İkizler Burcu Cinsel Yaşamı

İkizler burcu cinsel yaşamı

İkizler burcu genelde dengeli ruh haliyle karşımıza çıkan bir burçtur. Bu halini cinsel yaşamına pek dahil edemeseler de cinsel hayatlarında partnerlerini tatmin edici etkilere sahiptirler. İkizler burcu cinsel yaşamı hakkında bazı bilgiler bu yazımızda sizlerle.

İkizler Burcu Cinselliği

Derin ve anlamlı türden kalp durduran cinsel yaşam arıyorsanız durağınız muhakkak İkizler bucu olmalı. Bu yaşamın derin ve anlamlı olmasının sebebi ise İkizler bucu kişisinin öncelikle partnerine aşık olmasından kaynaklandığını söylemek mümkündür. İkizler burcu kişileri genellikle aşık olmadıkları kişilerle cinsel birleşim yaşamazlar. Bu da burcun duygusallığını ortaya koyar. Bununla birlikte cinsel yaşamlarında daima değişkenlik, yenilik, farklılık ararlar. Yanlış anlaşılmasın, partner değişimi değildir burada kast edilen. Kıyafet, mekan, pozisyon tarzı değişiklikler İkizler burcunu cezbeder.

Genelde tek eşliliği savunan İkizler burcu kişileri yükselenlerine göre birden fazla partner tercihinde de bulunabilirler. Bu durumda yükselen burçlar kadar bazı İkizler bucu kişilerinin aşktan korkması da etkilidir. Aşkı akıl kaybetme durumu olarak görebilirler.

Genelde gerçekçi ve mantıksal yapılarıyla öne çıkan İkizler burçları bazı durumlarda duygularıyla da hareket edebilirler. Eğer duygularını ve gerçekçi yönlerini ortak paydada buluşturabilirlerse partnerleri hakkında mükemmel derecede empati kurabilirler.

İkizler burcu kişileri cinsel yaşamlarında kendileri gibi birini isterler. İkizler burcu kişisi eğer partnerine aşk temelli yaklaştıysa partnerinin de böyle olmasını, arada ufak çekimsel dokunuşlar oluşmasını, güzel sözleri duymayı beklerler. Fakat partnerine mantıksal yaklaşıyorsa partnerinin de aynı mantık çerçevesinde ona ilgi göstermesini bekler. Eğer partnerleriyle ortak noktada buluşabilirlerse ilişki uzun yıllar devam edebilir.

Boğa ve Akrep gibi burçların aksine İkizler burcu için cinsellik vazgeçilmez değildir. Bu sebeple cinsel hayatlarında hareketlenme, farklı görünüşler gibi durumlardan kaçınabilirler. İkizler burcu cinselliği yalnızca hayatın devam ettirilmesi, gelip geçici bir durum olarak görürler. Bu sebeple cinsel yaşamdan sıkılabilirler. Karşılarındaki kişi, İkizler burcunun sıkılmasına izin vermeyecek bir kişi olmalıdır.

Sadakatsizlik birçok şekilde olabilir.  İkizler burcu kişisi fiziksel olarak sadakatsiz olmasa da düşünce dünyasıyla ya da sözlü şekilde partnerini aldatmaya eğilimlidir. Bu sebepler İkizler’in partnerinin daima gözü açık olması gerekir.

Balık ve Başak burçlarıyla mükemmel cinsel uyumu yakalayabilirler. İkizler burcu cinsel yaşamı hakkında bu şekilde bir aydınlatma yapılabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir