Hangi Burçlar Duygusaldır?

Hangi burçlar duygusaldır

Su elementi burçları genel olarak en duygusal olan burçlar arasındadır. Bu duygular o kadar yoğun yaşanabilir ki, çoğu zaman kendilerinden ödün verebilir ve duygularını her şeyin üzerinde tutabilirler. Buna, iş ve özel hayatları dahil. Hal böyle olunca, duygusal değişiklikler bu burçlar için önemli bir yer tutuyor. Ancak kimse mükemmel değildir ve bencil olmak yerine herkes duygusal olsaydı, tüm dünya daha güzel bir yer olabilirdi. Dolayısıyla duygusal olmaya bir kusur olarak bakmamak gerekli ancak aşırıya kaçmak bazen zarar verici ve yıkıcı etkilere sebep olabilir. Bu yüzden nerede duracağınızı bilmek ve kendinize gelebilmek önemlidir. Hangi burçlar duygusaldır beraber bakalım.

Akrep

Akrep duygularını yoğun yaşar. Buna kıskançlık ve öfke de dahil. Bu yüzden çoğu zaman bu yoğunluk kendine zarar verebilir. Özellikle kandırılmak, ihanete uğramak ve sevdikleri tarafından dışlanmak onu büyük bir yıkıma itebilir. Bir Akrebi kızdırırken dikkat etmeniz gereken şeyler vardır. Çünkü onlar kindardır ve altta kalmaktan hoşnut kalmazlar. Duygusunu yoğun yaşayan bir Akrebi kızdırırsanız, sevgisi kolaylıkla nefrete dönüşebilir ve o zaman ona neden Akrep dendiğini daha iyi anlayabilirsiniz.

Balık

Balık bir su elementi burcudur. Diğer su elementi burcu olan Yengeç gibi duygusaldır. Balıklar çok hassas ve ince düşünceli olabilirler. Bu ince düşüncelerinden dolayı çevresindekiler tarafından manipüle edilebilir veya üzülebilirler. Son derece kırılgan olmaları, onları eli açık ve iyi kalpli insanlar yapar. Eğer kendiniz için bir dert arkadaşı ve yoldaş arıyorsanız, sizin için göz yaşı dökmekten utanmayacak Balıklar harika bir seçim olacaktır.

Yengeç

Yengeçler de tıpkı Balıklar gibi bir su elementidir ve bu iki burç için ruh ikizi demek yanlış olmaz. Yengeç, çoğu zaman kendi kırılma pahasına karşısındakini kırmaktan çekinebilir ve insanları mutlu edebilmek adına kendinden feragat edebilir. Son derecede hassas yapıdalardır ve bu yüzden kalpleri çabuk kırılır. Kin gütme konusunda çok iyi oldukları söylenemez. Affedici ve iyi niyetlilerdir.

Koç

Koçlar, içten ve sinsi değillerdir. Düşündüklerini karşısındaki kırmadan ifade etmeye çalışırlar ancak karşısındakinin tepkilerine göre duygusal tepkiler verebilirler. Normal şartlarda son derece dokunaklı ve iyi niyetlilerdir ancak tedirgin olmaları onların kendilerini korumacı bir nitelik kazanmasına sebep olur.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir