Terazi Burcu Kadınına Nasıl Davranmak Gerekir?

terazi-burcu

Terazi burcu kadını tamamen romantizm ve aşkla ilgilidir çünkü aşk, güzellik ve sanat gezegeni Venüs tarafından yönetilirler. Terazi aynı zamanda güçlü liderlik özelliklerine sahip ve değişimi hoş karşılayan bir burçtur. Terazi burcu kadını en eğlenceli, sosyal ve sevgi dolu insanlardan biridir. Sadece gülümsemesiyle sizi anında cezbedecek ve nereye giderse gitsin yeni arkadaşlar edinme eğilimindedir.

Böylesine şaşırtıcı bir kişiliğe ve hayata iyimser bir bakış açısına sahipken, böyle bir kadının sinirlendiğini hayal etmek zor görünebilir, ancak Terazi kadınları mükemmel bir şekilde kendi tartışmalarını sürdürebilirler. Barış ve uyumu korumayı tercih ederek, mümkünse yüzleşmekten kaçınırlar. Bu kadınlar sevilmeyi seviyor ama iş açılmaya geldiğinde onlara karşı sabırlı olacak birini istiyorlar. Ne istediğini gerçekten bilmek ve dile getirmek onun için zor olabilir, bu yüzden karar vermekte zorlanıyor.

Terazi kadını sevgiyi hissetmek, aşık olmak ve çok özlediği o aidiyet duygusunu ona sağlayacak bir eş bulmak ister. Bununla birlikte, çevresindeki insanlarla adil ilişkiler kurabilmesi için hayatında bir denge, dengeli bir yaşam tarzı bulmak istiyor.

Terazi Burcu Kadınının Artıları ve Eksileri

✓ Artıları                                                                              ✗ Eksileri

-Her şeyi sadece yüz değerinde alır.                                   – Kendi iyiliği için çok dikkatli.

-Herkese iyi bakıyor.                                                              -Yüzleşmeler söz konusu olduğunda kaçınır.

-Büyüleyici bir arkadaş olur.                                                 – Bazen dalga geçebiliyor.

Özellikle haksız veya aşağılayıcı bir muamele de davranılmasını istemez. Ona karşı adil olunmalı ve her zaman söyleyecekleri dinlenmelidir.

Terazi Burcu Kadını İlişkide Ne İster?

Dışarıdan ne kadar sevimli ve çekici görünse de, kırılgan ve hassas yapıları bulunmaktadır. Dikkatli olsanız iyi olur çünkü onlar çok kararlıdır ve aynı zamanda kararlarında da kararlıdır. Terazi burcu kadını, etrafındakilerle barışçıl ve uyumlu ilişkiler kurmak, özgürce fikir alışverişi yapmak ve sakin tartışmalar yapmak ister, ancak biri onu incitir veya kırarsa, misillemeyi şiddetle yapar.

İnsan gibi, saygı ve haysiyetle muamele görmek istiyor ve hanımefendi kişiliğine sahip olduğu için orada biraz romantizm de bekliyor. Eşitlik onun bakış açısındaki en önemli şeylerden biridir ve bu ilkeden asla vazgeçmeyecektir. Kadınından bazı şeyleri sırf bu yüzden yapmasını bekleyen biri gibi davranılmamalıdır çünkü terazi burcu kadını bundan bıkacaktır.

Sizinle ne yapmak istediği konusunda beklentileri olur, bu yüzden onu sıkıcı ve sade yerlere götürmeyin çünkü etkilenmeyecektir. Romantik hareketler onun için oldukça yaygındır, ancak sonunda rutinden sıkılacaktır. Onu rahatlatın ve cesaretlendirin. Eğer partneri hayattan tam olarak istediği gibi değilse veya beklentilerini karşılamıyorsa hayal kırıklığı yaşayabilir.

Terazi kadını, genellikle mutluluğunun peşinde koşarken çok kararlı ve aktiftir ve kendisinin olanı izin istemeden alır.

Terazi Burcu Kadını Kişilik Özellikleri

Terazi kadınları çekici, entelektüel, herkes için adalete yönelmiş ve tutkulu liderler olsa da bencil, güvenilmez, kibirli ve kararsız olma eğilimindedirler. İnsanlar doğal olarak güzellikleri nedeniyle Terazi’ye çekilir ve yeni insanlarla tanışmak isterler. Herhangi bir konuda kolayca entelektüel sohbetler başlatırlar, bilgiyi öğrenmeyi severler ve sorunları zahmetsizce çözme eğilimindedirler. Tartışmanın tüm taraflarını bilmek ve uyumu sürdürmek isteyen durumlarda barışçıl kişilerdir. Objektifler ama konumlarını güçlü bir şekilde savunacaklar. Bu özellikle insani meseleler için geçerlidir. Destekledikleri, doğruyu yanlışı bildiği sebeplere sahip olma eğilimindedirler ve genellikle sosyal aktivistlerdir. Mazlumlar için savaşırlar, hayata tutkulu ve pozitif bakarlar ve başkalarının duygularına karşı duyarlıdırlar.

Kendi kişisel zevklerini başkalarının ihtiyaçlarının önüne koyar ve hayattaki daha güzel şeylerden zevk alır. Bu nedenle, zamanlarını değerli bir amaca adayacak olsalar da, kendilerini ilk sıraya koymakta sorun yaşamazlar. Ve sadece zevk aldıkları şeylerle ilgilendikleri için, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalmamak için durumlardan kopma eğilimindedirler. Buna ek olarak, kararsızlıkları, seçimlerini düşünürken beklemek zorunda kalanlar için ıstırap vericidir. Durumu her yönden görmek isterler ve bir yöne gitmeden önce seçimlerinin sonuçlarını tartarlar. Bazen seçtikleri kararın doğru karar olduğundan bile şüphe duyacaklar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir