Kova Burcu Kadını Anlaştığı Burçlar

Kova burcu kadınları zekiliği ve mantığı ön planda olan insanlardır. Onlarla anlaşmak çok kolaydır. Önemli olan kova kadınlarının sizinle anlaşmak isteyip istemeyeceğidir. Her konuda bilgili oldukları için her tür insanla anlaşabilirler. Ama genellikle kendileri gibi olan insanlarla yakın ilişki kurallar. Kova burcu kadınları bilgili insanları sever. Kova kadınları her tür insanla anlaşabilir. Beyninde barındırdığı bilgi birikimi bunu sağlar. Önemli olan kova kadını en çok kiminle iyi anlaşacağıdır. Kimin ona uygun olacağı.

Kova kadını ikizler burcu erkeğiyle çok iyi anlaşır. İkizlerin eğlenceli yapısı sayesinde kova kadınının hayatına renk katar. İkizler erkeğinin uçuk tavırları kova kadınını etkiler. İkisinin zıt karakterde oluşu ortaya bir cümbüş çıkarır. Birbirlerinin farklılıklarıyla yaşamayı kısa sürede öğrenirler.

İkizler erkeği ve kova kadını yakın arkadaş olabilirler. İş hayatında da okul hayatında da iyi bir dostlukları olur. Bu iki burçta yardım etmeyi sever. Ve asla ön yargılı olmazlar. İşte bu özellikleri onları birbirine bağlar. İkisi de sır tutabilen insanlardır ve birbirlerini dengelerler. İkizlerin karasızlığını kova mantığıyla çözer. Kovanın sıkıcı hayatını ise ikizler renklendirir.

Kova burcu kadını ile terazi burcu uyumu naiflik ve eşitlik duygularıyla oluşur. Bu iki burcun ortak özellikleri çok fazladır. Birbirlerine kolaylıkla uyum sağlayabilirler. Terazinin dengeli davranışları kova kadının hoşuna gider. Bir bakıma kova kadınları da dengelidir ama dengeden çok planlayıcı yapıları ön plandadır. Terazi burcu olan insanlarla kova kadınları kaliteli zaman geçirirler. Kova kadınları da terazi burcu olan insanlarda kavga ve tartışma ortamını sevmezler. Kova kadınları ince ruhlu insanlardır. Terazi burcu insanlarda naiflikten ve hoşgörüden çok hoşlanırlar. Bu iki burç çok yakın arkadaş olabilir. Bunun yanında bu iki burcun aşk hayatı da mükemmel olur. İlişkilerini bir düzen doğrultusunda sürdürürler. Bu ikilinin ilişkisinde küçük çaplı problemler çıkabilir. Ama bu problemler asla büyümez. Kova kadının zeki oluşu sayesinde çıkan probleme kısa sürede çözüm bulunur. Terazi erkeğinin de eşit ve tutarlı duruşu ile sorun kökten çözülür.

Kova Burcu Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?

Aşk denen şey tüm engellere meydan okuyabilir. Birbirinizi kalpten seviyorsanız kova kadı olsanız bile balık erkeğiyle evlenirsiniz. Önemli olan birbirinize olan bağlılığınızdır. Tabi bizim sizlere önerdiğimiz burç birleşimleri olacaktır. Bu birleşimler %95 doğru çıkmaktadır.

Ama şunu unutmayın burç size sadece yön gösterir, doğru kişiyi siz bulmalısınız. Kova kadınına en çok uyan kişi ikizler erkeğidir. Kova kadını ile ikizler erkeği muhteşem bir uyuma sahip olurlar. Birinin sakin ve sessiz oluşu diğerinin hareketli ve konuşkan oluşuyla birleşir. Her ne kadar kova kadınıyla terazi erkeğini en uyumlu çift olarak görseler de bize göre ikizlerle kovanın uyumu muhteşemdir. Aralarında olan bu zıtlık birlikte geçirecekleri zamanları güzelleştirir.

Kova kadınıysanız size en uygun eş ikizler erkeğidir. Zamanla sizde bunu göreceksiniz. Sizin zıttınız olan biriyle birlikte olunca farklı bakış açıları edinecek ve bundan zevk alacaksınız. Evliliği kesinlikle düşünmelisiniz. Evlilik hayatındaki sıkıcılık sizde olmayacak. Aksine her gününüz eğlenceyle geçecektir. İkizler erkeği her ne kadar uçuk bir insan olsa da evlendiğinde ailesine bağlı çocuklarıyla yakından ilgilenen birine dönüşür. Sizde ikizlerin içinde yatan bu eğlenceli çocuğa âşık olacaksınız.

Yaşı ne kadar büyük olsa da içindeki çocuk hep küçük kalacaktır. İkizler erkeğinin bu özelliği haşama olan bağınızı arttıracak. Kova kadının planlı yapısını ikizler erkeği anlık yaşayışıyla değiştirecektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir