilir. Bir diğer kısım da fazla çekimser yaklaşımı yüzünden çoğu şeyi kaçırmış olanlar var. Bunlara ortak paydada buluşan diğer başak burçları da her ikisini de dozunda yaşar. Örneğin kendine güvenen başak burcu erkeği, hoşlandığı kızla iletişime geçtiğinde öncelikli olarak kendinden bahsederek başlar. Şimdi de çekimser başak burçlarını ele alalım. Bu burç sahipleri de iletişime öncelikli olarak karşı cinsin başlamasını bekler. İkisinin ortası olan başak burcu erkeği ise kendinden bahsederken zaman zaman karşı cinse de söz hakkı verir.

Başak Burcu Erkeği Koç Kadını

Başak burcu erkeği ve koç kadını uyumuna değinelim. Bu uyum söylenenlerin aksine olumlu bir şekilde ilerler. Koç kadını ilişkide dominant taraf olarak bilinir. Bu bilginin bir yere kadar doğruluk payı vardır. Fakat ilişkide başak-koç uyumu olarak bakacaksanız daha detaya inmekte fayda var. Başak burcu erkeği koç kadını uyumunda başak burcu, daha nezakatli taraftır. Bu nezaketi boşa çıkarmayacak koç kadını da ilişkide daha temkinli davranır. Kibar olmaya, sakin kalmaya, anlayışlı olmaya çabalar. Bu sayede başak-koç uyumu yerinde ve etkin bir rol üstlenir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir