Başak Burcu Hangi Burçla Evlenmeli?

basak-burcu

Başak burcunun evlenmek için boğa, yengeç ve akrep burçlarıyla uyumlu olduğu göz önüne gelmektedir. Bu burçlar ile her zaman harika bir ilişki yaşayacak demek, doğru olmaz ancak en potansiyelli burçlar arasında bu burçlar bulunmaktadır. Ayrıca, başka bir başak burcuyla, aslan ve terazi burçlarından da uzak durması gerekmektedir.

Başak Burcunun Ruh Eşi Hangi Burçlardır?

Başak burcunu potansiyel ruh eşleri arasında boğa, yengeç ve akrep burcu vardır. Bu burçlar, başak burcuyla oldukça alakalı ve uyumludurlar. Birbirlerine benzeyen bir doğaları, hayat kuralları ve karakteristik özellikleri vardır.

Başak Burcunun Evlenebileceği Burçlar

Bir başak burcu, daha önceki ilişkilerinde aradığı huzuru, sevgiyi ve mutluluğu bulamadıysa, bu; astrolojik haritada sizinle uyuşmayan kişilerle beraber olmanızdan kaynaklanıyor olabilir, tabii ki bu kişiden kişiye de değişebilir. Pek çok insan, birbiriyle uyumlu burçlara sahip kişilerle beraber olmayı arzular. Bazı burçlarla olan eşleşmeler, diğer eşleşmelerden daha iyi olduğu aşikârdır. Bu tip ilişkilerde diğer ilişkilere nazaran daha iyi bir ilişki düzeni sağlarsınız. Başak burcunun evlenebileceği burçlar şu şekildedir:

  • Boğa
  • Akrep
  • Yengeç

Başak Burcu ve Boğa Burcu Uyumu

Hem başak burcu, hem de boğa burcu, toprak grubundan gelir ve bu nedenle birbiriyle oldukça uyumludur. Şayet bir başak burcu kadınıysanız, boğa burcuyla oldukça iyi anlaşabilir ve birbirinize güven sağlayabilirsiniz. Başak burcu genel olarak detaycı olduğu için hayatının belli dönemlerinde kaygılar meydana gelir, boğa burcunun empati kurma özelliği sayesinde buna kolayca çözüm bulabilir.

Boğa burcu insanı, başak kadınına karşı anlayışlı ve onu destekler biçimde olacaktır. Size önem verecek ve güven sağlayacak birisini arıyorsanız, boğa burcu doğru tercihiniz olacaktır. Boğa, doğası ve yaşamı gereği oldukça dengeli şekilde yaşar. Sizin aldığınız kararlarda empati yeteneği sayesinde sizi destekler biçimde olur, sizi şaşırtacak hareketlerde bulunmaz.

En dengeli burçlar arasında yer alan boğa burcuyla birliktelik yaşıyorken endişe etmenize gerek yoktur. Bu iki burcun anlaşmasında en büyük etkenlerden biriside, planlı ve programlı olmalarıdır. Bu nedenle birbirlerini iyi anlarlar. Her iki tarafında sabırlı bir karakteristik özelliğe sahip olması da önemli bir etkendir.

Başak Burcu ve Yengeç Burcu Uyumu

Başak burcu için en uygun burçlardan birisi de yengeç burcudur. Başak burçları doğaları gereği oldukça nazik, naif ve dikkatli bir karaktere sahiptirler. Başak burcu, yengeç burcunun halinden anlar. Bu sayede onu dinginleştirip, orta yolu bulmayı sağlar, dengeli ilişkiyi kurmak için elinden geleni yapar.

Başak burçları mükemmeliyetçi bir yapıya sahip oldukları için, yengeç burcu sizinle ilişkiyi yaşamaya oldukça heveslidir. Yengeç burcu, yanındaki insanla beraber güvenli ve dengeli bir ilişkiyi arzular. Yengeç burcunun bu arzularını, başak burcu karşılayabilir. Oldukça tutkulu olan bu iki burç, sevdikleri ve beraber oldukları insanları mutlu etmeyi isterler.

Başak Burcu ve Akrep Burcu Uyumu

Akrep burcu ilişkilerde genelde en duygusal ve yoğun olan taraf olabilir, bu sayede başak burcunun sakin ve mantıklı yapısı sayesinde her iki burçta birbirini dengede tutar ve oldukça iyi anlaşabilirler. Başak burcunun da bir hayli duygusal olduğunu unutmamak gerekir. Akrepler genelde başak burcunun duygularını anlamaya çalışırken, karşı taraftan da bir tepki almak isterler. Bu nedenle ortada sürekli bir etkiye tepki söz konusu olacaktır, bu sayede ilişki sıkıcı bir hal almaz.

Hem akrep burcu, hem de başak burcu entelektüelliğe oldukça önem veren burçlardır. Kendi aralarında entelektüel bir bağ kurarlar ve pratik zekâya, akıla oldukça önem verirler. Her iki tarafta entelektüel sohbet ve zihinsel olarak kalıcı bilgiler edinmeyi sever.

Benzer ebeveynlik tarzlarına sahiptirler ve bu sayede çocuklarını birlikte güzelce yetiştirebilirler. Her iki burçta mükemmeliyetçiliğe önem verdiği için, bu konuda ilişkide bir problem oluşursa bunu her iki tarafında konuşup, anlaşması gerekir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir