Yay Burcu Anlaştığı Burçlar

yay-burcu

Yay burcu Ateş grubunun en sakin ve neşeli burçlarından biridir. Bu sebeple anlaşabildiği burç sayısı oldukça fazladır. Her zaman neşe ve eğlence dolu olan bu burç kendi gibi burçlarla arkadaş olduğunda eğlencenin dozu iki katına çıkar.

Yay Burcu ile Arkadaşlık

Yay burcu ile arkadaş olmak her zaman neşenin ve eğlencenin yaşandığı bir arkadaş grubuna sahip olmak demektir. Kendini ve çevresindekileri eğlendirmenin bir yolunu her zaman bularak ortamın neşesini daima yüksek tutarlar. Bu da onları grubun sevileni ve gözdesi haline getirir.

Yay Burcu Hangi Burçlarla Anlaşabilir?

Daha önce de belirttiğimiz üzere Yay burçları kendilerine benzeyen burçları arkadaş olarak tercih eder. Bu listenin başında mutlaka kendisiyle aynı gruptan olan;

  • Aslan
  • İkizler
  • Koç gelmektedir.

Eğlenceye ve hareketi önemseyen bu burçlarla dostluk eden Yay burcunun canı hiç sıkılmaz, kendini eğlendirecek bir leyi her zaman bulur.

Yay Burcu Nasıl Bir Dosttur?

Dostlarına karşı oldukça değer veren ve onlarsız bir hayatı sıkıcı bulan Yay burcu için arkadaşlık çok kıymetlidir. Kuvvetli bağlar kurar ve onlara çok kıymet verir. Dikkat edilmesi gereken tek husus yalnızlıktan nefret eden Yay burcunu asla yalnız bırakmamaktır. O zaman kendini eğlendirmek ve eski neşesini kazanmak için elinden geleni yapacak ve hayatını buna göre devam ettirecektir. Arkadaşlarının buna oldukça dikkat etmesi gereklidir. Onu asla ihtiyaç duyduğunda yalnız bırakmamak gerekir.

Yay Burcu ile Aslan Burcu Anlaşabilir Mi?

Aslan burcu ve Yay burcu aynı grubun burçlarıdır. Ateş grubu burçları her zaman enerjik ve maceraya hazırdırlar. Bu iki burcun birbirine yakın mizacı iyi anlaşmalarını sağlayarak güzel bir dostluk başlatacaktır. Birlikte oldukça eğelenebilir, maceradan maceraya koşabilir ve birlikte vakit geçirebilir. Aslan burcu ve Yay burcu oldukça iyi anlaşmaktadır.

Yay Burcu ve Başak Burcu

Bu ikili arasında büyük uyumsuzluklar yaşanır. Yay burcunun rahat halleri sebebiyle Başak burcu bu arkadaşlıktan çok da verim almaz. Daha çok birinin ortalığı dağıttı diğerinin ise ortalığı toparlamaya çalıştığı bir arkadaşlık yaşanır. İki tarafın karşılıklı emek vermesi durumunda pek çok şey değişebilir ancak bakıldığında Yay Başak ortaklığı pek de iyi sonuç vermeyecektir. Yay burcu kendinden zıt karakterlere sahip burçlarla uzun soluklu ilişki devam ettirebilir ama bir süre sonra canı sıkılmaya başlayacaktır.

Yay Burcu ve Akrep Burcu

Birisi sivri köşeliyken diğeri müthiş sakin olan bu iki burç olan Akrep burcu ve Yay burcu, bu arkadaşlığı yürütmekte oldukça güçlük çekerler. Biri oldukça duygusal bir yapıya sahip olan su grubu burcu iken, diğeri hislerini hep geri planda tutan Ateş grubundandır. Bu da arkadaşlık ilişkilerinin bitmesinde temel rolü oynar. Ancak bu iki burç her zaman birbirlerinin yaşam tarzına gizlice özenmekten kendini alıkoyamaz.

Yay Burcu ve İkizler Burcu

Aşk ilişkisi uyumunda oldukça yoğun ve hareketli bir ilişki yaşayan bu iki burcun arkadaşlık uyumu da oldukça yüksektir. Birbirlerine genel özellikleriyle benzerler ve bu durum hoşlarına gider. Bunun sebebi her iki burcun da Ateş grubu mensubu olmasıdır. Arkadaşlıklarında yaşanabilecek en önemli sorunun tartışma anlayışlarıdır. Her ne kadar sade günler önemli olsa da arkadaşlıkta tartışmalar da o kadar önemlidir. Yay ve İkizler tartışmaya başladıkları an Yay burcu kavgadan kaçınmak için elinden geldiği kadar geri plana çekilecek, İkizler burcu ise üzerine gitmeye devam edecektir. Bu da ilişkilerinde geri dönülmesi zor yaralar açmaya sebep olabilir. Bu iki burcun ilişkisinde kolay öfkelenen İkizler burcunun sakin Yay’ı incitmekten kaçınmayı öğrenmesi gereklidir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir