İkizler Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar

İkizler burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar

İkizler burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar arasında en bilineni hava grubu olanlardır. İkizler burcu erkeği sabit ve duygusal yapıya sahip burçlarla pek anlaşamaz. Hareketi seven, kıpır kıpır olan bu erkek, değişen düşünceleri ile bilinir. Girişken, sosyal ve aktiftir. Kendi gibi hava elementi grubundan olan kova ve terazi burçlarıyla çok iyi anlaşmaktadır.

İkizler Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

İkizler burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar arasında en iyileri hava elementine ait olan burçlardır. İkizler burcu erkeği en çok terazi ve kova burçları ile anlaşmaktadır. Terazi burcu kadını da ikizler erkeği gibi özgürlüğüne düşkündür. Birçok yönden birbirlerine benzerler. İkizler burcu erkeğinin değişken tavırlarını terazi burcu kadını dert etmezse aralarında güzel bir uyum oluşabilir.

İkizler burcu erkeği kova burcu kadını ile de çok iyi anlaşabilmektedir. Kova kadınının kıskanç olmayışı ikizler burcu erkeğinin rahat hissetmesini sağlar. Kova burcu kadınının iletişimci ve girişken ruhu ikizler burcu erkeğinin çok hoşuna gidecektir. Entelektüel bir yapıya sahip olan ikizler burcu erkeği, kova kadını ile zaman içerisinde sıkı bir arkadaşlık kurar. Birlikte ortak zevkleri olan bu ikili uyum içerisinde olacaktır.

İkizler Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla Uyumu

İkizler burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar kategorisinde ikinci sırayı ateş elementleri almaktadır. Hareketli ikizler burcu erkeği, hayatı dolu dolu yaşamayı seven yay burcu kadını ile de iyi anlaşabilmektedir. Yay burcu kadınının maceraperest ve gezmeyi sevmesi ikizler burcu erkeğini etkiler. Beraber çok eğlenceli zaman geçirebilirler. İyi birer arkadaş olurlar. Ateş elementinden yay burcu kadını ile hava elementinden olan ikizler burcu erkeği uyumludur.

İkizler burcu erkeğinin iyi anlaştığı bir diğer burç ise koç burcudur. Zodyak’ın ilk ateş burcu olan koç burcu kadını, hareketli yaşamı, farklı yerleri keşfetmeyi sever. Bu özellikleri ile de İkizler burcu erkeğine hitap eder. Koç burcu kadınının neşeli halleri ikizler burcu erkeğinin çok hoşuna gidecektir. İkizler burcu erkeği ile koç burcu kadını her türlü konuyu konuşup, dertleşerek uyumu yakalamış olurlar.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir