İkizler Burcu Kadını Özellikleri

İkizler burcu kadını özellikleri

 (21 Mayıs- 21 Haziran)

İkizler burcu kadını özelliklerinin başında pratik zekâlılık, güçlü iletişim ve neşeli olma gelir. Bu kadınların sosyal yönleri oldukça güçlüdür. Girdikleri çevrelerde hemen dikkat çeken bu kadınlar, her zaman konuşacak ve paylaşacak bir şeyler bulurlar. Eğitime çok önem verirler ve zekâları oldukça yüksektir. Zekâları yüksek olan bu kadınların zihinleri bu yüzden her zaman karışıktır. Bir saniyede bile akıllarından pek çok farklı düşünce geçebilir. Bu burcun kadınları edebiyata ve kitaplar da ilgilidirler. Belli kalıplara göre yaşamak onlara göre değildir. Anı yaşamak ve hayatın tadına varmak onların adeta hayat felsefeleridir. Bu burcun kadınlarının iletişimi güçlü olduğundan iletişime dayalı mesleklerde başarılı olacaktırlar. Oldukça yardımsever ve çevresine karşı duyarlıdırlar. Hatta bazen bu özellikleri kendilerini geri plana atmalarına neden olabilir. Zeki oldukları kadar esprilidirler. İnsanlar bu kadınlarla vakit geçirmekten hoşlanır. Sabit fikirli olmayıp, değişime her zaman açıklardır.

İkizler Burcu Kadını Aşk

İkizler burcu kadını özellikleri olan zekilik ve değişkenlik onlara farklı bir cazibe katar. Sürekli değişken davranışlarıyla, zekice düşünceleri ile partnerini her zaman şaşırtabilir. Bu kadınlarla birlikte olan erkekler her zaman sürpriz düşünce ve davranışlara hazır olmalıdır. Bu burca mensup kadınlar bazen gizemli de olabilirler. Aklından ne geçtiğin asla tahmin edilemez. Bu gizemli tavırları da onları bir hayli çekici yapar. Kalabalıklar içinde hemen dikkat çeken bu kadınların cazibesine çoğu erkek karşı koyamaz. İlişkide bağımsızlıklarına düşkünlerdir. Kendilerini kısıtlayan, uzun zaman kaybına neden olan ilişkilere gelemezler. Âşık olurlarsa hemen evlenmekten çekinmezler. İkizler burcu kadınları kendisi gibi zeki ve entelektüel erkeklerle ilişki kurmak isterler.

İkizler Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

İkizler burcu kadını özellikleri arasında yer alan değişkenlik, bazen çevresindekiler için oldukça zorlayıcı olabilir. Bu burcun kadınları kimi zaman kafasına estiği gibi davranır. Değişkenliklerinden dolayı bir şeye tutkuyla bağlanıp tamamlamakta zorlanabilirler. İkizler kadınları bazen maymun iştahlıdır, azla yetinmez.  Bu kadınların meraklı, kararsız ve değişken hali etrafındakileri hatta bazen kendilerini dahi yorabilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir