Terazi Burcu Kadını Cinsellik

terazi-burcu

Terazi burcu grubu kadını, uzun süreli partner arayışında değildir. Hatta örnek vermek gerekirse terazi burcu grubu kadını, sürekli değişen sevgiliyle çoğu zaman aşık gibi görünür. Terazi burcu kadını cinsellik denildiği zaman çoğu burç grubu çekimser yaklaşabilir. Bunun sebebi terazi burcu kadını yalnızca kendisinin istediğinin olmasını ister. Karşı tarafa söz hakkı tanımaz. Dolayısıyla terazi burcu grubu kadınıyla aranızda ufak sürtüşmeler yaşanabilir.

Terazi Burcu Kadın Nelerden Hoşlanır?

Terazi burcu kadını nelerden hoşlanır? Sorusunun onlarca farklı cevabı olabilir! Her şeyden önce terazi burcu grubundaki kadınlar özgürlüğüne düşkün insanlardır. Sosyal çevresinde son derece önem verirler. Dolayısıyla yakın çevrenizle birlikte planladığınız bir akşam yemeği, terazi burcu kadını için güzel bir seçenek olabilir. Ayrıca terazi burcu kadını ilgiden de hoşlanır. Ona karşı ilginizin olduğunu hissetmesi, terazi burcu grubundaki kadını oldukça mutlu eder. Tüm bunların dışında terazi burcu kadınıyla yapacağınız temiz bir doğa yürüyüşü, aranızdaki bağı kuvvetlendirecek niteliktedir. Terazi burcu grubundaki kadınlar, maddiyattan da hoşlanır. Pahalı hediyeler onları son derece mutlu eder. Çünkü alınan hediyeyi sosyal çevresinde paylaşmak isteyen terazi burcu kadını, bu noktada daha da heyecan içinde olur.

Terazi Kadını Neden Soğur?

Terazi burcu grubundaki kadınların ilişkiden soğumasının birçok sebebi olabilir. Peki, terazi kadını neden soğur? burcu grubundaki kadın o günü güzel geçirmemiş olabilir. Ya da gezegenlerin güncel durumu terazi burcu grubuna etki ediyor da olabilir. Tüm bunları dışında terazi burcu grubunun uyumsuz olduğu burç grubunda olmuş olabilirsiniz. Kısacası birçok sebep terazi burcu grubu kadınının soğuk davranmasına sebebiyet vermiş olabilir. Bu noktada terazi burcu grubundaki kadınların uyumsuz olduğu burç gruplarını göz önünde bulundurmakta fayda var. Eğer siz de uyumsuz burç grubu içerisindeyseniz terazi burcu grubu kadınıyla ufak sürtüşmeler yaşayabilirsiniz.

Boğa Burcu

Boğa burçları hedefleri içinde ilerler. Bu ilerleme aşamasında tüm dikkatleri üstlerinde toplarlar. Övgü almak, boğa burcunu oldukça mutlu eden özelliklerden bir tanesi. Aynı zamanda boğa burcu, bireysel ilişkiler konusunda son derece güvenilirdir. Bu yönünün dışında boğa burcu grubu, insanlara yardım etmekten son derece hoşnut olurlar. Aynı zamanda boğa burçları yaşamları boyunca güven arayışı içindedir. Dolayısıyla boğa burcu grubu kendilerini kolay kolay riske atmazlar.

Boğa burçları, hedefleri doğrultusunda son derece sabır gösterir. Hatta bu sabır öyle bir boyuta gelir ki bazen diğer kişileri çatlatır vaziyettedir. Fakat boğa burcu grubu, bütün bunlara rağmen çevresi tarafından aranılan bir kimliktir. Boğa burcu grubundaki insanlar sıcakkanlı bireylerdir. Ayrıca devamlı somut konularla uğraşmaktan hoşlanırlar.

Boğa Burcu Kadını

Boğa burcu kadını, son derece güçlü bir fiziksel yapıya sahiptir. Aynı zamanda aşkta da fazlaya kaçabilirler. Bununla birlikte boğa burcu grubundaki kadınlar grçek sevgiyi ararken, yanlış evliliklere de yelken açabilir. Boğa burcu kadını sessiz ve sakin bir yapıya sahiptir. Ayrıca boğa burcu kadını, içinde derin ve yoğun bir duygu silsilesine sahiptir. Bir boğa burcu kadınının ses tonları neredeyse mükemmeldirler. Ayrıca boğa burcu grubundaki kadınlar, sanata karşı eğilimlerini hiçbir zaman engelleyemez. Dolayısıyla boğa burcu kadınının güzelliğe ve uyuma olan bu  tutkusunu herkes anlayamaz.

Bir boğa burcu kadını, çevresindekilere karşı duyarlıdır. Ayrıca boğa burcu kadınının çevresindekilerle olan iletişim seviyesi son derece iyidir. Kendine olan yüksek öz güveni sayesinde birçok için altından kalkabilir. Üstelik boğa burcu grubundaki kadınlar, yaşadığı zorluklar adına çevresinden yardım almak istemez.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir