En Mutsuz Burçlar Hangileri

En mutsuz burçlar hangileri

En mutsuz burçlar hangileri konusu web sitelerinde sıklıkla aratılır oldu. Mutsuzluk kavramı her insan için farklıdır. Kimi başarısızlıktan mutlu olur kimi yalnızlıktan… Bu değerler kişilerin burcuna göre farklılık göstermekte. Mutluluğu bir türlü yakalayamayan, her güzel şeyin içinde bir sorun bulup kendi kendine kavga eden burçları sizler için listeledik.

Mutsuzlar Arasından Gözü Yaşlı Balık

Balık burcu kişiler hayalperest olma özellikleriyle mutsuzlar arasında en ön sırada yer alıyor. Sürekli hayal kuran ve olmadığında oturup ciddi ciddi ağlayan bu kişiler çoğu zaman mutsuzlar. Kendilerini gerçek dünyadan öyle bir soyutlarlar ki, en ütopik şeylerin olmasını beklerler. Haliyle bu istekleri gerçekleşmediğinde de oturup bir güzel mutsuzluğa boğulurlar. Hem yalnız kalmak isterler hem de kalabalığa karışmak. Her durumda da mutlulukları yetersiz kalır ne yapacaklarını bilemezler. Çoğu balık burcu kişisi neden mutsuz olduğunu anlamaya çalışırken bir kez daha mutsuz olur.

En Mutsuz Burçlardan Yengeç

En mutsuz burçlardan yengeç, anaç özellikleriyle tanınırlar. Bu burcun üyeleri, karşısındaki kişilere haddinden fazla sevgi gösterir ve emek verirler. Yardımseverliği ile tanınan bu burçlar, verdiği sevginin karşılığını alamayınca yerle yeksan olurlar. Sevilmediğini hisseden yengeçler, mutsuzluklarıyla adeta dibe çökerler.

Her Şeyden Nem Kapan Başak

Her şeyden nem kapan başak burçları, mutsuz olmayı bile isteye tercih ederler dersek yanlış olmaz. Etrafında olup biten her şeyin mükemmel ve kusursuz olmasını arzular, sevilmeyi diler. Yeteri kadar sevilmediğinde ise mutsuzluğa kapılır. Başak burçları, sürekli yönlendirici hareket ve konuşmalarıyla hiçbir şeyi ve hiç kimseyi kendi haline bırakmazlar. Çevresindeki kişiler ise bu duruma dayanamayıp gittiğinde nerde yanlış yaptım diyerek derin üzüntülere kapılırlar. Kontrol hastası olarak bilinen başak burcu kişileri, dümeni eline alamadığında büyük bir çaresizlik içinde kalırlar.

En Kötüyü Düşünen Oğlak

Bu burcun handikabı, olumsuzu çekmeleridir. En kötüyü düşünen oğlak burçları, her kötü olayın onları bulduğuna, en dibi gördüğüne kendilerini o kadar kaptırmışlardır ki çevresindeki güzellikleri, pozitiflikleri ve olumlu gelişmeleri fark edemezler. Her olaya olgunlukla yaklaşan, her şeyi gereğinden fazla ciddiye alan, anın tadını çıkaramayan bu burcun kişileri, güzel şeylerden keyif almayı beceremezler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir