Yay Burcu Kadını Cinsellik

yay-burcu

Yay burcu kadını cinsellik konusu, birçok kişi tarafından açıklığa kavuşturulmamış bir konudur. Bilindiği üzere yay burçları, özgürlüğüne düşkün ve bir o kadar da sosyal kişilerdir. Yay burcu grubu, gerek günlük hayatında gerekse cinsel hayatında baskıdan hoşlanmaz. Aynı şekilde yay burçları, iplerin daima elinde olmasını ister. Her anlamda ön planda olmak isteyen yay burçları, cinsel hayatlarında da ön plandadır.

Yay Burcu Kadını Aşık Olunca Nasıl Davranır?

Yay burcu kadını aşık olunca nasıl davranır? Sorusu da birçok kişi tarafından soruluyor. Çoğu kişinin aklını kurcalayan bu sorunun cevabı elbette ki karşınızdaki kişide saklı! Bir yay burcu kadını, aşık olduğunu gösterme sinyalleri verir. Bu noktada size düşen ilk görev bu sinyalleri doğru algılamaktan geçer. Dolayısıyla bir yay kadınının hareketlerini ince eleyip sık dokumalısınız. Yay burcu kadınları, oldukça sosyal ve iletişim becerileri kuvvetli kişilerdir. Dolayısıyla bir yay burcu kadını, aşık olma sinyalleri olarak ilk önce derin sohbetten başlar. Sizinle uzun uzun konuşur. Bu noktada söz hakkını size de verir. Bu ve bunun gibi sinyaller aşağıdaki gibidir;

  • Yay burcu kadını sizden hoşlanıyorsa sizinle sohbet etmeye yönelir.
  • Yay burcu kadını, zaman zaman size de söz hakkı tanıyarak sizin hakkınızda fikir edinir.
  • Yay burcu kadını, sizinle birlikte kişisel özellikleriniz adına birçok ortak nokta bulur.

Terazi Burcu Sevmediğini Nasıl Belli Eder?

Terazi burcu grubu, her anlamda oldukça adaletli ve adil bireylerdir. Dolayısıyla adaletsiz bir olay karşısında sert bir tavır gösterirler. Hatta adil kararlar verebilmek için çoğu zaman kendilerinden de ödün verirler. Bu sebepten ötürü terazi burçları, sevmediği kişilere karşı umursamaz ve çatık bir tavır sergiler. Bir ortamda terazi burcunun kimi sevmediğini çok net bir şekilde anlayabilirsiniz. Bu noktada terazi burcu grubu, karşısındaki kişiyi adeta yok sayar. Bu durum, karşı tarafı rahatsız edip sinirlendirir. İstediği hissiyata ulaşan terazi burcu grubu ise eğlenmeye kaldığı yerden devam eder. Fakat bu durum tamamen kişilik özelliklerine bağlıdır. Terazi burcu sevmediğini nasıl belli eder? Sorusunun cevabı da bu şekildedir.

Boğa Burcu Olumsuz Özellikleri

Boğa burçları, çoğu zaman olumlu yanlarıyla anılmaz. Bunun aksine boğa burcu olumsuz özellikleri ile dile getirilir. Bu özelliklere örnek verilecek olursa ilk olarak ani gerilme ve sinirlenme durumlarıdır. Bilindiği üzere boğa burçları son derece sinirli ve gergin bir yapıdadır. Bu sebepten ötürü boğa burçları, çoğu burç grubuyla uyumsuz durumdadır. Fakat perde arkasında bu kişilik özelliklerini taşımayan boğa burcu grupları da vardır. Boğa burçları, aynı zamanda yalnızca kendi istedikleri olsun ister. Bu sebepten ötürü de karşısındaki kişiyle çoğu zaman orta noktayı bulamaz. Boğa burcu olumsuz özellikleri, kişinin yapısına göre değişkenlik gösterebilir.

Yengeç-Balık Burcu Uyumu

Yengeç-balık burcu uyumu, son derece sağlıklı bir ilişkiyi temsil eder. Bilindiği üzere yengeç burcu da balık burcu da son derece duygusal kişilerdir. Dolayısıyla birbirini adeta tamamlayan bu iki burç grubu, son derece sağlıklı bir ilişki kuracaktır. Her iki burç grubu da kişisel özellikleri bakımından ortak paydada buluşuyor. Dolayısıyla yengeç burcu ve balık burcu, kendilerini her yerde belli edebilir. Bu iki burç grubu, birbirlerini üzmemek adına her şeyi göze alabilir. Aynı zamanda her iki burç grubunun da çevresindekiler ile olan iletişimleri son derece kuvvetlidir. Yengeç burcu da balık burcu da geleceğe yönelik çıkarımlarda bulunur. Bu iki burç, adeta birbirlerini çeker.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir