İkizler Burcunda Gerçekleşen Yeni Ay ve Etkileri

ikizler burcunda gerçekleşen yeni ay

Yeni ay dönemleri oldukça etkili ve bir o kadar da takip edilmesi gereken dönemlerdir. Mayıs’ın 22’sinde ikizler burcunda gerçekleşen yeni ay ile birçok etkilerini yaşamaya başladığımızı ve yaşayacağımızı da söyleyebiliriz. Yeni ayın gerçekleştiği burçlara göre de etkilerinin değiştiğini unutmamakta fayda var. Hayatınızdaki her şey şuan için durmuş veya yarım kalmış olabilir. Bu durum herkesin canını gerçekten sıkar fakat böyle bir zamanda endişelenmek yerine sakin kalmaya özen gösterin. Çünkü yeni ay ile birlikte tüm bu negatif enerjiyi üzerinizden atacak ve yerine daha ılımlı bir süreç başlayacaktır. İkizler burcunda olan yeni ay da özellikle arkadaş çevreniz ile daha da yakınlaşabilir ve daha çok zaman ayırabilirsiniz. Hayatınızdaki önceliklerin listesi bir an da değişebilir buna da hazırlıklı olmanızı öneririz. Eğer ki az dinleyen ama çok konuşan taraf sizlerseniz bu dönem ile birlikte karşınızdakileri daha da fazla dinlemeye başlayacak ve anlatılanları daha da önemseyeceksiniz.

İkizler Burcunda Gerçekleşen Yeni Ay ve Sağlık Açısından Etkileri

Yeni ayın bu dönemlerinde özellikle nefes problemleri gündeme daha sık gelebilir. Astım, nefes darlığı gibi durumlar ikizler burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte daha da hassaslaşabilir. Bu yeni ayın ikinci derecede olması ile birlikte alerjik reaksiyon durumları, akciğer ile ilgili problemler daha çok görülebileceğinden bu tarz sağlık sorunları olanların biraz daha kendilerine dikkat etmesi gerekebilir. Özellikle Mars’ın bu yeni ay üzerindeki ciddi etkileri ile birlikte sağlık açısından kullanılan ilaçların yan etkileri yaşanabilir hatta zehirlenmeye kadar gidebilir. Daha fazla dalgın olma durumu, konsantrasyon eksikliği, omuz ağrıları, kas ağrıları gibi durumlar daha çok yaşabilir. Özellikle yeni ay döneminde nefes açıcı egzersizler yapmak nefes darlığı çekenler üzerinde olumlu etkiler yaratabilir. Bu sebeplerden dolayı değişen mevsimleri de göz önünde bulundurarak kendinize çok daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir.

İkizler Burcunda Gerçekleşen Yeni Ay ve Olumsuz Etkileri

Yeni ay dönemleri insanları her zaman olumlu yönde etkilemeyebilir. Bu durum burcunuza göre de değişiklikler gösterebilir. İkizler burcunda gerçekleşen yeni ayın olumsuz etkilerini özellikle egosu tavan yapmış insanlar, karşısındakini küçük gören insanlar, gururu ön plana çıkaran insanları daha fazla etkileyecektir. Bunlarla birlikte insanlar arası iletişim bir parça da olsa durulabilir ve bunun yerine sosyal medya platformlarından haberleşme daha fazla olabilir. Zaten günümüzde bu tarz platformlar her zaman gündemdeydi fakat yeni ay ile birlikte çoğu insan kendi kabuğuna çekilerek iletişim tercihini bu platformlar üzerinden yapmayı tercih edebilir. Mars’ın ciddi etkileri ile birlikte yeni ay döneminde daha agresif ve daha kırıcı olabiliriz. Birine sinirlendiğimizde hıncımızı başkalarından çıkarabiliriz. Bu dönemde oldukça hassas davranmalı ve daha sakin olmaya çalışmalıyız.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir