Koç Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar

Koç burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar

Koç burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar öncelikli olarak ateş grubu burcu kadınlarıdır. Koç burcu erkeği atılımcı ve öncüdür. Bu yüzden kendi egemenliği altına alabileceği burç kadınlarıyla anlaşabilmektedir. Koç burcu erkeği ile en iyi anlaşan iki burç bulunmaktadır. Ateş grubundan olan bu burçlar yay ve aslan burcudur.

Koç Burcu Erkeğinin Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

Koç burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar arasında en iyileri ateş grubu elementleridir. Ateş elementinden bir burç olan yay, koç burcu erkeği ile en iyi anlaşan burçlardan biridir. Yay burcu kadınının maceraperest ve gezmeyi seven yapısı koç burcu erkeğinin dikkatini çekmektedir. Koç erkeği sevdiğini kıskanır ve yönlendirmek ister. Yay kadınının uyumlu yapısı buna izin verecektir. Koç burcu erkeğinin yay burcu kadını ile iletişimi güçlüdür ve zamanla iyi bir arkadaşlık kurarlar.

Koç burcu erkeği ile en iyi anlaşan bir diğer burç da aslandır. Aslan burcu kadınının bakımlı ve kaliteye önem veren bir kişilikte olması ilk etapta koç burcunun dikkatini çeker. Beraber çok iyi vakit geçiren bu iki burcun arkadaşlıkları uzun ömürlü olacaktır. Aslan burcu kadını da koç burcu erkeği gibi arkadaş canlısıdır. Aralarında güzel bir uyum yakalanabilir.

Koç Burcu Erkeğinin Diğer Burçlarla Uyumu

Koç burcu erkeğinin uyumlu olduğu burçlar hava grubu elementleridir. Hava grubundan olan kova burcu kadını sosyal tavırları ile koç burcu erkeğinin ilgisini çekebilir. Kova kadınının girişimci ruhu bir süre sonra koç erkeğini etkisi altına alacaktır. Koç burcu iletişimci kova ile maceraya katılmaktan keyif alır. Koç burcu erkeği ile kova burcu kadınının dostlukları iki taraf da anlayışlı olursa uzun ömürlü olur.

Koç burcu erkeğinin anlaştığı burçlar kategorisinde terazi burcu da yer almaktadır. Koç burcu erkeği terazi burcu kadınının zarif ve uyumlu hallerinden etkilenecektir.  Terazi burcu kadını, koç burcu erkeğinin lider ruhuna kolayca adapte olabilir. Bu kadın, romantikliği ile koç burcu erkeğinin başını döndürecektir. Gezmeyi ve sosyalleşmeyi seven anlayışlı terazi burcu kadını ile aralarında güzel bir uyum yakalanır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir