Yengeç Burcu İş ve Kariyer

yengec-burcu

Toparlayıcı yapısıyla bulunduğu iş ortamını bir araya getirmekte mahir olan Yengeç, iş hayatında aktif olarak yer almaktan hoşlanır. Karakterinden beklenecek şekilde duygusallığı iş hayatında da yer yer ortaya çıkabilir. Aynı zamanda bulunduğu yeri sahiplenme özelliğine sahip olduğu için çalıştığı yeri geliştirecek öneriler getirebilir.

Yengeç Burçları Hangi Mesleklerle Uğraşmalıdır?

Finansal alanda durumu iyi okuyabilmek ve riski sezmek gibi yetenekleri olan Yengeç burcu, işini sahiplenerek zarar gelmesine izin vermeyecek koruyuculuğu gösterir. Ofisinde bir ev havası oluşturabilecek potansiyele sahiptir. Gıda ya da turizm sektöründe yer alması onun yeteneklerine çok uygun olacaktır. Ev ortamı hazırlamak onun için oldukça kolaydır.

Yengeç Burçları Avukat Olabilir Mi?

Avukat olan kişilerin hayatında pek çok zor nokta bulunmaktadır. Bunlardan biri de dramatik sonuçları olan davalarla ilgilenmeleridir. Oldukça hassas bir duygusal yapıya sahip olan Yengeç bu tür bir dava ile karşılaştığında çok sarsılabilir. Duyguları incinerek ruhsal olarak zarar görebilir. Bu meslek duygusal Yengeç burcu için pek uygun olmayabilir. Tercih etmemeleri önerilir.

Yengeç Burçları ve Sayılar

Yengeç burcunun sayılarla arası çok iyidir. Finansal risk hesaplamaları ve etkili tasarruf yöntemleri onların işidir denebilir. Çalıştıkları kurumu yükseltmek ve daha iyi bir noktaya taşımak için yoğun çaba sarf ederler. Bu çabaları takdir edildiği takdirde artış göstermeye devam edecektir. Bu sebeple içinde bulundukları iş sektörü doğrudan hesaplamalar yapılması gereken muhasebe gibi bir alan olabilir. Ya da hesaplamaların öne çıktığı herhangi bir meslek grubu Yengeçler için uygun olabilir.

Yengeç Burçları Öğretmen Olmaya Yatkın Mıdır?

Duygusal yapıları Yengeç burçlarına oldukça sağlam bir iletişim yapıları olmasını sağlar. Çocuklarla iletişim kurmaları için gerekli olan hassasiyet onlar için yaşam biçimidir. Öğrencilerini bir ebeveyn gibi kuşatırlar ve başarılı olabilmeleri için ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Eğitime çok önem verirler.

Yengeç Burçları Hangi Derslerde Başarılı Olurlar?

Bu burç için duygusal yapısının gelişmişliği sebebiyle sanata yönelik resim ve müzik gibi dersleri her zaman daha iyidir. Yaratıcılık gerektiren bu derslerde çok başarılı olurlar ve kendilerini bu yollarla ifade edebilirler. Sanata yatkınlıklarıyla ve öğretmenlerine duydukları saygıyla sınıfta dikkat çeken öğrencilerden biri haline gelirler. Ancak çok hassas olabilirler, öğretmenlerinin en küçük bir sert tavrıyla kolayca soğuyabilirler.

Yengeç Burçları ve Mimarlık

Yengeç burcu çizim ve sanatta oldukça iyi olduğu için mimarlık gibi çizimin çok gerekli olduğu bir alanda başarı sağlayabilir. Binaların sağlamlığı konusunda risk analizlerini oldukça sıkı yapacağı için güvenilir bir yapı sağlar. Yengeç burcu için mimarlık oldukça uygun bir meslektir diyebiliriz.

Yengeç Burcunun Uyumlu Çalışabileceği Burçlar

Duyguları kimi zaman mantığının önüne geçebilen Yengeç için iş arkadaşları çok önemlidir. Yengeç burcunun dikkatini dağıtmak ya da moralini bozmak için tek bir hareket yeterli olacaktır. Bu yüzden Yengeç burcunun yakın çalıştığı iş arkadaşlarının burçları Başak burcu, Balık Burcu ve Akrep Burcu olursa birlikte çalıştıkları yerin faydasına daha çok etkinlikte bulunabilirler.

Yengeç Burcunun Uyumlu Çalışamayacağı Burçlar

Yengeç burcu için tek bir hareket dahi onların ruh halini bozmak için yeterlidir. İş hayatlarında da duygularını bir kenara bırakmadan dış dünyaya açık şekilde çalışırlar. Bu sebeple açık sözlü Kova burcu, özgüveni fazla yüksek olan Aslan burcu veya her daim heyecan peşinde olan Yay burcu Yengeç burcunun çevresinde olmak için uygun değildir. Ahenkli bir çalışma ortamı sağlayamazlar ve dikkatleri dağılarak verimsiz olurlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir