Terazi Burcu Hangi Gezegen?

terazi-burcu

Terazi burcu güzellik gezegeni olarak bahsedilen Venüs tarafından yönetilmektedir. Gezegenin en iyi etkileri sağlaması beklenilmektedir. Venüs etkisi altındaki insanlar çoğunlukla uyumlu kişilerdir. Mutluluk ve arkadaşlık kavramı Venüs etkisindeki terazi için hayatında önemli bir yer kaplamaktadır. Bu insanların sahip oldukları bazı özellikler ise güzellik, neşe ve çekiciliktir. Rahat çevre ister ve bunun için de bu çevreyi samimi bir ortam içerisinde yapmaya çalışırlar.

Ev hayatını severler ve arkadaşları yanında olduğu sürece Venüs etkisindeki terazi burcu çok uzun süre boyunca evde rahatlıkla kalabilir. Bu kadar olumlu özelliğin yanı sıra Venüs bazı olumsuz özellikleri de etkilediği burçlar üstünde göstermektedir. Bunlardan biri çatışmada veya herhangi zıt bir durumda çok duygusal olmalarıdır. Ufak ihmaller onları çok kırabilir. Arkadaş konusuna da çok dikkat etmeleri ve doğru arkadaş seçimi yapmaları gerekir aksi takdirde yanlış anlaşılmalar ve kalp kırıklıkları çok yaşayabilirler. Venüs gezegeni, terazi burcunu ne yönde etkiler?

Terazi burcu yönetici gezegeni Venüs olduğundan dolayı aşırı uyuşukluk ve tembellik yaşayabilirler. Gösterdikleri sevgiyi ilgiyi aynı şekilde karşısındaki kişiden alamazsa farklı arkadaşlara, alanlara veya partnerlere yönelmeye başlarlar. Bir kişinin fiziksel görünüşüne gerçek değerinden çok daha fazla değer verirler. Acil durumlarda hızlı karar verme kabiliyetine pek sahip değildirler.

Lüks ve şık hayata bayılırlar ve bunlara aşırı değer verirler. Sosyal faaliyetlere etkinliklere katılmayı çok severler. Nadir de olsa kibirlenirler. Yalnız kalmaktan hoşlanmadıkları için her zaman yanlarında bir arkadaşı olsun isterler. Venüs güzel yiyecek ve içecek, doğurganlık, bereket ve evlilik gibi hayatın güzel taraflarıyla ilişkilidir. Venüs’ün etki alanı insan vücudunda böbrek ve duyu organlarıdır. Terazi burcunun gezegeni olan Venüs’ünde bir burcu vardır. Venüs burcu nedir?

Venüs Burcu Nedir?

Boğa ve terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür. Venüs ekonomik durumu, iş hayatı ve ticari yeteneklerimizi etkileyen bir gezegendir. Bu gezegen aynı zamanda romantik, dostluk ilişkilerimizi ve keyif alanlarımızda da çok etkilidir. Genellikle aşka, ilişkilere, sadakate ve hayatın keyif aldığımız alanlarına bakış açımızı anlatır. Venüs burcunun, terazi burcunun doğasına etkisi nedir?

Terazi Burcunun Doğası Nasıldır?

Terazi burcu, güzelliğin ve aşkın gezegeni olan Venüs tarafından yönetilmektedir. Bu etki nazik konuşmalarını ve güzelliklerini açıklar. Terazi burcuna mensup insanlar her ortama uyumlu olan, sanat, kültür ve güzellikle çevrili olmayı çok severler. Güzel ve leziz yemekleri, içecekleri aynı zamanda pahalı olan şeyleri çok severler. Terazi burcunun doğasına etkisi nedir?

Terazi burcunun simgesi adalet terazisidir. Adaletsiz ve dengesiz hiçbir şeye dayanamayan terazi burcu münazara sevdikleri kadar şık giyinmeye her zaman özen göstermişlerdir. Acele ettirilmekten, panik olmaktan nefret ederler.

Güzel bir ortamda, anlaşabildiği arkadaşlarıyla saatlerce takılmayı ve konuşmayı çok sever. Başkalarına sürekli zaman ayırdıkları için kendilerini ihmal edebilirler ama kendilerine de yeteri kadar vakit ayırmaları gerekmektedir.  Venüs gezegeninin, terazi burcu üzerindeki etkisi nelerdir?

Venüs’ün Terazi Burcu Üzerindeki Etkileri

Terazi burcunun gezegeni Venüs’tür.  Venüs’ün sembolü bir çemberin alt kısmında ona bitişik bir artı işaretidir. Teraziye evrensel adaleti getirir ve bize karmayı gösterir. Venüs teraziye simetrik bir bakış açısı verir ve bu bakış açısıyla terazi her iki tarafı da her zaman eşitlemeye çalışır. Venüs bulunduğu yerleri ruhsallığı yansıtır, madde ve güzelliği arttırır.

Venüs aynı zamanda para gezegenidir. Bu özellik teraziye parayı mantıklı değerlendirme ve insanlara para konusunda mantıklı fikir verebilme yetkisi kazandırır. Kendisi parayı sever ancak güzelliğe daha düşkün olduğu için bunun uğrunda hiç düşünmeden çok fazla para harcayabilir. Güzel ve şık olmayı isterken yaşama sanatsal bakış açısı katar. Sanatın her alanıyla ilgilenebilir ve hayatta her şeyi görsel güzellik üstüne yorumlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir