Aşk İlişkilerinde Kova Burcu

Aşk ilişkilerinde kova burcu

Aşk ilişkilerinde kova burcu insanları diğer ilişkiler gibi değil de, benzersiz ve özenilecek bir ilişkiye sahip olmak isterler. Onlar için tek başına eşsiz olmak yetmez çünkü ilişkiyi bütün yapan iki kişidir bu sebepten dolayı seçecekleri eşlerin de benzersiz özelliklere sahip olmasını hayal ederler. İlişkide olduğu kişi ile birlikte gezmekten, yeni yerler keşfetmekten, sıkılmadan dağ tepe dolaşmaktan, yeni cinsel şeyler keşfetmekten anlatılmayacak kadar büyük zevk alırlar. Aşk ilişkilerinde kova burcu insanları için aynı zamanda özgürlük de çok önemlidir, bu insanları kolay kolay kısıtlayamazsınız. Onlar ne isterse yapmalıdır, zaten mantıklı insanlar oldukları için saçma hareketlerde buşunmazlar. Kıskanılmaktan hoşlanmazlar çünkü sadık kişilik yapıları vardır. Eğer bir başkasından hoşlanırsa bunu size açık açık söyler ve ilişkiyi bitirmek ister, yalan söyleyip sizi aldatma yolunda gitmezler. Aşk ilişkilerinde kova burcu insanları çok anlayışlı ve kibar insanlardır. Asla önyargılı davranmazlar, sebep sonuç ilişkisini anlatmanızı isterler ve sizi dikkatlice dinlerler bu şekilde sağlıklı bir ilişkiye sahip olabileceklerinin farkında olan insanlardır.

Aşk İlişkilerinde Kova Burcu Kadını

Aşk ilişkilerinde kova burcu kadını diğer kadınlara göre her açıdan farklı ve benzersizdir. Bu kadınlar sevgiyi de kızgınlığı da sonuna kadar yaşarlar ve bunu kesinlikle size hissettirirler. Benzersiz olma istekleri diğer tüm burçlardan ayrıdır, sizin kova burcu kadını ile olan ilişkiniz öyle güzel olmalıdır ki parmakla gösterilesiniz, işte bu kova burcu kadınlarını benzersiz bir mutluluğa ulaştırmaya yetecektir. Aşk ilişkilerinde kova burcu kadınları kıskanılmayı hem severler hem de sevmezler. Sevmelerinin nedeni karşı tarafın kendilerine olan sevgisini kıskançlıkla gösterdiğini düşünmeleridir, ama sevmemelerinin nedeni de özgürlüklerinin kısıtlanması düşüncesine hiç alışkın olmamalarıdır. Onlar bir bireydir ve her zaman kendi alanlarına ihtiyaçları vardır, eğer bu alanı kısıtlamaya ve daraltmaya çalışırsanız ummadığınız anda size karşı olan tavırları geri dönülmeyecek şekilde değişir ve muhtemel olarak ilişkiniz sona erer. Bu sebepten dolayı onları kısıtlamanız ilişkiniz için mantıksız bir davranış olacaktır, tavsiye etmiyoruz.

Aşk İlişkilerinde Kova Burcu Erkeği

Aşk ilişkilerinde kova burcu erkekleri tam olarak sadık ve düzenli ilişki insanı sayılmazlar. Onlar bağımsızlıkları ellerinde olduğu sürece mutlu olan insanlardır, yani en ufak saçma ve mantıksız kıskançlık ya da kişisel alana saygısızlık hareketinizde anlaşmazlıklar yaşamanız malesef ki çok olası bir durumdur. Aşk ilişkilerinde kova burcu erkekleri entelektüel ve bilgili kadınlara hayran kalırlar. Bu kova burcu erkeklerini etkilemek için bilgili olmanız ve bunu kullanmaktan çekinmemeniz gerekir, bu onları mutlu eder. Kova burcu kadınları kimi zamanlarda monoton süren ilişkilerden sıkılabilirler çünkü bu kadınlar yeniliğin ve benzersizliğin aşığı kadınlardır. Kova burcu kadınlarla mutlu bir ilişkinin sırrı onlarla sürekli yeni etkinlikler yapıp hayatı sıkıcılıktan kurtarmak olacaktır.

Yazar: Yorumcu Bey

Uzun zamandır burçlar ve astrolojiye olan ilgimi bir internet sitesi üzerinden sizlerle paylaşmak amacıyla bu siteyi açtım. Çocukluğumdan beri gerek tarot ve kahve falı gerekse burç yorumları konusunda sürekli araştıran, öğrenen ve insanlarla paylaşımda bulunmaktan keyif alan birisiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir