Koç burcu Hangi Burçlarla Anlaşamaz?

Koç burcu hangi burçlarla anlaşamaz

Koç burcu girişimci ruhu çalışkanlığı, atılganlığı ve olayları hızlıca çözme kabiliyetine sahip bir burç olarak Koç burcu hangi burçlarla anlaşamaz? soruları ile burç severlerin  merak ettikleri  sorulara  adeta  cevap  niteliğinde önemli  saptamalara  yer veriyor.  Koç burcu burçlar kuşağının ateş gurubu elementine sahip bir burcu olarak sıra dışı fikirleri, tuttuğunu koparan disiplinli anlayışı ve cesaretli yapısı ile üst düzey bir kimlik olarak varlığını kanıtlamış durumda. Koç burcu girişimci yapısının yanı sıra başarılı hayat duruşu net, hoşgörülü, yardımsever ve güvenilir bir burç olarak toplumun takdirini de kazanmış bir burç ismi olarak varlığını büyük ölçüde herkese duyurmayı başarmıştır.  Koç burcu genel olarak burçlar kuşağında onu anlayan ona destek veren  ve yaptıklarını   alkışlayan  herkese karşı  sevgi  ve anlayışlı  rolünü  sürdürse de genellikle  bazı  burçlar  ile de anlaşamıyor.  Koç burcu balık burcunun duygusallıkları hayal dünyası ve gerçekler karşındaki öteleyen soyut düşünce  tarzını  kesinlikle  reddediyor. Balık burcunun bu tavrı karşında olabildiğince sabırlı durmaya çalışan koç burcu atılım yaparak yere sağlam basan bu somut öngörüsü ile balık burcu ile pek te yakınlık kuramıyor.

Koç Burcunun Uyum Sağlayamadığı Diğer Burçlar

Toprak elementleri ile pek uyum sağlayamayan bu burç,  boğa burcunun temkinli ve olaylara yavaş yaklaşan risk almayan tavrına da  karşı çıkıyor  ve boğa  burcunun    garantici  rolünü benimsemeden  yoluna  atılımcı  ve risk sever bir burç  olarak  devam ediyor.  Koç burcu  her ne kadar  diğer  burçların  çalışkanlıkları , duruşlarını  ve   hayata bakışlarını    desteklese de onun enerjik  hareketli, risk sever  ve hızlı  yapısı  inişli çıkışlı  hayat  seyrinde  sin6 derece önem taşıyor.  Bu sebeple bu burçlarla pek anlaşamıyor ve onları hayatına  yaklaştırmamayı  seçiyor. Koç burcunun uyum sağlayamadığı diğer burçlar kapsamında koç burcu;  enerjisi,  girişimci özelliği, uzman  bakış  açısı, dürüstlüğü, arkadaş canlısı  taraf-ı  ve olaylara  getirdiği  hızlı  çözüm   algısı  ile  genellikle  pratik  hareket eden  burçlarla  daha  çok   uyum ve birliktelik  sağlıyor.  Koç burcu net çizgisi ve tehlike anında gösterdiği cesur atilim sahibi kişiliği ile adeta diğer burçlarla örnek oluşturabilecek özellikte duyarlılık ve cesaret timsali bir örnek olarak varlığını herkese ispat etmiş durumda.  Koç burcu başak burcunun her ne kadar girişimci bir tarafı olduğunu bilse de başak burcunun endişe eden yönü ve risk almaktan kaçınan zorluklar karşısındaki sakin tavrından da pek hoşlanmıyor.

Koç burcu en çok üst düzey yönetim görevlerinde yer alan risk alan ve elini taşın altına koyma cesareti gösteren bir yönetsel kişilik modeli ile örnek olmaya devam eden girişimci bir burç olarak güncelliğini koruyor. Başarlı  ve  rasyonel  seçimleri, akilvi6 bakış açısı  ve her  türlü   sosyal  destek  biçimi  anlayışı  ile başaklar gibi  fayda ve hizmet  odaklı  olarak  işlere  bakmıyor.  Koç burcu olayları makro ölçekte değerlendirirken; dikkatli, koordineli, seçici ve oldukça kaliteye değer veren bir burç kuşağı olarak diğer burçlarda da aynı özellik ve seçiciliği aramaya devam ediyor. Koç   burcu  felsefesi   iş ve  eğitim    bakış açısı  olabildiğince  fayda odaklı  olan, prensipleri, enerjik yapıları  ,dürüst  kişilikleri  ve  pek çok   ılımlı  özellikleri  ile  toplum tarafından  aranılan  bir  burç olarak kalitesini   kanıtlamış  durumda .Koç burcunun    modern  yapısının yanı  sıra geleneği    modern  hayat anlayışı ile harmanlayan bir burç olarak  bütün burçlarla kucak açmasını  bilen  sevgi  dolu  ve başarılı  bur burç  olduğunu aklınızdan  çıkarmamalısınız . Bu kapsamda her fırsatta koç burcu ile uyumlu bir birlikteliğin içine girmekten, yeni, kaliteli, dürüst, renkli ve canlı bir hayatı beraber yaşamaktan da asla çekinmemelisiniz.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir