En İşkolik Olan Burçlar

En işkolik olan burçlar

Her burcun ayrı ayrı avantajlı veya dezavantajlı özellikleri vardır. En işkolik olan burçlar ise çalıştığı yerlerde bu kategoride kimi zaman avantajlı olurken kimi zaman yoğun hırsları nedeniyle dezavantaj yaşarlar. Kendini işine vermek, zamanın nasıl geçtiğini anlamamak, sosyal hayattan geri kalmak, tek amacı iş yerinde yükselmek, kimi zaman ofis arkadaşlarının ayağını kaydırmak… işkolik kişilerin olumsuz özellikleridir. Çoğu da bu durumun getirdiği negatifliği algılayamaz. Çünkü neredeyse olayın ciddiyetini kavramayı unutur, yine ve yine işlerine dalarlar. İşte en işkolik burçlar!

Hayalindeki Meslekte Üstün Başarı

Her anlamda yaratıcı olan balık burçları, konu iş olunca durdurulamaz bir hal alır. İşine tutkuyla bağlanan bu kişiler; sanat ile ilgili her alanda üstün başarı sergilerler. Müzik, resim, dans gibi sektörlerde liderliği oynayan balık burçları, hayalindeki mesleği icra ediyorlarsa onları kimse durduramaz. Hayalindeki meslekte üstün başarı sergileyen bu burcun insanları, hayal dünyalarından anca çalıştığı esnada koparlar.

Pozisyonu Ne Olursa Olsun O gerçek Bir İşkolik

Tuttuğunu koparan, hırslı oğlak burçları… Pozisyonu ne olursa olsun, o gerçek bir işkolik. Engelleri aşarak hedefe varmak gerektiğinde, çok sevdiği ailesini bile arka plana atabilir. Onun için öncelikli şey başarıdır. Bu başarıyı iş yerinde yakalamak ise en büyük hayali. Oğla burcu insanı, işi eve getirir ama evi işe götürmez. Çalıştığı esnada telefonu kapalı veya sessizdedir. Kafasını meşgul edebilecek her şeyi, ofise girdiği an kapının dışında bırakacaktır. Bu burcun üyeleri, iş hayatlarında oldukça başarılı ve parmakla gösterilen insanlardır.

Mükemmelliyetçi Başaklar

Başak burçları evet çok titizdir fakat bunun nedeni mükemmelliyetçi bir yapıya sahip olmasından gelir. Önünde bulunan her işin en ince detayına kadar inerek onu baştan yaratabilecek sabra ve enerjiye sahiptir. Çok basit bir şekilde soyut düşünebilir ve hiç bir şeyi unutmaz. Plan, program onların hayatının mottosudur. Hemen hemen her sektörde kolayca çalışabilen insanlar olmalarına karşın, yönlendirici ve kolay beğenmeyen yapıları nedeniyle iş arkadaşlarıyla sürtüşmeler yaşaması olasıdır. Mükemmelliyetçi başaklar; istatistik, analiz uzmanlığı, eleştirmenlik gibi pozisyonlarda fazlasıyla başarılı olacaklardır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir