Koç Burcu Kadını Özellikleri

Koç burcu kadını özellikleri

 (21 Mart-19 Nisan)

Koç burcu kadını özellikleri denildiği zaman akla ilk gelecek olan bu kadınların oldukça sosyal, enerji dolu, lider ruhlu ve hayatlarının pek çok alanında hırslı olmalarıdır. Başlangıcı olan 21 Mart ile Koç burcu Zodyak’ın ilk burcudur. Dolayısıyla Koç burcu yeni başlangıçların burcudur. Bu burca mensup kadınlar yeniliklerle doludur. Her zaman yeni fikirleri ve hayata dair yeni planları vardır. Bu kadınlar oldukça hırslı dolayısıyla kararlılardır. Oldukça sağlam karakterli ve kararlı olan bu kadınlar kararlı oldukları konularda asla geri adım atmaz, hırslarıyla sonuca varmak için ellerinden geleni yaparlar. Bu kadınlar hayatlarının her alanında rekabet etmekten çekinmez, tuttuğunu koparan yapılarıyla her zaman önde gelmeyi bilirler. Hatta o kadar tuttuğunu koparmaya odaklanırlar ki ortaya atılan bir iddia dahi onların rekabet içgüdüsünü harekete geçirebilir. Bu kadınlar oldukça dürüst ve açık sözlüdür. Bu yönleri ile çevresindekiler tarafından genellikle danışılması gereken kişiler olarak görülürler. Bu burcun kadınları çevresindekilere yardım etmekten oldukça keyif duyar.  Kendisinin fikrine danışılması, düşüncelerinin önemsenmesi bu kadınların oldukça hoşuna gider.

Bu kadınlar bağımsızlığına oldukça düşkün olup; kısıtlandığını, kendisine emir verildiğini hissetmesi halinde savaşçı kimliğini ortaya çıkarmaktan çekinmez. Bireysellik onlar için çok önemlidir. Bu burcun kadınları yalnız kalmaktan korkmaz, daima kendi ayaklarının üstünde durur.

Koç Burcu Kadını Aşk

Koç burcu kadını özellikleri itibariyle sevecen, sempatiktir ve bir o kadar da cazibelidirler. Bu kadınlar oldukça duygusaldır. Ancak bazen kavgacı ve hırçın da olabilirler. Kıskanç değildirler. Ancak sevdiklerini koruma ve kollamaya meyillidirler. Dolayısıyla özellikle konu hayat arkadaşları olunca bazen kıskanç tavırlar da sergileyebilirler, ancak bu kıskançlık, dozunda bir kıskançlıktır. Bu burcun kadınları eğer evlenirlerse mükemmel bir eş ve anne olurlar.

Koç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Bu burcun kadınları bazen bencilce davranıp duygudaşlık kurmaktan sakınabilirler. Koç burcu kadını özellikleri arasında yer alan hırslı ve aceleci olmaları dolayısıyla bazen hata yapabilirler. Bu burcun kadınları dediğim dediktir. Çabuk sinirlenebilir ve sinirlenince kavga etmekten çekinmezler.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir