İkizler Burcunda Gerçekleşen Dolunay

İkizler burcunda gerçekleşen dolunay

Dolunayın etkileri günümüzde yaşanan son olaylarla birlikte daha da önem taşımaktadır. Özellikle salgın gibi ciddi bir durumu geçirdiğimiz şu günlerde dolunayın etkileri de olmaktadır. İkizler burcunda gerçekleşen dolunay ile salgın sürecinde de birtakım değişiklikler görülebilmektedir. Dolunayın Neptün üzerinde olan etkisinden dolayı hastalıklarda daha da artış olabileceği bazı astroloji uzmanları tarafından da söylenmiştir. Çünkü Neptün hastalığı işaret etmektedir. Geçtiğimiz nisan ayında da bunun olumsuz etkilerini maalesef ki yaşadık ve hastalık giderek artarak bizleri zorlu bir sürecin içine çekti. Hastalık konularının dışında ruh halimiz açısından da etkileri bulunmaktadır. Bu dolunay ile kafa karışıklığı ve güvensizlik gibi olumsuz durumları yaşamamız muhtemel olabilmektedir. Ayrıca birden herkese her şeye karşı şüpheli tavırlar sergilememiz de mümkündür. Tabiî ki bu tarz davranışlar özellikle ikili ilişkilerin zedelenmesine yol açabilir.

İkizler Burcunda Gerçekleşen Dolunay ve Etkileri

Dolunay hangi burç üzerinden gerçekleşiyorsa o burcun özelliklerinden de etkilenebiliyoruz. İkizler burcunda gerçekleşen dolunay ile birlikte bu burcu temsil eden birtakım sembolleri de beraberinde yaşayabiliriz. Özellikle bu dönemde aniden kendinizi boşlukta hissetmeniz olası bir durum olacaktır. Çünkü Ay, Dolunay bittikten sonra Neptün’den hemen ayrılır ve boşluğa düşer ve bu durumda sizleri aniden boşluğa düşmüş hissine kaptırır. İkizler adı üzerinde olduğu gibi karar aşamasında da sizleri iki arada bırakabilir. Bir şeyi yapmak isterken birden vazgeçebilir veya vazgeçtiğiniz bir şeyi tekrar yapmak isteyebilirsiniz. Kararsızlık bu dönem oldukça fazla yaşanabilir. Aldığınız kararlarda değişiklik olabileceği gibi yaptığınız planlarda da birtakım gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönem bazı konular sizler için çok kolay bir şekilde aşılmayabilir. Burada unutulmaması gereken tek konu ise bu dönemlerin geçici etkiler olduğudur. Önemli olan zor zamanları ve karşılaşılan zor durumları nasıl karşıladığımız ile ilgidir. İkizler burcunda olan dolunay demek yaratıcılık demek tutku demektir. Sizi mutlu eden kişilere dikkat edin ve onlara yönelin. Kararsız kaldığınız bu dönemde özellikle çok acele ve hızlı kararlar almamaya özen gösterin.

İkizler Burcunda Gerçekleşen Dolunay ve İş Hayatına Etkileri

Bu dolunayın Neptün ile yakından ilişkisine bakıldığında bazı yaşanan durumlar sizleri yanıltabilir. Neptün yanıltıcıdır. Bu sebepten dolayı dikkat etmek gerekir. İkizler burcunda gerçekleşen dolunay ile birlikte ruh halimizde de git geller yaşanması muhtemel bir olaydır. İkizler burcunda olan bu dolunayın etkileri ikizleri de temsil ettiğinden yayıncılık, reklam, iletişim gibi konular daha çok gündeme gelebilir. İş hayatınız bu konular üzerinden hız kazanabilir. Yeni bir işe başlayabilir ve kendinize birçok yenilik katabilirsiniz. Bir kitap yazabilir, hali hazırda olan işinizle ilgili sunumlar hazırlayabilirsiniz. Acele karar vermediğiniz sürece bu dönemde iş hayatınız güzel ve gelişime açık olarak geçecektir. İş hayatının yanı sıra sağlık açısından da birtakım etkileri bulunmaktadır. Özellikle omuzlarda beklenmedik ağrılar oluşabilir ve buna kollar, eller de dahil olabilir. Bu dönemde yapılması gereken en doğru şey ağrılarına yönelik masaj yaptırmak olacaktır. Bununla birlikte nefes egzersizlerine başlamak, akciğerleri bol oksijen ile doldurmak dolunayın olumsuz etkilerinden korunmak için oldukça önemli olacaktır. Neptün’ün olumsuz etkilerinden dolayı ani zehirlenmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bunun için yeme içme konusunda daha dikkatli olmakta fayda vardır. Bu konulara ek olarak bolca dedikodu duyabileceğiniz bir dönemde yaşayabilirsiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir