Dolunayın Burçlar Üzerindeki Etkisi

dolunayın burçlar üzerindeki etkisi

5 Haziran itibari ile halkalı ay tutulmasının gerçekleşeceği durumda burçlar bazı etkilere maruz kalabilir ve her etki olumluluk sağlamayabilir. İşte dolunayın burçlar üzerindeki etkisi ile değişen, gelişen, mutlu olan ya da üzülen bazı burçlar.

Dolunayın Yay Burcunda Etkisi

5 Haziran tarihine beraber gerçekleşen dolunayın yay burcunda etkisi; halkalı ay tutulması ile gerçekleşecek. Yılın en etkili olan tutulması özellikle yay Burcu’nun bu dönem içerisinde ciddi kararlarının devamlılığını sürdüreceğini göstermektedir. Göz ardı edilen yahut bastırılmış olan tüm duygular yay Burcu’nda dolunay etkisi ile beraber ortaya çıkabilir. Yaylarda yaşanacak olan ay tutulması kişiler için kıymetli olan insanların bugüne kadar fark edilmemiş tüm yanlarını fark edeceğiniz ve baz durumlarda olumsuz etkiler yaratabilecek olan yaşantılarını olması söz konusu olabilir Yaylar için dönem bazında bakıldığında ise dolunayın bir etkisi de sağlıksal olarak gerçekleşecek olan problemler karşısındaki tutumlarıdır.

Dolunayın Koç Burcunda Etkisi

Koçlar ve yükselen koç burcunun dolunay etkisi ile beraber kendini yeni bir heyecanın arayışında bulmaları söz konusu olabilir. Eğitimleriyle beraber istediği değişiklikler ve yeni kararlar alma isteği bu dönem içerisinde uyanacaktır. Hayata bakış penceresini değiştirebilecek ve baştan sona bir yenilik içerisinde olmaya hazırlanan koçlar olumsuzluk gördüğü bir durum karşısında olayları sinirsel olarak kendi içinde halledip olumlu görmeye yani bardağın dolu tarafı ile ilgilenmeye başladıkları bir dönemdir. Dolunayın koç burcunda etkisi ile beraber var olan seyahat programlarını bu dönem içerisinde gerçekleştirebilme imkanları vardır.

Boğa Burcu Dolunay Etkisi

Boğa burcu dolunay etkisi ile beraber yükselenlerinin de etki altına alacağı özellikle maddi anlamda gelgitlerin yaşanılacağı durumlar söz konusu olabilir. Bir yerden almayı düşündüğünüz yahut ödemeniz gereken bir borç ile ilgili bazı aksilikler peşinizi kovalayabildiğimiz. Yatırım yapmak için doğru bir zamanda değilsiniz, boğalar. Doğru zamanı beklemeli ve doğru yatırım yaparak geleceğinizi garanti altına alabilirsiniz.

İkizler Burcu Dolunay Etkisi

İkizler burcu dolunay etkisi ile beraber Yüksel’in de etki altına alacağız sosyal bir hayat ile aktifleşe bilecektir. Aktif bir sosyal hayat kişilerin daha kazançlı çıkmasına ve moral motivasyonunu daha yüksek olduğunu gösterebilir. Aşk hayatında bazı değişikler olabilir ve partneriniz de bugüne kadar hiç mi hiç görmediğiniz 100 görebilir ve bazı sorunlara gebe kalabilirsiniz. Bu yüzden yakın ilişki değil de kurabileceğiniz her türlü. Daha sorgulama sizin yararınıza olacaktır.

Yengeç Burcu Dolunay Etkisi

Yengeç burcu dolunay etkisi ile beraber Yüksel’in de etki altına aldığı iş hayatında bazı problemler ile karşı karşıya kalabilir. Halletmek zorunda olabileceğiniz bazı zorluklar sizi yorsa da vazgeçmemelisiniz. Kendinizle vakit geçirip var olan programları ertelemeden yapmak istediklerinizi geciktirmemelisiniz. Bu dönem içerisinde manevi noktada destek görebilir her ne kadar yalnız olmadığınızı bilseniz de size depresyona getirebilir. Bu nedenden dolayı duygularınızı açık bir şekilde anlatmak sizi zırhsız değil samimi olduğunuzu gösterir.

Aslan Burcu Dolunay Etkisi

Aslan burcu dolunay etkisi ile beraber aşk hayatında ortaya bilecek çıkabilecek fırsatlar yakalayabileceği Gibi gerginlikleri de beraberinde getirebilir. Dolunayın etkisi aslında fazlasıyla bir özgüven teşkil edebilir ve bu da çevresinde eleştirilere maruz kalmasına neden olabilmektedir. Uyumlu bir hayat ile geçirilebilecek mütevazi bir başarı fazla özgüvenle getirecek mutsuzluktan daha iyidir, sevgili aslanlar. Sosyal hayat içerisinde daha aktif rol oynayıp çeşitli etkinliklere katılarak yeni arkadaş çevresi de edinebilirsiniz.

Başak Burcu Dolunay Etkisi

Başak burcu dolunay etkisi hanenize içerisinde yenilikler ve değişimler isteyebilir bu yüzden para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Kardeş yahut da akraba İlişkilerinde iletişimden dolayı sıkıntı yaşayacak ve bir takım gerginliklere maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle kendinizi motive edecek huzurunuzu sağlayacak bir ortamda bulunup uğraşlar edinmelisiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir