Yılan Burcu Yorumu

yilan-burcu

Burç yorumlarının meraklısı her yıl için ayrı ayrı yorumları incelemeyi sever. Günlük burç takiplerinin yanında yıllık yorumlar da ilgi çeker. Çin Yılan burcu özellikleri yanında örneğin bu yıl için 2022 Yılan burcunu neler bekliyor? sorusunun cevabı aranabilir.

Hem Yılan burcundan hem de yıllık Yılan burcu yorumundan bahsedeceğimiz yazımızdaki bilgiler ile Yılan burcu hakkında önemli bilgiler edinebilirsiniz.

2022 Yılan Burcu Yorumu

2022 yılı için Yılan burcunu güzel bir yılın beklediği öngörülüyor. Rüzgarın, Yılandan yana esip fikirlerinin takdir edileceği ve çokça övgü toplayacağı yorumu yapılıyor.

Yılanın sosyal hayatında da 2022 yılında hareketlilik bekleniyor. Ekonomik anlamda birikimlerini artıracak olan Yılan, yıl içinde bir darboğaz yaşamayacağa benziyor.  Yıl içindeki aşk hayatı da oldukça verimli görünen Yılanın cazibesi, kendisine olumlu yansıyacak.

Çin Astrolojisi Yılan burcu özellikleri içinde 2022’de Yılanın en yakın olacağı burçlar ise Ejderha, Öküz ve Horoz olarak görünüyor. Bu üçlü yıl içinde bir arada mutluluğa erişebilecek.

Yılan’ın, Ejderha burcu ile büyük bir aşk yaşama ihtimali de söz konusu görünüyor. Çalışma yeteneği ve güçlü şehveti ile bilinen Öküz burcu ile Yılanın güzel bir uyum yakalaması söz konusu olabilirken Horoz burcu da ideal bir arkadaş olarak ortaya çıkabilir.

Yılan burcu olanlar için geçerli olan bu yorumların 2022 yılı bitimine kadar nasıl bir sonuç vereceği ise merak konusu.

Yılan Burcu Nedir?

Yılan burcu, Çin astrolojisi içinde yer alan 12 burçtan biri olarak bilinir. Diğer burçlar ise şöyledir: Fare, Öküz, Kaplan, Tavşan, Ejderha, At, Keçi, Maymun, Horoz, Köpek, Domuz.

Bu hayvan isimleri Çin astrolojisine göre hangi hayvansınız? sorusunu da beraberinde getirir. Kulağa hoş gibi gelmese de soru anlamlıdır. Çünkü doğum yılına göre burç isimleri bir hayvan ismine karşılık gelmektedir.

Yılan burcu diğer burçlar içinde 6. sıralamada yer alır. Çin astrolojisindeki özelliğe göre günler değil, yıllar burçları sınıflar. Örneğin Yılan burcu için şu yıllarda doğma şartı vardır: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037, 2049.

Bu yıllarda dünyaya gelenler Yılan burcu olarak kabul edilir.

Yılan Burcu Nasıldır?

Zekası ve kavrayışı ile öne çıktığı bilinen Yılan burçlarının en önemli zaafı para ve statüdür. Bunun için karakterlerinden de eksiltmeyi göze alan Yılanlar, aşırı lükse düşkün oluşları ile bilinirler.

Sosyallikleri, esprili sözleri ve farklı ortamlarda bulunmayı sevmeleri ile öne çıkan Yılanlar, bulundukları yerde hemen dikkat çekmeleri ile bilinirler.

Yılan Burcu Kadını

Yılan burcu kadınlarının maddiyata doğuştan gelen bir ilgisi bulunur. Yeterli gelirleri bulunsa bile kolay kolay tatmin olmayan yapıları ile daha fazla para istekleri devam eder ve zenginlik üzerine hayal kurmaktan asla vazgeçmezler.

Yılan burcu özellikleri kadın şeklinde internette araştıranların ulaşabilecekleri bilgi özetle bu şekildedir.

Yılan Burcu Erkeği

Yılan burcu erkeği özellikleri üzerine bir araştırma yapıldığında şu sonuçlar ile karşılaşılıyor: Yılan erkeği; samimi, sevecen, eğlenceli ve sempatik özellikleri ile biliniyor. Kendilerine fazla özen göstermeleri sebebi ile giyimleri ve fikirleri ile etrafındaki insanlar tarafından imrenilecek bir görünüme sahiptirler. Duygusallığı da ağır basan bu burcun erkeği, kabul edilmemeyi düşünmek bile istemez.

Yılan erkeği, etkileyici ve sevimli karakterleri ile bilinirler. Yılan burcu erkeklerinin davranış biçimleri de kadınların hayranlığını çekecek türde bir özellik gösteriyor. Çok kolay espri yapmaları ile kadınların dikkatlerini rahatlık ile çekebilirler. Nazik yanları ile de öne çıkarlar.

 

 

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir