Yılan Burcu Kadını

yilan-burcu

Yılan burcu kadını aslında gizemli ve merak uyandıran çekici bir kadındır. Hedeflerini çok iyi belirlerler ve özgüvenli bireylerdir. Yılan burcu kadınını size âşık olduğu zaman sizin uğrunuza her şeyi göze alabilecek bir burçtur. Yılan burcunu taşıyan kadınlar hem görünümleri ile beraber birçok kişiyi duruşuyla ve naif görüntüsüyle etkileyebilmektedir. Yılan burcu özellikleri arasında özellikle kadınları adım atarken planlı davranırlar ve tam bir ilgi manyağı burçlar arasındadır. Karşısından gelen sevgiyi iliklerine kadar hissetmek isterler.

Yılan Burcu Kadını Özellikleri

Yılan burcu kadını özellikleri, burcun tüm özelliklerini taşımaktadır. Yılan burcu kadınları aynı zamanda giyimine özen gösteren ve rüküşlükten uzak lüks giyinmeyi severler. Yılan burcu kadını güvende olmayı sever ve aynı zamanda müzik gibi sanata eğilimlilerdir. Yılan burcu bu yüzden yaşadığı tüm duygu karmaşalarını ve içine attığı şeyleri sanat ile dışarı vurabilirler. Yay burcu kadını özellikleri genel olarak şu şekildedir,

  • Yılan burcu kadını kurallara uymayı sever ve son derece çevreci bireylerdir. Doğayı, çocuğu, hayvanları severler fakat sevgilerini pek dışa vuramazlar.
  • Yılan burcu kadınların libidosu hep yüksektir bunun sebebi birçok duygu karmaşasında olmasından dolayıdır.
  • Yılan burcu resim çizmeye, müzik yapmaya, heykel alanına ve daha birçok alanda başarılı olmaya meylidirler bu sebeple okul seçimlerini güzel sanatlar okulu gibi yerler olmaktadır.

Yılan Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Yılan burcu kadını bir yılan gibi kıvrak fiziksel özelliklere sahiptir. Uzun boyludurlar ve güzelliği ile ön plana çıkarlar. Aynı zamanda sürekli gizli olmaları ve açık tenleri pek çok kişi tarafından ilgi çekici olmaktadır. Yılan burcu kadınları rüküş giyinmezler ama pahalı kıyafetlere karşı ilgisi vardır. Koyu renkli ve gotik tarzı beğenirler.

Yılan burcu kadını fiziksel özellikleri arasında iyimser bakışları bulunmaktadır, kahverengi saçlara sahiptirler ve çekici bir yüzleri vardır. Yaşından daha olgun görünürler fakat giyimiyle bunu pek belli etmez bir yılan burcu. Yılan burcu kadınları için karşı tarafın fiziksel görünüşü önemlidir. Yılan burçları gösterişli kişileri beğense de öyle insanlar gibi olmak istemez.

Yılan Burcu Kadını Aşk Hayatı Hakkında

Yılan burcu kadını aşkını en üst seviyede yaşamayı severler. Partnerlerine ilk başta çok açılamasalar da karşı bir adım gördükleri zaman karşılık vermektedirler. Eğer bir yılan burcu kadınına açılmak istiyorsanız ondan bir başlangıç beklememelisiniz ve onları yuvalarından çıkartarak etkilemelisiniz.

Yılan burcu kadını aşk hayatı konusunda oldukça sakin bir tiptir. Gereksiz kavgalara asla girmez fakat bazı durumlarda kıskançlık problemi olabilir. Genel olarak kendine güvenen kadınlar oldukları için çok nadir kıskançlık durumu sergilerler. Aşk hayatında sürekli olarak güvende olmak ister ve kendine seçtiği eş adayı da yanında güvende hissedeceği kişiler olacaktır.

Yılan Burcu Kadını Hangi Burçlar ile Anlaşabilir?

Yılan burcu ateş elementi bir burçtur ve en çok anlaştığı burçlardan biri balık ve yengeç burçlarıdır. Yengeç ve balık burçları duygusal insanlardır bu yüzden yılan burcu ile rahatlıkla anlaşabilir. Yengeç burcu pek evden çıkmayı sevmez ve evcil bir burçtur, bu yüzden yılan burcu ile yengeç burcu bir arada rahatlıkla yaşarlar ve birbirlerine uyum sağlarlar.

Yılan burcu özellikleri arasında olan, dostluğa ve aşka önem veren yılan burcu kadını kesinlikle ilgi görmediği insanlar yanında barınmaz. Aynı zamanda yüksek egolu ve marjinal kişiler ile geçinemez. Sürekli yenilikçi olan ve hareketli kişilerle de zor geçinmektedir. Bunun sebebi yılan burcunun tembel olması ve her hareketini özenle yapmasıdır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir