Boğa Burcu Genel Özellikleri

boga-burcu

21 Nisan ve 21 Mayıs arasında doğan burçlar boğa burcu olarak kabul edilir ve boğa burçları toprak burçları arasına girerler. Boğa burcu genel özellikleri bakıldığı zaman kararlı, sadık ve aynı zamanda güvenilir kişilerdir. Huzurlu kişilerdir ve aynı zamanda ekonomik, verimli bir şekilde takılırlar. Boğa burcunun yönetici gezegeni Venüs’tür.

Mitolojide boğa verimlilik sembolü olarak görülmüştür ve boğa birçok yerde dini bir simgedir. Boğa burcunun ve boğa burcu yükseleni olan kişilerin vücuttaki bölgesi ise boyun, boğaz bölgesi olarak bilinir. Bu sebeple boğa burcuna sahip olan kişiler boyun kısmından hemen kendilerini belli ederler. Boğa burcunun rengi doğal renklerdir, yeşil, toprağın rengi, deniz mavisi gibi renklerdir.

Boğa Burcunun Avantajları Nelerdir?

Boğa burcu olmak ve bir boğa burcu ile yan yana olmak güven hissi verir. Kararlı kişilerdir ve kimseyi yüz üstü bırakmazlar. Aynı zamanda boğa burcu kadını ve erkeği zevklilerdir, zevk sahibi olması onlara iyi bir görünüm katar ve sadelikten hoşlanırlar. Barışa ve uyuma önem verirler, onların bu özelliği en iyi özelliklerindendir diyebiliriz.

Boğa burcu erkeği ve kadını aynı zamanda tensel açıdan ve fiziksel açıdan güçlü kişilerdir, iş hayatlarında başarılılardır. Bir boğa burcu ile ortaklaşa çalışmalarda hayal kırıklığına uğramazsınız çünkü boğa burcu planlı hareket eder ve olabildiğince verimli bir şekilde işini bitirir.

Boğa Burcunun Zayıflıkları Nelerdir?

Boğa burcunun zayıflıklarından en dikkat çekici olanı kıskançlığı ve inadıdır, direniş konusunda da zayıflardır. Boğa burçları kendisini rahatsız eden durumlardan hemen çekerler. Bu yüzden direniş göstermeyi sevmezler ve rekabetten kaçınırlar. Boğa burçları aynı zamanda yaratıcı ve esnek düşünemeyebilirler ve aynı zamanda geleneklerine bağlı kişilerdir. Özellikle boğa burcu özellikleri erkek bireyler çoğu zaman aşırı bir şekilde muhafazakâr ve kıskançlık sergileyebilir bu durum olumsuz bir özelliktir.

Boğa burçları obur kişilerdir ve yemeğe asla hayır diyemezler bu sebeple vücut yapıları kilolu olabilmektedir. Boğa burcu aşk konusunda ve ilişki kavgalarında hemen kızarak sinirlenmezler fakat öfkelendiklerinde oldukça zor bir şekilde yatıştırılmaktadırlar.

Boğa Burcu Kadını Genel Özellikleri

Boğa burcu özellikle dişilik özelliklerini güçlü bir şekilde yönetir ve yansıtır, Boğa burcu gezegeni olan Venüs, boğa burcu kadını fiziksel özelliği olarak yuvarlar hatlar ve aynı zamanda sessiz, çekici bir özellik verir.  Boğa kadınları güzel olmayı severler, rahatlığı ve konfor onlar için vazgeçilmezdir. Boğa kadını aynı zamanda erkekler için ideal bir anaç eştir çünkü boğa kadınları ailesine çocuklarına aşırı bağlıdır.

Boğa burcu kadınları karmaşık şeylerden hoşlanmazlar, aynı zamanda boğa kadınları maddi açıdan sevdiklerine destek olmayı severler. Ayağı yere basan ve elinden her iş gelen burçlardır. Boğa kadınları doğayı sever aynı zamanda güven konusunda hassas bir burçtur. Boğa kadını beraberliğinde güven ile sadakat ister.

Boğa Burcu Erkeği Genel Özellikleri

Boğa burcu erkeği genel olarak sessiz fakat güçlü kişilerdir bazı durumlarda maço eğilimi gösterirler fakat boğa erkekleri ailesine bağlı kişilerdir. Para biriktirmeyi seven, maddi konularda plancı aynı zamanda hedefe kilitli kişilerdir. Kendini güven içerisinde hissetmek ister ve romantik laflar boğa burcu erkeğinin hoşuna gider. Boğa burcu erkeği değişikliklerde zorlanabilir bu durumda eşinin ve sevdiği kişilerin desteğini almak ister.

Boğa burcu erkeği fiziksel özellikleri bakımından yemekleri sevdiği için kilolu tiplerdir fakat giyimlerine çok önem gösterirler. Pratik giyimi ve sportif giyimi severler aynı zamanda diğer erkeklere göre daha fazla renk uyumu isterler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir