Hangi Burçlar Aldatır

Hangi burçlar aldatır

Burçların farklı farklı özellikleri farklı farklı kişilikleri onları nasıl bir insan olduğuna karşı sürükler. Hangi burçlar aldatır sorusunun cevabı ise kişilik özelliklerine göre Öznellik gösterse de burç genellemesine göre bazı burçlar da tehlike yaratmaktadır. İstisnalar kaydeyi hiçbir zaman bozmaz felsefesi bakımından bakarsak bazı burçlar aldatır sözcüğünü kullanmak yanlış olmayacaktır.

Aldatan Burçlar Hangileridir

Aslan burcu ateşli bir burç olarak bilinmektedir. İlgi merkezi olmayı seven her zaman sevilmek isteyen ve bu nedenle ilgi gösterildiği taktirde savunmasız kalan bir borçtur. Doğuştan şehvet düşkünü ve en harikasından bir aşık profili çizer. Orta yaş olarak bir kriz dönemi yaşayan aslanlar genç hissetmek için kendinden 20 yaş küçük insanlar ile takılmayı ve hatta hayatlarında olan kişileri aldatmayı bile akıllarından geçirebilirler. Aldatan burçlar hangileridir sorusunun cevabı arasında kısmen aslanlar yer alabilmektedir. Balık burcu özgüven eksikliği ile bilinir. Balık burcu olan kişiler orta yaş krizi geçirmiş olan kişiler olurlar fedakar ve olgunlaşmak onlara göre değildir. Gizemli ve yasak olan şeylere karşı bir tür zaafı olan balık burçları yeni biriyle yaşadıkları ilişki ile kendini çok genç hissedebilirler. Fakat aldatan burçlar hangi nedir sorusu arasında yer alıp almamaya kişileri tanıdıktan sonra karar vermek gerekir.

Başak burcu duygusal anlamda bir çok ihtimali bünyesinde bulunduran bir burçtur. Fizikselden çok duygusal anlamda aldatma söz konusu olabilir. Vicdan azabı çeken başaklar aldatma mail içerisinde olan bir borçtur. Dolayısıyla aldatan burçlar hangileridir sorusunun cevabı arasında yer alır. Yaşadıkları ilişkiyi sürdürebilmek adına her şeyi dener ve başarılı olamaz ve hayal kırıklığına uğrar ise bir başağı aldatmaktan alıkoyamazsınız. Boğa burcu sadakati ile bilinen fakat partnerinin aldattığını hisseder yahut Öğrenir ise hiç düşünmeden fiziksel veya duygusal bağlamda yüzde yüz aldatabilirler dolayısıyla hangi burçlar aldatır sorsan içerisinde boğa burçları da yer alır. Bir boğanın sadakatini kaybederseniz hiçbir zaman güvenemezsin. İkizler burcu şehvet aldatma sebebi değildir diyen bir felsefeye sahiptir. Cinsel ilişki noktasında daha entellektüel bir yaklaşıma sahip olan bir yakın bir konuşma ile onları yoldan çıkarılabilir hale getirilen zaafı açık olan bir borçtur. Balık burcu ile bir konuşma yaparken onun heyecanından yararlanabilirsiniz. İkizler burcu kendini yalnız hissedersen güzel vakit geçirebileceği biriyle fiziken olmasa da düşüncesi ya da duygusal yönüyle partnerini aldatabilir dolayısıyla aldatan burçlar hangileridir sorusuna cevap ben ikizler burcu kısmen olarak içerisinde yer alır.

Koç burcu kendi içerisinde heyecanın keşfi için var olan bir burç olmasından dolayı aldatan burçlar hangileridir sorusunun cevabını da net olarak varlığını sürdüren burçlardır. Kova burcu sürekli ilgi alaka görmek ister ilginin borcudur kola. Aldatan taraf olmaları için fiziksel çekimden ziyade duygusal bir çekim onlar için daha kuvvetli bir ihtimaldir. Dolayısıyla fiziken olmasa da duygusal olarak aldatma söz konusu olduğundan hangi burç aldatır sorusuna kısmen yer alabilirler. Oğlak burçları sevilmediklerini ve saygı duyulmadıklarını anladıkları bir an Da vicdanları rahat bırakmasa dahi aldatan taraf olmayı seçmezler. Yasak aşk onlara göre değildir büyük heyecan duysalar da onlar için endişeli ve maceracı bir aşk hayatı huzursuz bir kafa demektir. Dolayısıyla hangi burçlar aldatır süresi içerisinde oğlak burçları yer almaz. Terazi burcu mutlu etmeyi çok fazlasıyla seven bir burçtur. Bağlılık onlar için ciddi bir noktadır aldatma ihtimali çok çok çok çok az bir ihtimal derecesinde olan burçlar arasındadır. Yay burcu heyecanı seven yaylar cezbedici önemli bir heyecan onlar için kontrolden çıkmış bir durumdur. Dolayısıyla aldatan burçlar hangileridir içerisinde iyi bir not alıp kız senden biraz fazla bir yanıt ile yer alırlar. Yengeç burçları sadık burçlardır sağlıklıyla bilinen burçlar hangi burçlar aldatır. İçerisinde yer almayan bir burçtur. Akrep burcu ise ihtiraslı bir burçtur kuvvetle muhtemeldir ki istediklerini kontrol altında tutmak için akrepler eğer partnerleri tarafından aldatılıyor ise sırf intikam duygusu nedeniyle aldatabilir. Dolayısıyla aldatan burçlar hangileridir sorusunun cevabı içerisinde intikam var ise mutlaka akrep burcu yer almaktadır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir