İkizler Erkeği Etkileme Yöntemleri

İkizler erkeği etkileme yöntemleri

    İkizler erkeği etkileme yöntemleri,  pek kolay olmayan ama bir o kadar da zorlamayan yöntemlerdir. Kadınlar erkekleri hayatlarının ortasına koyar ve odak noktası yapar. İkizler erkeğine eğer onu hayatınızın merkezine aldığınızı belli ederseniz pek de akıl karı bir iş yapmış olmazsınız. Çünkü ikizler erkeği rekabeti sever, bırakın diğer erkeklerin de size gelebileceğini fark etsin. Bu sayede onu daha çok etkilemiş hatta rekabete kaptırmış olursunuz. Biraz da hovarda takılan ikizler erkeklerimiz kurduğu cümleler ve hitabetiyle kadınları kendine hayran bırakır ve hazırcevap olmasından da anlaşıldığı üzere rekabet için her zaman boşluk arar.  Kendini sürekli öven ve ego kıyaslayan kadınlardan hiç hoşlanmaz. Yersiz konuşmalar ve yapılan şovlar onluk değildir. Kendi kurnaz zekâsı sayesinde, zeki olmadığı halde kendini zeki göstermeye çalışan ve üstünlük takıntısı olan insanları kırk yıldır tanıyor gibi yakalar. İlişkisinde oldukça flört odaklı ilerleyen ikizler erkeği, kurallardan ve standartlardan uzak alışılmışın dışında bir tavlama yetisine sahiptir. Sevgisini özgür yaşamayı ve kendi geniş adımlarını atmaya bayılır. Özgürlüğünün tadına vararak kendini kısıtlamayı seven yapıdadır aslında, ama bunu sadece kendi istediği zaman yapacaktır.

İkizler erkeği etkileme yöntemleri, baştan çıkarma ve zıtlaşma üzerinde giden bir çizgidir. Küçücük şeyleri büyütüp tartışan yapıya sahip ikizler erkeği,  bu denli hararetli bir şekilde tartışmaya çalışırken karşısında susan bir kadın istemez. Düşüncelerinizi yansıtın ve dişlerinizi göstermekten çekinmeyin, onun istediği de sizin cesaretiniz ve özgüveninizdir.  Kendisi anlatmadıkça çok soru sormamaya ve fazla baskı kurmamaya dikkat etmelisiniz. Kişisel hayatlarına saygı beklerler ve sınırlarını kendileri belirlerler. Kendileri için iyi olacak bir çember vardır ve o çemberin dışına çıkmayı asla istemezler. En can alıcı ve kendilerine kızdıkları nokta ise duygusallıklarıdır. Her ne kadar kendilerini duygu yönünden güçlü gösterseler de içlerinde minik bir çocuğun yattığının farkındalar ve bu onları anlık duygu patlamalarına sürükler. Onlarla her şeyi konuşabilmeli ve dürüst olmalısınız, çünkü analizci bir yapıya sahip olduklarından dolayı bulacağı ilk ipucunda sorgulayarak sonuca ulaşmaya çalışacaklardır ve bu konuları rahatça konuşmalısınız. Anlayışlı ve arkadaş edasında yaklaşırsanız emin olun ki ikizler erkeğinin hayatında yer edeceksiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir