Koç Burçları Hangi Burçlarla Uyumludur?

koç burçları hangi burçlarla uyumludur

Koç burçları anlaşılması zor ve işlerine olab aşkları olarak bilinirler. Koç burcu flörtü ya da sevgilisi olanların merak ettiği sorulardan biri koç burçları hangi burçlarla uyumludur? Sorusudur. Bu burçlar Terazi burçları, İkizler burçları ve kova burçlarıdır.

Koç ve İkizler Burcu Uyumu

Zodyak’ta iki ayrı olan burçlar genellikle mükemmel iletişim kurar ve birbirini derinlemesine anlamayı sever. Koç’un bağımsız, öncü ruhu, bağımsızlığa da değer veren İkizler için çekicidir. Birlikte iyi bir denge yaratırlar: Koç bir şeyleri deneyimlemek ister ve İkizler bunları tartışmak ister. Birlikte, kaçırmış olabilecekleri her türlü yeni keşfi yapabilirler. Koç ve İkizler uyumu senkronize olabilir.

Hem Koç hem de İkizler, tonlarca enerjiye ve ortak hedeflere sahiptir. İkizler düşünür ve konuşmacıdır, entelektüel uyarım ve özgürlüğü ödüllendirir ve bir argümanın her tarafına bakmayı sever. Koç, yeni projelere atlamayı ve ellerini kirletmeyi sever ve ikizler, Koç’un destekledikleri projeleri seçme nedenlerini bulmak için kesinlikle zaman ayırır. İkizler istekli olsa da, Koç açık ve belirleyicidir; bu harika bir kombinasyondur ama Koç’un İkizlerin kendi oluşturduğu entelektüel alanına izin vermesi çok önemlidir. Koç Mars Gezegeni tarafından yönetilir ve İkizler Merkür Gezegeni tarafından yönetilir. Bu Gezegenler, sırasıyla Tutku ve İletişimi temsil eder. Koç ve İkizler farklı yaklaşımları nedeniyle birlikte harika çalışırlar. Ateşli tartışmalar ya bu ilişkiyi renklendirecek ya da mahvedecektir.

Koç ve Terazi Burcu Uyumu

Koç ve Terazi bir aşk ilişkisinde bir araya geldiklerinde, Zodyak’ın içsel kutupları çağrılır. Her bir burç, diğerinin sahip olmadığı niteliklere sahiptir; Terazi’nin uyum için doğal yeniyle birleşince, bu büyük dengeye sahip bir ilişki olabilir.

Bu iki burç, kutupluluk karşısındaki tüm burçlar içinde ortak olan büyük cinsel cazibeyi paylaşır. Tüm kutuplarda, anlayışlara ulaşılamazsa düğümlenmeye veya düğümlenmeye eğilimli enerjiler vardır. Bir kombinasyon olarak Koç ve Terazi iyi dengelenmiştir. Büyüleyici, kültürlü Terazi, küstah Koç’a stil hakkında bir şeyler öğretebilir. Terazi bir ilişkide uyumu ödüllendirir ve onu korumak için büyük çaba harcar. Koç çok belirleyicidir ve kararsız Terazi’ye cevaplar için sezgiye güvenmeyi öğretebilir. Koç Mars Gezegeni tarafından yönetilir ve Terazi Venüs Gezegeni tarafından yönetilir. Sırasıyla Tutku ve Sevgi Gezegenleri olduğu için bu ilişki harika bir eşleşmedir.

Koç ve Kova Burcu Uyumu

Koç ve Kova burcu uyumu için maceraya açık denilebilir. Koç ve Kova bir aşk maçında bir araya geldiğinde, Kova vizyonu ve Koç eylemi kombinasyonu onları son derece yaratıcı bir çift yapar. Rekabetçi olabilirler, ancak bu ikisiyle yaşam asla sıkıcı değildir! İki ayrı olan Zodyak burcu özel bir bağlantıya sahip olma eğilimindedir ve bunlar bir istisna değildir. Gerçekten çok iyi iletişim kurdukları için harika arkadaşlardır. Birbirlerinin hayata idealist, hevesli bakış açısına dair özel bir anlayışa sahiptirler.

Koç, Kova burcunun ne kadar eşsiz olduğunu, onların yaratıcı dünya vizyonunu sever; Kova enerji ve inisiyatifiyle Koç’u sever. Kova sürekli yeni fikirler alır, ancak bazen bunları gerçekleştirmekte zorlanır. Her iki burçta bağımsızlığını ödüllendirdiğinden, Koç’un sahiplenmeye olan eğilimi Kova’yı kendini koruma taktiği olarak uzak veya bağımsız olmaya itebilir. Bu özel bağlantıya sahip olmalarına rağmen, dünyayı her ikisinin de anlaması gereken çok farklı ışıklarda görüyorlar. Her iki ortak da ilişkinin önemli ve güvenli olduğu konusunda birbirlerine güvence verdiği sürece ilişkileri mükemmel gidecektir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir