Boğa Burcu Fiziksel Özellikleri

boga-burcu

Her burcun belirli bir fiziksel özellikleri vardır. Eğer karşı tarafın doğum tarihini merak ediyor ancak soramıyorsanız, Boğa burcu kadınının fiziksel özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanız, tahmin etmenize yardımcı olur. Bu durum erkek Boğalar için de geçerlidir.

Bu burçta dudaklar daha çok ön plandadır. Dolayısıyla farklı bir çekiciliği de vardır. Saçları genellikle gür bir yapıya sahip olup; genellikle Boğalar yüzlerine dökülmesini tercih eder. Aynı zamanda bukleler halinde saçlarını da toplayabilirler. Erkek Boğalarda saçlar geç dökülmektedir. Bu nedenle daha sağlıklı saçları da vardır.

Dar bir alın yapısına sahip olan Boğalar, koyu renkli gözlere sahiptir. Bakışları yumuşak olup, kendisini ön plana çıkarmaktadır. Ancak yükselene göre göz renkleri açık da olabilir. Çeneleri iri ve önde olup; burunları basık ve geniş karaktere sahiptir.

Boğa Burcunun Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Boğa burçları sadece karakterleri bakımından değil; dış görünüşleri bakımından da ilgi çekicidir. Yüz hatları çekici olup, kilo almaya meyillidir. Zira yemek yemeyi seven yapıları vardır. Buna karşılık dikkatleri üzerlerine toplayan bir vücut yapıları vardır. Eşsiz bir güzelliğe sahip olup; ince ve minyon görünüme de sahip olabilirler. Ancak bu ender görülür. Sağlıklı olup, omuzları geniştir ve gamzeleri de bulunur.

Boyun çevresi kalın olup, gençlik dönemlerinde belleri ince olabilir; ancak kilo almaya meyilli oldukları için değişebilir. Ses tonları çekici, duyarlı ve sıcak olup yürüyüşleri yumuşak ve asaletlidir. Sakin, tane tane konuşurlar.

Giyim özelliklerine bakıldığında ise gündüz vakitlerinde renkli ve çiçekli desenleri olan kıyafetleri yahut kombine spor elbiseleri tercih ettikleri görülür. Erkekler ise gerek gece, gerekse gündüz elegan, sade giyinir. Boğa burcu kadını hakkında her şey konusunda bilmeniz gereken bir diğer konu da genel anlamda zarafetlerine önem gösterdiğidir. Bu nedenle ışıltılı, marka, göze çarpan giysileri vardır.

Boğa Burcu Kadınının Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Eğer karşınızdaki kadına doğum tarihini sormaya çekiniyorsanız, burçların özelliklerini bilmek tahmin etmenize yardımcı olur. Boğa burcu kadını güzelliği ile öne çıkmakta olup, gençlik yıllarında minyon ve ince bir tipe sahiptir.

Ancak Boğa burçlarının yemekle arası iyi olduğu için ince yapıları ilerleyen yıllarda kaybolabilir. Omuzları geniş olup gamzelidir. Boynu da kalın bir yapıdadır. Sıcak, çekici ve duyarlı ses tonları vardır ve yürüyüşlerinde asalet kolayca fark edilebilir.

Giyim bakımından büyük bir zevk sahibi olan Boğa kadınları, bu konuda oldukça iddialıdır. Genel olarak spor giyinmekte olup, karakterleri farklı bir zarafete sahiptir.

Boğa Burcu Erkeğinin Fiziksel Özellikleri Nasıldır?

Birçok kadın karşısında bulunan erkeğe doğum tarihini sormadan tahmin edebilmeyi ister. Bu bakımdan burçlar yine size yardım edebilir. Özellikle karşınızdaki erkeğe değer veriyorsanız, hakkında birçok şeyi bilme olanağı sunabilir.

Dolayısıyla Boğa burcu özellikleri erkek incelendiğinde, sıklıkla orta boylarda oldukları görülmektedir. Burunları iri yapılı olup, kemerlidir. Gözleri belirgin ve ön planda olup, saçları gürdür ve çıkık çene yapıları vardır.

Alın yapıları dar olup, tıpkı Boğa kadınları gibi yemekle arası iyidir. Bu sebeple gençlik dönemlerin ince ve fit olabilseler de; kilo almaya yatkındır. Ancak yakışıklı bir dış görünüşleri vardır. Bu sebeple dışarıda birçok kişinin ilgisini zorlanmadan çekebilir. Bunda omuzlarının geniş olması da önemli bir etmendir.

Giyim tarzları genelde spor olmakla beraber değişiklik de göstermektedir. Renk bakımından pastel renkleri ağırlıklı şekilde tercih ederler. Kıyafet seçimleri oldukça iyi olup, giydiği çoğu şey kendisine yakışır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir