Kova Burcu Kadını Özellikleri

Kova burcu kadını Zodyak’ın en güçlü kadınlarından biridir. Pranga takılmasına izin vermez ve her zaman kendi bildiğini yapmak için çaba sarf eder. Hayatı her zaman onun kontrolünde olmalıdır, bir başkasına kumandayı kolay kolay vermez.

Kova Burcu Kadını ve Aşk

Duygularını pek de önemsemeyen bu burç için âşık olmak gerçekten çok zordur. İlişkilerinde öne çıkan en önemli sorun özgürlüklerinde ve kişisel alanından asla taviz vermek istememesidir. Bu burçla ilişki yaşayan biri her an partnerini yeniden tavlamak zorundadır. Flört aşamaları hiç sona ermez, evlilik ise imkânsız denecek kadar nadir gerçekleşir. Bunun sebebi Kova kadınının özgürlüğüne olan düşkünlüğüdür. Kova burcu kadını çok zor bağlanır ve bağlandığında kendinden çok fazla taviz vermiş demektir.

Kova Burcu Kadını ve İş Hayatı

Kova burcu hırslı olma özelliğini yoğun taşıyan bir burç olduğu için iş hayatında da sürekli başarılı ve hedefli olarak çalışmak ister. Başarı onun için vazgeçilmez bir tutkudur çünkü çalışmak ve üretmek onun için vazgeçilmez bir tutkudur. İçinde bulunduğu grubun onunla uyumlu olması ve her zaman onunla çalışması gerekir. Maddiyata önem verir ve para kazanmak onun için önemlidir. Para, onun için yalnızca bir güç kaynağıdır. İstediklerini kolayca elde etmek için parayı kullanır. Oldukça azimlidir ve elinden hiçbir şey kurtulamaz. İş dünyasının sürekli yeni fikirler üreten, taze zihinli ve başarılı kadını olabilir.

Kova Burcu Anneler

Kova burcunun annelik duyguları çok da öne çıkmaz. Zekayı ve araştırmayı sevdiği için çocuklarının da kendisi gibi olmasını ister. Öğrenmeyi ön planda tutar ve bazen istedikleri gibi davranılmadığında sert bir dille uyarabilirler. Çocuklarının terbiyesine çok önem verirler ve kurallarını çok katı çizerler. Uzaktan izleyen bir anne rolü oynarlar, çocuklarının hayatına karışmak istemez fakat orada olduklarını bildirirler. Çocuklarına karşı sevgi gösterilerinde bulunmak konusunda çok zayıftırlar. Kendisine yakışan zeki ve eğitime önem veren bir evlat karşılarında olduğu sürece mutlu olurlar.

Kova Burcu Kadını ve Cinsellik

Bu burcun kadının cinselliği oldukça yüksektir. Tutkulu bir kadındır ve her zaman ilişkilerini renklendirmeyi başarır. İstediği zaman elde edemeyeceği herhangi bir şey yoktur. Kova burcu nasıl erkeklerden hoşlanır sorusunun yanıtı mutlaka zekâ ile ilgili olacaktır. Zekası yüksek olan erkekler onun dikkatini çeker. Cinselliğe renk katmayı ve ortamı hareketlendirmeyi çok iyi bilir. Cinsellik onun için çok önemlidir.

Kova Burcu Kadını Aldatır Mı?

Kova burcu kadını ilişki içindeyken aldatma seçeneği göz önünde değildir. Kova burcu bir ilişkinin içerisinde yer almak yeterince zordur. Bunu başka bağlantılarla değiştirmek istemez. Ancak sırf geleneksel anlayışa ters olduğu ve kuralları yıktığı için ilişkisini bozacak bir harekette bulunarak aldatmaya yönlenebilir. Bu onun isyankâr ruhunun ve geleneklere karşılığının bir ürünüdür. Bu sebeple Kova burcu kadını aldatmaz demek doğru bir ifade olmayacaktır.  İlişkiler ona göre olmadığı için sık sık kaçmak isteyecektir.

Kova burcu Kadınını Nasıl Etkilersiniz?

Kova burcu kadını zekaya ve öğrenmeye açık olmaya çok önem verir. Bu iki nokta birbirine bağlıdır ve ikisinden biri mutlaka olmalıdır. Hayatlarını buna göre yönlendirirler. İlişkileri için de partnerlerinin bu hususlara sahip olmasını önemserler. Aksi takdirde ilişki başlasa dahi problemlerin sonu gelmeyecektir. Akla hayran olan Kova için yanında onun gibi olmayanlara yer yoktur. Kendisi gibi kolay sınırlara yaklaşmayan sakin Terazi burcu tarafından oldukça etkilenerek, kendi kurallarına uygun uzun soluklu bir ilişki yaşayabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir