Koç Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar

Koç burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar

Koç burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar ilk sırada kendi gibi ateş grubuna mensup burç ailesinden yay ve aslan burcu bulunmaktadır. Bunun dışında hava ateşi tetikleyeceği için en iyi anlaştığı burçlar kategorisindeki ikinci sıra hava grubu burçlarına aittir. Hava grubu burçları: terazi, ikizler ve kova burçlarıdır. Koç burcu Zodyak’ın ilk ateş burcudur. Koç burcu kadınının anlaştığı birçok burç bulunmaktadır.

Koç Burcu Kadınının Uyumlu Olduğu Burçlar Arasında En İyileri Hangileridir?

Koç burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar arasında ilk sırayı ateş elementine ait olan aslan burcu almaktadır. Ateş grubu elementlerinden biri olan koç burcu kadını sevecen, arkadaş canlısı, sportif ve inatçı bir kişiliktir. Bu yönleriyle kendisine benzeyen aslan burcu ile çok iyi anlaşmaktadır. Gündelik hayatında çalışkan ve azimli biri olan koç kadını, aslan burcunun gösterişi seven, açık sözlü, cesur ve arkadaş canlısı olan kişiliğinden etkilenir. Sonrasında ise Koç ile aslan güzel bir uyum yakalar.

Yay burcunun pozitifliği, polyannacılığı ve sportif tavırları da koç kadınının ilgi alanına girer. Koç burcu kadını cesur olmayı seven bir kişiliktir. Bu yönleriyle yay burcunun maceraperest yapısını kendine yakın bulmaktadır. Bu kadın, arkadaş seçimini kendine yakın hissettiği burçlarla yapmaktadır. Yay burcunun neşeli halleri, koç burcu kadınının çok hoşuna gidecektir. Zaman içerisinde sıkı iki dost olmayı başaran bu ikili birbirleri ile uyum içerisinde olurlar.

Koç Burcu Kadınının Diğer Burçlarla Uyumu

Koç burcu kadınının uyumlu olduğu burçlar kategorisinde hava grubundan kova burcu gelir. Kova burcu kendi ayakları üzerinde durmayı sevdiğinden koç kadınının dikkatini çeker. İkisi de macerayı sever. Kova burcunun başına buyruk tavırları zaman zaman koç burcu kadınını sinirlendirebilir. Uzun vadede iyi anlaşabilen bu ikilinin uyumu mümkündür.

Koç burcu kadını ikizler burcuyla da uyumludur. İkizlerin geniş ve sosyal çevresi, dünyaya bakış açısı koç burcu kadınının ilgisi çekecektir. İki burç da etraftakilerin dikkatini çeken burçlardır. Koç ile ikizler ile iyi bir arkadaşlık kurarlar. Arkadaşlıkları birbirlerini iyi tanıdıktan sonra aşka dönüşebilir.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir