Yengeç Burcu Erkeğinin Hoşlandığı Kadın Özellikleri

yengec-burcu

Yengeç burcu erkeğinin hoşlandığı kadın tipi daha çok içten samimi olan kadınlardır. Çünkü yengeç burcu erkeği her zaman tüm samimiyetini belli eder, naziklerdir ve kibardır. Bir yengeç burcu erkeğinin beğeneceği kadın her zaman samimi, içten ve gerçek olmalıdır. Yengeç burcu erkeği her zaman yanında olmasını ister hoşlandığı kadının, bir telefon uzağında olmasını veya her an ona ulaşmak ister. Bir yengeç burcu erkeği kalbiyle bağlıdır hoşlandığı kadına. Bu yüzden karşısındaki kadın da aşk odaklı olması gerekir.

Bir yengeç burcu sadece özel hayatında değil her anında yanında ister. Örneğin bir iş yemeği veya iş gezisinde bile birlikte olmak ister. Sadık olan bir kadın yengeç burcu erkeğinin kalbinin kapısını çok hızlıca bir şekilde açacaktır.

Yengeç Burcu Erkeğinin Kadınlarda Dikkat Ettiği Şey Nedir?

Yengeç burcu erkeğinin bir kadında aradığı bazı şeyler vardır. Örneğin Yengeç burcu erkeği fiziksel olarak nasıl kadınlardan hoşlanır diye baktığımızda keskin olan kadın tiplerinden ziyade daha sakin ve çözüm odaklı kadınlarla birlikte olmak isterler. Yengeç burcu erkeği sadece özel hayatında değil her alanda ona yardım edecek biriyle birlikte olmak istediği için her zaman onu sakinleştirecek iyi gelecek bir kadını tercih eder. Genel olarak bir yengeç burcu erkeği bir kadını beğeniyorsa dış görünüşü şu şekilde olabilir;

  • Sivri yüz hattından ziyade daha yuvarlak yüzlü kadınlar
  • Minyon kadınlar
  • Güleç yüzlü kadınlar
  • Orta ya da kısa boylu kadınlar
  • Etine dolgun kadınlar
  • Anaç tavırları olan kadınlar

Yengeç Burcu Erkeği Hoşlandığını Nasıl Belli Eder?

Yengeç burcu erkeği duygularını çok açık bir şekilde ifade etmezler ama gizli kapalı bir kutu içinde de saklamazlar. Bu yüzden yengeç burcu erkeğinin hoşlanma belirtileri fark edilmesi biraz zaman alabilir ama imkansız değildir. Yengeç burcu erkeği bir kadından hoşlandığında bazı farklı davranışlarda bulunur. Bu davranışlar ile bir yengeç burcu erkeğinin sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak kolay olacaktır. Bu davranışlar şunlardır;

  • Sizi arkadaşlarıyla tanıştırmaya başlaması.
  • Kıskanç davranma ve sahiplenici davranışlarının artmaya başlaması
  • Gününün her anında sizi yanında görmek ister. Durmadan size zaman ayırmaya başlar.
  • Sizi güldürmek ister.
  • Ailesi ile tanıştırmak ister
  • Güvende olmanızı sağlar.
  • Her an yanında olacağınızı hissettirir.

Yengeç Burcu Erkeği Evlilik Düşünür mü?

Bir yengeç burcu erkeği evlenmek dünyaya gelmiş gibidir. Gerçekten sevdiği bir kadın olduğunda onunla hemen evlenmek ister. Bir yengeç burcu erkeğini evliliğe ikan etmenize gerek yoktur. Yengeç burcu erkeği aşka inandığı için aşkı bulduğu gibi evlenecektir. Evlenmeden önce bile size sanki evliymişsiniz gibi hissettirebilir. Yengeç burcu erkeği en küçük detayları bile fark eder. Örneğin ojenizin rengini bile değiştirseniz bunu fark eder ve iltifat eder veya ortada hiçbir sebep yokken sizi aniden yemeğe çıkartabilir ve sizi şımartacak hediyeler alabilir. Aşık olan bir yengeç burcu erkeği aşkına karşılık görürse o kadının ayaklarına koşulsuz şartsız dünyayı bile serer.

Yengeç Burcu Erkeğinin Kötü Özellikleri

Yengeç burcu erkeğinin zaafları vardır. Bu zaaflar yengeç burcu erkeğini kötü biri yapmayacaktır ama yine de bu zaafları bilmek gerekir. Başlıca zaafları yengeç burcu erkeği cinselliğe düşkün olmasıdır. Birlikte olduğunuz yengeç erkeğini iyi analiz etmeniz gerekir. Yengeç burcu erkeği yalnız kalmak istemediği için her an yanınızda olmanız gerekebilir. Aksi takdirde yanına başka kadınların gelmesi çok olasıdır. Kibar, sakin bir erkek her kadını etkileyen özelliklerdendir.

 

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir